Здравейте колеги ,
Голфът е 2.0 2е 115 к.с.
Искам да попитам трябва ли да сменя скоростната кутия ако си поставя VR6 двигател? И какво друго ще ми е нужно ? Потърсих но е открих информация ... Извинявам се ако е имало такава тема!
Благодаря предварително !
Голф-3 2е-VR6
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф-3 2е-VR6
А забравих да попитам на този двигател 2000куб. 150к.с. ще издържи ли скоростната кутия ?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
може да се опиташ и да не я смняваш. със скоростите установих интересни неща, докато се разправях с моята...
оригинално бях с 2Е, но реших да мина на АГГ. скоростите ми имаха шум и реших че ще ги правя, но щях да се забавя доста с ремонта, ако бях отворил и скорости, та взех една кутия с лек дефект от колега от форума, Paida, каза си ми човека какво й има и всичко, сложих я, но се оказа че за моята частите са вече къъттт...AYK 02А скорости. пасат.
в средата на дилемата се появи Vladko, (на който също трябва да издигна някъде паметник-тоя човек е чисто злато!) и ме снабди с неизвестната, също 02А CEY кутия... според него-свалена пред него самия от пасат 1.6тд.
след малко рисърч, се оказа, че тая кутия се слага на 1.9тди и на...вр6 за канада.
така че, аз не бих се главоломил да търся кутия, а по скоро бих рисърчнал с какви кутии се издава ВР6 и какви са им числата, след което бих направил сравнение с моята, налична кутия и бих видял накъде бие ралтата...
всички се ловят за кутията, защото мотора е по мощен, а никой не се чуква, че теглото е почти непроменено, както и оборотите (макс.), така че, на теория, твоята кутия би трябвало да си издържи едно известно време поне...
оригинално бях с 2Е, но реших да мина на АГГ. скоростите ми имаха шум и реших че ще ги правя, но щях да се забавя доста с ремонта, ако бях отворил и скорости, та взех една кутия с лек дефект от колега от форума, Paida, каза си ми човека какво й има и всичко, сложих я, но се оказа че за моята частите са вече къъттт...AYK 02А скорости. пасат.
в средата на дилемата се появи Vladko, (на който също трябва да издигна някъде паметник-тоя човек е чисто злато!) и ме снабди с неизвестната, също 02А CEY кутия... според него-свалена пред него самия от пасат 1.6тд.
след малко рисърч, се оказа, че тая кутия се слага на 1.9тди и на...вр6 за канада.

така че, аз не бих се главоломил да търся кутия, а по скоро бих рисърчнал с какви кутии се издава ВР6 и какви са им числата, след което бих направил сравнение с моята, налична кутия и бих видял накъде бие ралтата...
всички се ловят за кутията, защото мотора е по мощен, а никой не се чуква, че теглото е почти непроменено, както и оборотите (макс.), така че, на теория, твоята кутия би трябвало да си издържи едно известно време поне...
- bat_vane
- Автомобил:
- Двигател:
Интересна работа ! То не е само и до скорости . Съединителя на ВР6 дали е като моя - огледален и без лагер , а маховика , притискателя , феродовия ? А разположението на двигателя - тампоните на същото място ли се закрепват за шасито ? И тва са едно от малкото неща , а колко има още , един Бог знае ? Ще трябва да се поразровя малко в Етката . Моля дайте компетентни мнения , защото събирам усилено информация !
Последна промяна от brabus на Сря 06 яну 2010 22:11, променено общо 1 път.
Причина: Колега, дали използва опцията Търсене?
Причина: Колега, дали използва опцията Търсене?
- bat_vane
- Автомобил:
- Двигател:
Ми пробвах на "VR6" - нищо не излезна , а също пробвах и "смяна на двигател" и ми излезнаха хиляда теми , от които не видях нито една за такова нещо !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”