как се правят сиви стопове и мигачи

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: как се правят сиви стопове и мигачи

Мнениеот ZeroCool » Пон 04 яну 2010 0:44

xhetto написа:
ZeroCool написа:
kocetobs написа:...

аз съм виждал на една Honda Civic от по старичките, колата беше сив металик, и стоповете бяха точно като цвета на колата, но малко след това някой я нахака отзад, и така и не разбрах как са правени, чувал съм, че е фолио, и цялото е на малки дупчици. и през тях свети....но незнам каква светлина може да прави това.

Да не би да говориш за перфо фолио :?: Аз само за такова фолио на дупки се сещам :drinking:

Идея си нямам, сигурно...но стоповете на тая хонда си бяха плътни, не е нещо трансперантно, но както казах неможах да я загледам от близо.

Потребителски аватар
xhetto
Автомобил: BMW E46 330ci Convertible
Двигател: M54B30
Контакти:

Мнениеот xhetto » Пон 04 яну 2010 0:48

ZeroCool написа:
xhetto написа:
ZeroCool написа:
kocetobs написа:...

... :drinking:

Идея си нямам, сигурно...но стоповете на тая хонда си бяха плътни, не е нещо трансперантно, но както казах неможах да я загледам от близо.

По принцип Перфо фолиото се използва за реклама върху витрини, идеята е да се вижда през него отвътре навън ,т.е би трябвало да стане и за стопове ,но не знам дали няма да са много големи дупките. :roll:

Потребителски аватар
kocetobs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kocetobs » Пон 04 яну 2010 22:05

Вече не пишете и затворете темата.Мисля си че ще стане мн селско но мс за помоща

Върни се в “Направи си сам!”