Проблем със светлините?
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със светлините?
Проблема е че единият ми габарит не светеше и си смених крушката, после не ми светеше стопа.Стопа се оправи от самосебе си,после габарита (от другата страна) не бачкаше, и то се е оправило от самосебе си, сега не ми свети едната лампичка на табелата??? какъв е този цирк

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Проблем със светлините?
Тоя цирк е голям цирк... При мен е същото и се дължи на лоши, зацапани контакти в моя случай 
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Едната лампа на габарита е по мощна от другата (защото нямаше от същата) бъзможно ли е да е от това? някакви идеи
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
stelio_009 написа:Едната лампа на габарита е по мощна от другата (защото нямаше от същата) бъзможно ли е да е от това? някакви идеи
Не е от това !Провери си крушките една след друга дали са стабилни във фасунгите/нетрябва да се клатят /,окислени или зацапани контактни пластинки/почисти ги профилактично с контактен спрей/,закопчани ли са добре захранващите букси към платката на стопа ?Успех !!!
Все пак ,рано или късно всички крушки изгарят !!! 
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Проверих крушките,всички са стабилни, а лампичката на номера е изгоряла (беше се е намокрило). Дано да не ми правят пак проблеми.... Благодаря на всички ви 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”