babata 1 написа:всумакателните колектори имат нагар но пак турбото е що годе перфектно някакъв съвет как да ги позачистя
Купуваш един спрей за почистване на карбуратори и с него го почистваш, може да използваш четка с мек косъм.
babata 1 написа:всумакателните колектори имат нагар но пак турбото е що годе перфектно някакъв съвет как да ги позачистя
zfa159 написа:Гориво има...грешки няма...ангренажа сте го гледали...пак.. ?
Случвало ми се е след отваряне и затваряне на глава да и блокират от само себе си повдигачите...а си седеха просто извън главата около 3 дни....после нямаше компресия и...не палеше.
Мерете компресия,вижте ангренажа,грешшки и т.н. Нещо явно пропускате...
Glove написа:Помпата правилно ли я зацепихте, и как я центровахте?
регулераха дюзите и колата толкова добре не е работила никога а пък с чистите всмукатели върви като лудаbabata 1 написа:Glove написа:Помпата правилно ли я зацепихте, и как я центровахте?
всичко по белези ВСИЧКО
Glove написа:Карай си колицата със здраве и я пази. Колата е отражение на собственика си.
black` написа:Колега не знам ама така правената кола да я продаваш...Да не се окаже, че и 5цата е в същото състояние.
Ама ти се знаеш де.
MECHOKA1 написа:Колеги помагайте антифриза го няма и има теч под стелката на шофьора и отдзад и най вероятно е антифриз смених радиатора че нямаше парно но се оказа че не е от него та сега е чистонов казаха ми да обърня маркучите които влизат за парното пооправи се малко но пак е слабо скоро ще сменям термостата да видим дали ще се оправи и парното та въпроса ми е помогнете от къде може да тече в купето антифриза ? Благодаря ви предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 109 госта