въпрос за скоростна кутия
- JAMES-20
- Автомобил: Seat Leon 1P 2007
- Двигател: BMN
въпрос за скоростна кутия
За много години на всички VW фенове,и така проблемът ми е следният ,прецака ми се скоростната кутия и ми казаха ,че ще е по-добре да си взема такава втора употреба,предлагат ми да ми сложат такава кутия от сеат (мисля ,че е ибиза незнам колко кубика е и мисля че е между 92-95 година),а колата ми е голф 3 1,8 моно,въпросът ми е дали са съвместими и дали да очаквам проблеми в последствие? Мерси предварително
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Re: въпрос за скоростна кутия
Колега карах една 2-ка 1.8 до миналата година 3 пъти съм и чупил скоростите,но не съм купувал други скорости,свалям ги от колата отварям ги с един майстор ги правиме качвам ги на колата и газ,обаче точно тая газ ми е.а мамата та ги правих още 2 пъти.
При теб какъв е точно проблема?
При теб какъв е точно проблема?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, слагай за конкретният модел кола скорости, за 1,8 моно скоростни кутий колко искаш, просто трябва да потърсиш в моргите и съответно да е читава де. Варират на не повече от 200 - 300 лева.
п,п По-добре си говори с майстор или с този на моргата ако трябва дай му някой лев и на него ще ти подбере добра скоростна кутия!
Късмет!
п,п По-добре си говори с майстор или с този на моргата ако трябва дай му някой лев и на него ще ти подбере добра скоростна кутия!
Късмет!
- JAMES-20
както си карах и ми заседна на 3-та,и от там нямаше мърдане,гледа лостчетата с ябълките,бяха здрави,като я закарах на майстора ми каза ,че вилките били изкривени и имало счупен алуминии
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Дам най вероятно майстора е прав но съвет от мен отвори си първо твоята скоростна кутия да видиш проблема какъв е и тогава решавай,защото ако си купиш скорости 2-ра ръка не е никаква гаранцията че ще са здрави!!!
- JAMES-20
ясно мие че няма гаранция че ще са здрави но ще се опитам да използвам жокер от една морга 
Колега, имам скоростна кутия от пасат в3-92 г., ако те интересува пиши!
- JAMES-20
проблема е решен,сложих скоростна кутия от сеат ибиза дизел(за 150 лв с връзки) не усещам някаква промяна във вървенето на автомобила,само едно нещо ,на голфовата кутия скоростния лост влизаше "по-навътре" а при тази като ,че не влизат докрай но не "хъркат".мерси на всички който писаха по темата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”