! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Дашо » Чет 31 дек 2009 14:38

googoо написа:Тия със скъпите коли са безсмъртни...

Онзи ден - в мола. Въртим се в паркинга за място с колата на един приятел и забелязваме един S 500 (с монитори за задните пасажери) спрял почти пред авариен изход. Докато бяхме горе в мола, няколко пъти му споменаха номера и го привикаха да си премести колата. Да ама не. След 2 часа още беше на мястото си :banghead:

heavy metal zork

Такива само "Паяци" ги оправят (или кирки в предния капак) :evil:

Потребителски аватар
drwaco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drwaco » Чет 31 дек 2009 14:42

днес штеше даме загази едно бмв, минавам на зелено разбирасе от пешеходната патека ама, без малко :bishop обърнах се и му чупих огледалото mhihi без даме гледа тръгна нештастника :banghead:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 02 яну 2010 14:18

Днес като се прибирах по бул сливница малко след мотопфое посока к величков, някъв рейсър с бмв е36 зелено, чака от една улица за да се престрои на булеварда в този момент вали дъжд мокро е, шумахера излиза с пилеш на гуми и мръсна газ взе да му играе задницата и се престрои в лявата лента за малко да ме засече, ако не бях намалил, щеше да се удари в колата до него която се движи в дясната лента от там едва я удържа и пак газ изпревари колата и паркира веднага!
Абе шумехере заради такива като теб стават катастрофи и страдат невинни хора, боклук ниеден, цялата галимация е излиза от улицата за да спре педесет метра по-надолу, като през това време застраши движението!
Нещастнико нито колата ти е бърза нито е хубава, а ти си жалка утрепка с жалка количка за четири хиляди, и не си шумахер, а просто говедо!

Последна промяна от doaiena на Съб 02 яну 2010 20:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SobieskiVanilla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SobieskiVanilla » Съб 02 яну 2010 19:46

Ч.Н.Г. на всички! Много усмивки!!!
И сега по същество - нов идиот! Прибирам се по Подбалканския път днес, и по едно време отнякъде изскочи една червена корсичка "Б", старозагорска регистрация. Направи 4 изпреварвания, всички на непрекъсната линия. Най-интересното беше, че когато имаше възможност да изпреварва на прекъсната линия, този караше с 50 км/ч. Аз го изпреварих 4 пъти /при разрешено изпреварване/, онзи - на забранено. По едно време /преди Козница/ ми изчезна от погледа, и аз мислех, че е стигнал до София. Обаче, за мое учудване, този ИДИОТ /най-отговорно казано/ беше пред мен преди Богров. Помахах му, той ме изгледа тъпо. :beat_butt2 :screwy
Да уточня, че 3 от изпревараванията му бяха в завой, при почти никаква видимост, на мокра настилка!
После, защо имало убити по пътя...

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 05 яну 2010 9:24

Заваля сняг и шофьорите изтъпяха :!:
Сив мерцедес РК 5911 комби направи черен живота на рено еспейс,след като изпревари рейс при непрекъсната линия,който бе на спирка,а след него завой.
Слава Богу,реното само скочи в канавката.ХОРА(ако сте такива),при НИКАКВА видимост и непрекъсната лента,изпреварване на рейс,спрял на спирка... :screwy :не:
Един друг безсмъртен с голф2 СА 0242 засече един пасат,който са бе включил към главният път,а голфето чакаше за същото,но реши че пасата има уникални спирачки и изкочи пред него.
А след пасата коли нямаше :!: :не:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 05 яну 2010 14:51

Още един с жълта кола-Деу матиз...по бул.България преди моста на НДК видял,че към канала има дълга колона,решил да "свие" наляво към трамвая и се завъртял в лявата лента на моста.
Тотален безумец

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 05 яну 2010 14:58

Жалка история. На неделните шофьори с летните гуми да кажем че съм свикнал. Само че днес беше пълно и с камикадзета. Първия малоумник с някакъв лъскав джип изпревари колоната да се нареди отпред. Дойде кола отсреща, едвам спря на зигзаг. Следващия тарикат с някакво новичко ауди ми се лепна за бронята, въпреки че карах по непочистена улица с 40+, имаше и легнали полицаи. Пуснах десен мигач, нашия си мина с пълна газ през легналия полицай и без грам да намали излезе на булеварда без предимство...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 06 яну 2010 23:05

http://focus-news.net/?id=n1326848

София. Пиян шофьор от ромски произход причини катастрофа, дълга близо 300 метра в столицата, съобщиха очевидци за Агенция „Фокус”. Инцидентът е станал при стария вагон-ресторант на бул. „Вардар” в продължение на близо 300 метра, докато колата опитвала да спре. Пияният шофьор ударил с автомобила си най-напред три паркирани коли вляво, оттам изгубил контрол и блъснал още няколко паркирани коли вдясно, след което отново минал в лявото платно и помел още десетина спрели автомобила. На място има полиция. Събрали са се и много граждани. Потърпевши собственици на ударени автомобили опитали да набият пияния шофьор, засега обаче полицията го е опазила от саморазправа. Няма пострадали. Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.

:shock :shock :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 06 яну 2010 23:27

Цариградско - жена - скорост 60км/ч
изведнъж кове спирачки в средна лента като пред нея няма никой на 50метра
добре че тва VW-тата имат яки спирачки, та спрях аз и Г 3-то зад мене иначеее...

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 09 яну 2010 21:51

Де да знам, освен тука да се оплача, по-подходяща тема няма май... Ония ден си намирам предния таз чинно свален, оставен до гумата и капачката на винтила отвита и поставена върху него... незнам какво значи това - очевидното някой си е харесал мястото за паркиране, но не ми се връзва, защото това място се ползва от 3 блока, абсолютно вскякви коли има и никога не е свободно след 7 вечерта и е една не особено привлекателна калничка площ, където на всичкото отгоре аз си паркирам от поне година. А паркирането не е сериозен проблем, на 200 метра има чист свободен паркинг направо... като няма място си паркирам там, ходя малко и не чупя чуждите коли. И някой може ли да ми каже що за хора са това!? Това не са хора това са едни мръсни говеда и то в уж хубав квартал(Бели брези/ Борово), а ако недай си боже спреш пред самия блок се режат гуми веднага... Еми в Младост даже не си свалях радиото, тука ми разбиха колата на втори месец и ми разбиха отделно и едната ключалка. В младост 4 съм нощувал редовно и при циганските блокове даже, пак никви грижи... говеда

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Нед 10 яну 2010 9:38

hooligan_sk написа:Де да знам, освен тука да се оплача, по-подходяща тема няма май... Ония ден си намирам предния таз чинно свален, оставен до гумата и капачката на винтила отвита и поставена върху него... незнам какво значи това - очевидното някой си е харесал мястото за паркиране, но не ми се връзва, защото това място се ползва от 3 блока, абсолютно вскякви коли има и никога не е свободно след 7 вечерта и е една не особено привлекателна калничка площ, където на всичкото отгоре аз си паркирам от поне година. А паркирането не е сериозен проблем, на 200 метра има чист свободен паркинг направо... като няма място си паркирам там, ходя малко и не чупя чуждите коли. И някой може ли да ми каже що за хора са това!? Това не са хора това са едни мръсни говеда и то в уж хубав квартал(Бели брези/ Борово), а ако недай си боже спреш пред самия блок се режат гуми веднага... Еми в Младост даже не си свалях радиото, тука ми разбиха колата на втори месец и ми разбиха отделно и едната ключалка. В младост 4 съм нощувал редовно и при циганските блокове даже, пак никви грижи... говеда

Тази калничка площ да не е градинка или зелена площ ?

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 10 яну 2010 12:52

kossel написа:
hooligan_sk написа:Де да знам, освен тука да се оплача, по-подходяща тема няма май... Ония ден си намирам предния таз чинно свален, оставен до гумата и капачката на винтила отвита и поставена върху него... незнам какво значи това - очевидното някой си е харесал мястото за паркиране, но не ми се връзва, защото това място се ползва от 3 блока, абсолютно вскякви коли има и никога не е свободно след 7 вечерта и е една не особено привлекателна калничка площ, където на всичкото отгоре аз си паркирам от поне година. А паркирането не е сериозен проблем, на 200 метра има чист свободен паркинг направо... като няма място си паркирам там, ходя малко и не чупя чуждите коли. И някой може ли да ми каже що за хора са това!? Това не са хора това са едни мръсни говеда и то в уж хубав квартал(Бели брези/ Борово), а ако недай си боже спреш пред самия блок се режат гуми веднага... Еми в Младост даже не си свалях радиото, тука ми разбиха колата на втори месец и ми разбиха отделно и едната ключалка. В младост 4 съм нощувал редовно и при циганските блокове даже, пак никви грижи... говеда

Тази калничка площ да не е градинка или зелена площ ?

Не

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Пон 11 яну 2010 0:47

Колеги вчера се случи неизбежното закачиха ми пасаткото карам си аз на път с предимство и изведнъж от дясно се появява голф 2 и ме закачи от задната врата свали ми пластмасата на задната врата и ми откачи бронята :banghead: слизам аз веднага и му викам. Какво правиме сега ? и той емиииии дай да я закачиме викам ОК няма ядове това са само пластмаси обаче така бяхме спряли че блокирахме улицата и се качвам аз да преместя колата тоя АШЛЯК също обаче тапака избяга направо откачих :banghead: :banghead: :banghead: не ми е толкова че ме удари а, за постъпката че избяга направо нямам думи

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Пон 11 яну 2010 12:21

Е поне номера не му ли видя колега :(

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател: