Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Ex smoker или "Vw Кампания - No Smoking"
чичи аре запази си гнусотиите за теб , някой хора ядът пред форума
Сега се прибрах и нападам нова порция течен шоколад - ям го като кисело мляко тия дни, но за разлика от вчера съм спокоен... Денят мина почти без изкушения (замалко да измуфтя цигара от едни симпатечни 8мокласнички).
Аlira относно качването на кила - ако това, което ядеш го гориш няма да имаш проблеми - не ми се смятат калории, но ако тичаш всеки ден в парка по половин-един час не ти пречи да хапваш това онова (като изключим мазнотии разбира се).
Успех!
Благодаря, колега!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:digo_pl написа:Е за тва не ща да ги спирам... Миналата година тежах 102кг, на днешна дата съм 83кг... колко мъки ми струваше това сваляне на теглото, сега, ако спра и цигарите направо не знам, сигурно ще трябва да съм на системи след диетата на която бих се подложил...
Нали се сещаш, че това са само оправдания
Кого плашиш с тея 102 кила?![]()
Аз като спрях цигарите бях 130 килограма. Три месеца по-късно съм 140 кг.
Сега си перкам една диетка и ме боли шпека без въобще да си давам зор.
Това че не ти се спират цигарите защото те е страх от напълняване е...![]()
Само да знаеш, че от хероина се слабее още повече. Надявам се това да не е причина да се подкараш на инжекции само защото смяташ, че 60 кила ще си по-секси, повече ще ти рипка кефала или по-евтини ще са ти дрехите...
Зъ к`во се ядеш сега... ами не искам да ги спирам, поне не на този етап, един ден, като имам деца, може би Да, но сега си ми прави кеф да си пуша!
Аз предлагам да спрем да си караме дъртите печки за да не им дишаме изгорелите газове, които са в пъти по-вредни...
пп: 130кг, но на каква височина и възраст
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
digo_pl написа:Зъ к`во се ядеш сега... ами не искам да ги спирам, поне не на този етап, един ден, като имам деца, може би Да, но сега си ми прави кеф да си пуша!
Аз предлагам да спрем да си караме дъртите печки за да не им дишаме изгорелите газове, които са в пъти по-вредни...![]()
![]()
![]()
![]()
пп: 130кг, но на каква височина и възраст![]()
Ти евентоалните ти бъдещи деца дори и в момента сладко дърпайки си от цигарката ги увреждаш.
Дъртите "печки" изхвърлят няколко пъти по-малко вредни емиси от дъртите бензинки ама това е друга тема.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
digo_pl,
далеч съм от идеята да се карам на когото и да било
Просто аргументите ти ми се сториха неправилни и споделих лично мнение и опит
Дробовете са си твои, здравето, живота и парите също. Въпрос на желание и воля е човек да спре цигарите, да редуцира килограмите си и да помисли върху по-здравословен начин на живот.
Понеже попита... на 28 години съм, 185 см (и днес сутринта 131кг
)
В тази тема намираме подкрепа и мотивация хора които се борим с тютюна. В случай, че ти не можеш да намериш такива и продължаваш да си пушиш... защо пишеш тук? Аз не съм ти баща да те мъмря или съдник да те съдя, но лично мен не ме интересува, че пушиш. Би ме интересувало ако вече НЕ пушиш
В този ред на мисли се връщаме отново на въпроса:
Защо пишеш в темата след като пушиш, кеф ти е да пушиш и нямаш намерение да ги спираш?
далеч съм от идеята да се карам на когото и да било
Просто аргументите ти ми се сториха неправилни и споделих лично мнение и опит
Дробовете са си твои, здравето, живота и парите също. Въпрос на желание и воля е човек да спре цигарите, да редуцира килограмите си и да помисли върху по-здравословен начин на живот.
Понеже попита... на 28 години съм, 185 см (и днес сутринта 131кг
)В тази тема намираме подкрепа и мотивация хора които се борим с тютюна. В случай, че ти не можеш да намериш такива и продължаваш да си пушиш... защо пишеш тук? Аз не съм ти баща да те мъмря или съдник да те съдя, но лично мен не ме интересува, че пушиш. Би ме интересувало ако вече НЕ пушиш
В този ред на мисли се връщаме отново на въпроса:
Защо пишеш в темата след като пушиш, кеф ти е да пушиш и нямаш намерение да ги спираш?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
няма смисъл да обръщате темата на словесни излиания
Чичи е прав, пушиш ли не пишеш!!! това е положението!!!
защо трябва да убиваш мотивацита на хората с такива изказваня?!!!!
трай си и тва е
Чичи е прав, пушиш ли не пишеш!!! това е положението!!!
защо трябва да убиваш мотивацита на хората с такива изказваня?!!!!
трай си и тва е
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
groznika написа: на 28 години съм, 185 см (и днес сутринта 131кг)
Чичи,ама тфа:131кг. преди или след клякане?
По темата:от 29.12.2009г. не съм палил,а и не съм си и помислял да го правя.
Както каза и чичи,всичко е въпрос на воля!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
6 дена вееч не съм дърпал фасове и не са ми големи трудностите въпреки 22-те години стаж като тутунджия, обаче има два пъти в деня по един час време къде едвам се устисквам да не откраднем от жената цигара и да я запалим. Минат ли тия 2 часа у деня немам грижи после. 
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:
щом някой може да те изкуши , не се надявай , че ще ги спреш![]()
вярно си е
ама ми е много интересно как така някой друг ви изкушава?
шушне ви на ушенце да запалите?
дими ви в лицето?
ми забии му един чук в носа та да спре
утре ако реши да те изкуши да си свалиш гащите леко наведен ко праим ?

вярно си е
ама ми е много интересно как така някой друг ви изкушава?
шушне ви на ушенце да запалите?
дими ви в лицето?
ми забии му един чук в носа та да спре
утре ако реши да те изкуши да си свалиш гащите леко наведен ко праим ?
При положение, че си бил активен пушач, дълго време и си пушил примерно по кутия на ден, много лесно като се пуши около теб ще ти се допуши. Виж свалянето на гащи в определена поза е съвсем друга тема и ако ти смяташ, че води до пристрастяване... може би...
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Alira написа:
При положение, че си бил активен пушач, дълго време и си пушил примерно по кутия на ден, много лесно като се пуши около теб ще ти се допуши.
Лъжа ,както казваха някъде.
Аз бях така ,и ги спрях по начин който никога не съм предполагал че ще се случи.
Започна да ми се гади ,от всяко дръпване ,първо последно от цигарата без значение.
Гадеше ми се че чак зяпах...а не исках да спирам .
Исках да си пуша...но не ставаше, щях да ходя на доктор да оправя проблема с гаденето, ама си
казах "не"явно това е краят.
Сега около мен пушат колежките че се разпарат ,къ'т ги кефи да пушат.
На мен не ми се пуши ,все ми се яде...
Знам ли сигурно е според случея навика и т.н. и гаденето
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Макар и почти на 18 както всеки келеш и аз реших да провам,ОКИ пробвах хареса ми,но всеки ден един съученик ме муфтеше всяко междучасие за цигара
след 1 месец не издържах почнах да нося само по 2-3 цигари на училище,като сега си спомням когато едно момиче което доста обичах от мъка пушех над 1 кутия на ден.........имам спомен че само за кафето съм пушил по 5 цигари.........та след този "просяшки"начин за искане на цигара,на мен ми писна и си казах КРАЙ и спрях да си копувам.Тук ми помогна желанието да си пооправя голфа който за мен е на първо място.Повечето колеги в форума сега ще почнат с коментари като "повечето на тази възраст са пушачи" не мога да се съглася.
след 1 месец не издържах почнах да нося само по 2-3 цигари на училище,като сега си спомням когато едно момиче което доста обичах от мъка пушех над 1 кутия на ден.........имам спомен че само за кафето съм пушил по 5 цигари.........та след този "просяшки"начин за искане на цигара,на мен ми писна и си казах КРАЙ и спрях да си копувам.Тук ми помогна желанието да си пооправя голфа който за мен е на първо място.Повечето колеги в форума сега ще почнат с коментари като "повечето на тази възраст са пушачи" не мога да се съглася.Re: Ex smoker или "Vw Кампания - No Smoking"
Лъжа ,както казваха някъде.
Аз бях така ,и ги спрях по начин който никога не съм предполагал че ще се случи.
Започна да ми се гади ,от всяко дръпване ,първо последно от цигарата без значение.
Гадеше ми се че чак зяпах...а не исках да спирам .
Исках да си пуша...но не ставаше, щях да ходя на доктор да оправя проблема с гаденето, ама си
казах "не"явно това е краят.
Сега около мен пушат колежките че се разпарат ,къ'т ги кефи да пушат.
На мен не ми се пуши ,все ми се яде...
Знам ли сигурно е според случея навика и т.н. и гаденето
Е при теб е имало страничен ефект, но като ти се пуши, пък си решил да спреш?!?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Alira написа:но като ти се пуши, пък си решил да спреш?!?
значи отказването на цигарите не е за вас
ако ви е от днес за утре волята няма смисъл наистина
пп. 6 години по приблизително кутия на ден, последните година и половина може и по кутия и половина да са били...
има хора от 20 години активни пушачи и ги отказват та стигам до извода че просто нямате желание
Волята е личностова характеристика, която е индивидуална за всяка личност. При някои е по-силно изразена, при някои — не толкова и на този тип личност му е много трудно да се откаже от вече придобит навик(а тук става дума за зависимост!!!), дори при много висока степен на мотивация.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”