Браво колега!
Действай смело и безотговорно, но първото нещо което трябва да направиш е РЕГИСТРАЦИЯТА. Всичко останало е .....
Ако не ползваш волана давай го, че точно такъв ми трябва!
Имам два други спортни за бартер.
Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug и Bus
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug
daka написа:Приготвил съм 6 бутилки въглерод и железни нерви. Зимата време много до април месец скука. От колкото по голям кенеф направиш кола толкова кефа е по голям. Пък и синът ми вече почна с ремонта http://indianeca1983.snimka.bg/automobi ... 1.16776964 И между другото ако има някаде в това състояние за по 20 лв ги купувам всичките.
...в началото бешя пясъкоструйката, следвай законите на реставрацията и ще пребъдеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма страшно м.Данчо
ще помагам със кърпежа и китеца ,знаеш че съм добър
А и имам тренинг със моите орли... 

Песакоструй имам но мога да вкарам само елемент с големината на калник.Ще направя вътрешна рамка на купето и го вадя от рамата. А приемам подараци, без тунинг циганийки. Купувам всичко за този модел. И вземете пример от индеанеца заклет опелджия а ми помага във всичко.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво колега, добре дошъл в клуба
Не забравяй, че това е ретро автомобил и не се кърпи, а се възтановява, иначе от куп ламарина ще сане пак куп ламарена, само по-тежък и облечен с кит и боя. Тая кола няма да ти се расърдим ако я направиш
нещо Hod, Custom или трайк щото реставрацията и ще е дълъг и скъп процес, който едва ли ти се иска да понесеш... А и детето ще иска да се вози...

нещо Hod, Custom или трайк щото реставрацията и ще е дълъг и скъп процес, който едва ли ти се иска да понесеш... А и детето ще иска да се вози...

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Честито за костенурката
лека по лека ще е стегнеш, а в крайна сметка и HoodRide да я направиш, пак ще е хубава 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ехеее ... колко работа те чака , чак се плаша като гледам в какво състояние е .Честито!Освен да ти пожелая успех с "проекта".Лека полека ще стане щом имаш мерак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега,шапка ти свалям за ентусиазма...
Надявам се проумяваш колко работа те чака...
С труд и постоянство всичко се постига!!!
Надявам се проумяваш колко работа те чака...
С труд и постоянство всичко се постига!!!
- vurjil
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл в клуба.Ще стане, не се отчайвай, кукла е 

Днес извадих стъклата ,на предното се наложи да срежа уплатнението/без това се трошеше/,развих всички болтове - рама купе/развиха се леко/, остана да махна всички кръпки които свръзват рамата и купето.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Vencitu написа:Толкова зле ли беше бус-а,че предпочете Бъг!
Аз лично и 20 лв не бих дал за това състояние на колата която си взел!
Нищо лично просто мое мнение!
Айде със здраве
я си карай голфа

- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
ми ще си го карам 

След много усилия и един изгорял флекс, успяхме/с група приятели/да разделим купето от шасито http://plamisp.snimka.bg/automobiles/vw ... 1.16887278 .Двете странични рамки през които минават болтовете към праговете са почти унищожени от ръждата.За момента се заемам да въстановя рамата а после да пасна купето към нея http://plamisp.snimka.bg/automobiles/vw ... 1.16887542 , за целта ползвам каталог на VW и нагледно кустенурката на мой познат която е в оригинален вид/не е кърпен от пишман тенекеджии/ и мога да вземам размери.За материал пползвам профил 30/40 който ще отворя от едната страна за да получа П образна форма, този профил е най близак до размера на оригинала/някой хора може да ме критикуват че не ползвам оригинални части но все пак криза простено ми е/.
- disc
- Автомобил: Karmann Ghia x2
- Двигател:
- Контакти:
Поздрави за колата!
Но аз лично не ти прощавам за профила, който ползваш! Ако имаше "дъна" за Карманн на същата цена каквато е за Бръмбъра щях да си купя 3 комплекта (да си имам!). Горещо те съветвам да си купиш нови "дъна" и да си решиш проблема елегантно!!! Нека някой да спомене цената на нови "дъна" за Бръмбар, моля? След това и работата с купето ще ти е по-лесна. Все пак тази реставрация я правиш веднъж и след немного време вече ще съжаляваш, че не си направил всичко както му е реда! Не си на състезание и когато стане - тогава. Прости ми критиката, но мисля че е градивна! А и споменаваш "пишман тенекеджии" - това е кола върху която трябва да работиш с любов и подобаващо уважение - в противен случай не след дълго ще се присъединиш към по-горе споменатите "майстори"!
Поздрави и умната!
Но аз лично не ти прощавам за профила, който ползваш! Ако имаше "дъна" за Карманн на същата цена каквато е за Бръмбъра щях да си купя 3 комплекта (да си имам!). Горещо те съветвам да си купиш нови "дъна" и да си решиш проблема елегантно!!! Нека някой да спомене цената на нови "дъна" за Бръмбар, моля? След това и работата с купето ще ти е по-лесна. Все пак тази реставрация я правиш веднъж и след немного време вече ще съжаляваш, че не си направил всичко както му е реда! Не си на състезание и когато стане - тогава. Прости ми критиката, но мисля че е градивна! А и споменаваш "пишман тенекеджии" - това е кола върху която трябва да работиш с любов и подобаващо уважение - в противен случай не след дълго ще се присъединиш към по-горе споменатите "майстори"!
Поздрави и умната!
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
disc написа:Поздрави за колата!
Поздрави и умната!
аз си купих дъна и ме заболя джоба

Върни се в “Air Cooled & Boxer”