Според мене има още какво да се иска!
Първоначално играта се тегли от този линк -
http://download.volkswagen-startklar.de ... 7877365411
[423 MB]
който е основниния за целта.
Като се разархиви заема около 800 MB.
Инсталацията е проста.
Графиката, графичните елементи, озвучаването - мъка. Иначе казано ако желаете да се върнете към игра от близкия изминал вече век то това е играта.
Менютата много напомнят Half-Life от първата версия, но за тях беше нормално...все пак кое време беше първа версия ехе-е-е.... Говоря като стил въобще... напомнят за онези времена. Тежки, груби графики, недоизпипани с лоша визуализация. Контрола над настройките над колата е като за малки деца. Няколко картинки, от които си избирате нагледно опцията.
Като за демо има малко писти, малко опции....
Зареждането е бавно, тромаво, екраните са с неприятни тъмни зветове, контраста никакъв го няма. Обектите имат много първична визия - няма плавност на къдрите. Което ми напомня, че играта е доста тромава, явно заради тежките графики, които и без друго не са сполучливи.
Геймплея е дървен. Правилно прочетохте. Можете да навиете пълен десен със 200 километра в час и колат ада вземе завоя като постепенно сама спира. Ръчната съвсем е измислица... Управлението не е плавно а като едно време - по треактория описана от много на брой начупени линии, които я описват. Ако не вярвата направете завой и гледайте спирачките как са назъбени а не описват плавна крива.
Интересното е, че колата може да лети - при това доста сполучливо. Катери се по планини и назъбени скали без проблем. Прескача дървета, плува във вода и върти гуми, катери баири и рие трева. Яко е - ако не ви се занимава да настигате за пореден път "съперниците" можа далко да подскачате по борчетата и скалите на Германия и Тексас.
И това не знам защо но ми напомня, че ръчните скорости са пълен ужас. Ползвайте автоматиката, ръчните само бавят.... което уж не би трябвало да е така.
Та.... трошенето на колите и много интресно....трошиш, трошиш и до едно ниво - спукани прозорци малко и това е. Стига ви толкова - джама е лека пукнат - няма пари и възможост да го потрошим целия....
Най-бързата кола е костенурка, сладвана от голф 1 и на последно място - трамавия багел - Голф 5. Който дори на една от пистите спря и отказа да се движи. Много беше интересен в момента, в който го бутам със 150 и нагоре километра в час той набира енерция и си кара - взима си сам завоите - движи се уверено.... ама като му намалее инерцията пак спира... а като го бутате назад е още по забавно, мили деца!
Общо взето бъговете са доста. А музиката ли... ми и тя ужасна....
Но естествено нищо не Ви пречи да пробвате сами играта! Да не ви обезкуражавам много ви пускам и скрийншотове

.
http://archive.sebastianz55.org/tmp/gti ... age_01.htm