Сайт за поръчка на парфюми. Някой купувал ли е от там?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Re: Сайт за поръчка на парфюми. Някой купувал ли е от там?

Мнениеот pacoboy » Сря 30 дек 2009 0:08

ISRalien написа:
pacoboy написа:Аз винаги съм вземал и още вземам от тук, парфюмите са 1000% оригинални, точни хора, пращат ми го от София до вратата в Аксаково за 3лв, вземам предимно тестери, наистина страшни парфюми!

Как разбра, че са 1000% ор'гинал'дъ?
Сайта е под всякаква критика, учудвам се как въобще успяваш да поръчаш нещо :banghead: :banghead: :banghead:

Ти майтапиш ли се колега?
Сайта е супер просто направен и лесно се поръчва.
И как съм сигурен ли, ами вземи си един от мола за 120лв и вземи един тестер от сайта за 40-50лв и ги сръвни.Сега съм с Azzaro Chrome, супер парфюм , който трае над 24 часа.Тестера струва 38лв(100ml) + 3лв пътя и ми стъпа на 41лв.
Ако си мислиш, че оригинален парфюм струва "милиони" се лъжеш, че нали магазините трябва да си избият наема ;) като вдигат цените с над 200%, понякога и повече, нека знам колега нека знам ;) И всеки си взема парфюм от мола за стотици левове и после ... "Ееее ама моя е от мола, и е оригинален ... изяш се" Мога да им кажа на батковците харчете си парите за стока която струва едва 1/3 от посочената ...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 30 дек 2009 1:01

Далеч съм от мисълта, че парфюмите в мола са оригинални или пък, че си струват парите.
Наясно съм с някои основни понятия на пазарната икономика, ясно ми е, че за да работят ония 20 момичета в магазина трябва да има пари и за тях...
На сайта цените са много добри за оригинални, за това изразих съмнение.
Тестерите са като нормалните, само че без капачка и опаковка, нали?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 30 дек 2009 1:12

ISRalien написа:Далеч съм от мисълта, че парфюмите в мола са оригинални или пък, че си струват парите.
Наясно съм с някои основни понятия на пазарната икономика, ясно ми е, че за да работят ония 20 момичета в магазина трябва да има пари и за тях...
На сайта цените са много добри за оригинални, за това изразих съмнение.
Тестерите са като нормалните, само че без капачка и опаковка, нали?

не , имат и капачка и опаковка на която пише "тестер" с гоУеми черни букви

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 30 дек 2009 7:39

Тестерите които съм вземал са без капачка и малко по такава опаковка една никаква :)
Пише на опаковката следното : Demonstration - Tester Vente interdite - Not for sale

Това представлява --> Изображение

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Сря 30 дек 2009 10:41

няколко пъти съм купувал от http://www.fragrancex.com/
има опции за безплатен транспорт и т.н.
има избор дали искаш тестер или не

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 30 дек 2009 12:27

Някой ако си мисли че за 20-30лв ще си купи читав парфюм е в грешка.Повечето от тестерите се карат от Италия и цените са им по толкова обаче в евро.

Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tresto » Сря 30 дек 2009 12:39

Взимал съм и аз от мол,специализиарн магазин за парфюми (няма да казвам името на магазина и парфюма) дадох около 100 лева,и мога да ви кажа ,че беше пълен леш,взимал съм си и от чужбина,същите парфюми но на половин цена ,а за качеството да не говорим :bowdown ,така че на нищо не вярвам в тая "държава"

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 30 дек 2009 12:46

Прав си че като дадеш повече пари няма гаранция в България но тези цени са нереални.Искам да спомена че парфюмите имат и срок на годност.И сами може да се сетите какви пристигат в България.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 30 дек 2009 12:58

Имам няколко парфюма в момента, които претендират да са истински понеже си ги донесох от Англия наскоро. Купувал съм ги същите от магазини за по над 100 лв, нищо общо като трайност, но поне на аромат го докарваха. И един път си купих некакъв за 30 лв от познат дистрибутор на ментета тестери. Е тоя последния нито на аромат го докарваше, нито на трайност. За няма и 2 часа, никаква следа от него.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 30 дек 2009 20:20

Момчета,поръчах над 14 парфюма от тук http://oth.strawberrynet.com/main.aspx?region=OTHERS все дамски защото жената каза на приятелките си и ме взеха за дистрибутор :banghead: смея да твърдя ,че са оригинални ,защото ухаят невероятно при проверка в сайтове по баркод се разпознават веднага и най вече са много трайни.Имаха невероятни намаления и сега имат до 31 но имаше едни до 24 бяха направооооооо......например това http://oth.strawberrynet.com/perfume/gi ... 69/#DETAIL излезе 78 лв с доставката сега е 91 а тук в уж качествените магазини е 166лв

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 07 яну 2010 18:03

mely написа:Момчета,поръчах над 14 парфюма от тук http://oth.strawberrynet.com/main.aspx?region=OTHERS все дамски защото жената каза на приятелките си и ме взеха за дистрибутор :banghead: смея да твърдя ,че са оригинални ,защото ухаят невероятно при проверка в сайтове по баркод се разпознават веднага и най вече са много трайни.Имаха невероятни намаления и сега имат до 31 но имаше едни до 24 бяха направооооооо......например това http://oth.strawberrynet.com/perfume/gi ... 69/#DETAIL излезе 78 лв с доставката сега е 91 а тук в уж качествените магазини е 166лв

Тоя сайт съм го гледал и преди и наистина си струват нещата :beer а плащането само с кредитна карта ли става :D

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 07 яну 2010 18:16

We accept the following payment methods:
Изображение

Демек, може и през PayPal, което ОПРЕДЕЛЕНО е за предпочитане..
Обаче, ако нещата идват от Щатите...
С новите митнически разпоредби - забрави! :roll:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 07 яну 2010 19:07

Нещата не пристигат от щатите На пакета пише Малмьо Швеция Пътуват с шведски кралски пощи -това за парфюмите а за козметика и китове mhihi с руските пощи /безплатна доставка/ Явно са пекани ,защото на всички пакети слагат отметка GIFT имах пакети за по 250 долара и съм нямал проблеми .Плащам с пейпал.Малеее по коледа какви намаления имашеее що са парфюми а не за пиене и ядене. :beer .Казват че правят големи промоции но всички по големи празници и на всяко 15 и 30 число/по малки.Ако някой има нещо да пита насреща съм Станах направо факир край жената и нейните приятелки-направих пътека до пощата.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 07 яну 2010 22:12

Един глас за www.megashop.bg . Много съм доволен ,до сега поръчвах от различни сайтове и бях разочарован ,но тези от мегашоп са с голяма трайност(особенно Azzaro-то Chrome) и са супер. Ще им стана чест клиент :mrgreen:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”