Голф-3 - повдигане - 2.0i - синхро

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mr24
Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
Двигател:

Re: ГОЛФ-3 - ПОВДИГАНЕ - 2.0i - СИНХРО

Мнениеот mr24 » Чет 25 юни 2009 7:48

ОК.
Смисълът е, че там където до сега си оставях гърнето вече няма да го оставям :mrgreen: И също така като я натоваря малко повече няма да ми се налага да карам на зигзаг, за да заобикалям издутините по пътя

Потребителски аватар
ninja_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninja_1 » Пет 26 юни 2009 21:44

Обикновен Голф,в смисъл само с предно,може да се повдигне,но ще има една сурия преработки по предницата.Не че при 4х4 няма,ама...Чак с такъв лифт...хм...едната полуоска му е по-дълга и мисля че ще упре в магарето...При моделите Синхро двете полуоски са с 1см разлика...Различно е...

Потребителски аватар
veidar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veidar » Вто 05 яну 2010 21:21

Четох цялата тема и мога да ви кажа поне задницата как дая вдигнете много просто земате си ам задни от обикновен голф с предно те са по дълги аз на моето синхро за
зимата така правя малко тегаво е слагането но става и за предните ще помисля.

Потребителски аватар
ivanotty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivanotty » Съб 25 дек 2010 23:35

Здравей колега,
хареса ми идеята и изпълнението на Голф 3 Синхро, от където ми се породи желание предвид работата която изпълнявам - леко пресечени, понякога кални терени, но най вече заради увеличения клиренс, да се здобия с такова Синхро, респективно да ви го поверя за преработка. Та, въпроса ми е, колко би ми струвало всичко с труд и материали от ваша страна? И друг един въпрос: Възможно ли е това да стане с Голф 4 4Motion? Благодаря!

Потребителски аватар
Бетончо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бетончо » Съб 25 дек 2010 23:47

Браво пич!Добра работа си свършил,но за мен няма нищо по красиво от кола сляла се с асфалтта,обожавам ниските коли :)

Потребителски аватар
garvan06
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф-3 - повдигане - 2.0i - синхро

Мнениеот garvan06 » Съб 29 яну 2011 22:00

Колеги здравейте , незнам с каква цел е засекретен начина на повдигане на тези автомобили и даже малко ме дразни (защото и аз съм човек и на мен ми се иска такъв просвет :| ) и аз имам синхро но пари да дам за да ми го вдигне някой няма да стане защото LEGO-то си е мое и на друг не ми се дава да си играе с него.

Та колегите които искат да си направят голфчетата по наежени ще кажа - ВЗИМАТЕ СИ КОМПЛЕКТ ПРУЖИНИ ОТ ПАСАТ В3 ПРЕДНИ И ЗАДНИ:
ПРЕДНИТЕ МОНТИРАТЕ ДИРЕКТНО АКО СТЕ С ГОЛФ2 И ГОЛЯМ ТАМПОН , (АКО КОЛАТА Е ГОЛФ3 И МАЛКИЯ ТАМПОНТЕЗИ ПРУЖИНИ НЕСНАВАТ "витката от горна страна се стеснява и няма да легне на чашката" , рещението може би е предни пружни от В4 СЕДАН )

ЗАДНИТЕ НЯМАТ РАЗЛИКА НА ГОЛФ2 ИЛИ 3 ЩЕ БЪДАТ МОНТИРАНИ (стига да са от В3 седан)

НА ГОЛФ2 СЕ РЕЖЕ МЕЖДУ 17 И 19см ОТ ВИТКАТА ОТ ГОРНАТА СТРАНА (стига да отрежите и двете пружини по равно) ЗАЩОТО КОГАТО НЕ СЕ ОТРЕЖАТ ПРИ ПО ГОЛЕМИ ДУПРИ И ПО ОМАЛЕЛИ АМОРТИСЬОРИ ПРУЖИНАТА РАЗПЪВА АМОРТИСЬОРА ДО КРАЙ ,ТЪЙ КАТО Е ПО СИЛНА И СЕ ЧУВА НЕПРИЯТНО ДУМКАНЕ.

НА ГОЛФ3 МОЯТ СЪВЕТ Е ДА НЕ ГИ РЕЖЕТЕ ТЪИ КАТО КАРАМ ГОЛФ2 И НАБЛЮДЕНИЯТА МИ СА ВЪРХУ НЕГО , А ТРОЙКИТЕ СА ПО ТЕЖКИ И РЯЗАНЕТО МОЖЕ ДА ОСЛАБИ ЕФЕКТА А СЛЕД ТОВА ВИНАГИ МОГАТ ДА СЕ ОТРЕЖАТ ДО ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКГ.

Извинявам се на модераторите за едрия шрифт но умишлено съм го направил по този начин че който го интересува да не го пропусне,ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ТОВА Е НАЙ-ТЕНИЧЕСКОТО ОБЯСНЕНИЕ ПО ТЕМАТА В ТАЗИ ТЕМА !

Моля колегите който правяг интервенцията на ГОЛФ3 да споделят как и с какво са заменили предните пружини в случай на малак тампон "върти ми се из главата че от толедо ще станат но това са догадки" ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДОСТОВЕРНО И ИЗПРОБВАНО!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”