Измамника рокобои

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
KALVACHA
Автомобил:
Двигател:

Измамника рокобои

Мнениеот KALVACHA » Пет 08 яну 2010 12:10

Начи колеги пазете се от така наречения "rokoboy" човека ми предлагаше глава от софия е аз сам от пловдив сас зор отидох до софия началото де званя му викам ела тои вика немога влез на ватре в града а аз не го знам както и да е.Вапросния пич идва с някав джип и ми рови ясно е че не иска да даде 5 лева за гориво нестига че идвам до софия а се праи но и на това казах майната му стига да е здрава главата.Отваря всичко идва сас работно облекло сейноче сега е свалена главата омацан и викам нещо характерно за нея, той вика гледаи аз не разбирам а на сащия ден вика свалям е ...Цялата омаза по принцип вика изрядна всичко, тя омацана цялата пак ако продавам нещо бих го изчистил малко или много.Обарсах е гледам тя пукната направо на клапана викам пукната е тука тои вика а нз ония каза се завари се начука направо с извинение бахти и лолиото.Викам одарил си колата ли кво,тои не ве нов внос е карам си я ама реших да я продам викам да мерси ясно и си хванах пътя супер измамник и разкарва а мисля, че това е супер кофти и от такива образи нито саита печели нито иж колеги и да си помагаме такаче дори маиче още някои е излагал след мен за мен тоя е ...

rusnakov
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамника рокобои

Мнениеот rusnakov » Пет 08 яну 2010 12:29

Колега спукана е била между клапаните. Главата Дизел ли е. Ако е дизел без спукано в клапаните само в магазина. Лошо е когато е спукана към бренер. Тогова 90процента е брак. Но между клапанете всички са така. Свалел съм поне 20 дезелови глави и една без спукано между клапаните нямаше. Хората са измеслили водна проба от давна. Аз също съм продал доста неща във форумът. Защо не отидохте да е надуете. И всичко е ок.

ponifar1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ponifar1 » Пет 08 яну 2010 12:30

Браво, Браво, Браво !!!
Такъв текст не съм чел никога - без да има дума в него, която да е написана правилно.
Колега, отиди отново на училище и започни от първи клас. Научи се да пишеш пък чак тогава се оплаквай. Едвам се разбира какво искаш да кажеш.

KALVACHA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KALVACHA » Пет 08 яну 2010 12:36

ми за мен беше голяма пукнати можех най много да искарам 1-2 месеца ако е продавам аз искам да е карам главата е тд ако те интересува... а относно другия колега ми евала просто щом смяташ, че е така просто написах квото е необходимо може да не сам го почнал както трябва но най важното за някой тип като мен да не го прецакат мисля че е това а не как пиша евала :не:

ninjata_84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ninjata_84 » Пет 08 яну 2010 13:15

rusnakov написа:Колега спукана е била между клапаните. Главата Дизел ли е. Ако е дизел без спукано в клапаните само в магазина. Лошо е когато е спукана към бренер. Тогова 90процента е брак. Но между клапанете всички са така. Свалел съм поне 20 дезелови глави и една без спукано между клапаните нямаше. Хората са измеслили водна проба от давна. Аз също съм продал доста неща във форумът. Защо не отидохте да е надуете. И всичко е ок.

:да: така си е достаъчно му е на един дизел да мине 4-5000 км и главата се пука между клапаните
ТОВА НЕЕ ФАТАЛНО :012:

Потребителски аватар
vankobass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vankobass » Пет 08 яну 2010 16:42

ponifar1 написа:Браво, Браво, Браво !!!
Такъв текст не съм чел никога - без да има дума в него, която да е написана правилно.
Колега, отиди отново на училище и започни от първи клас. Научи се да пишеш пък чак тогава се оплаквай. Едвам се разбира какво искаш да кажеш.

еее колегата се оплаква и иска да ни предпази от измамници а пък ти за правописа си се хванал :banghead:

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 08 яну 2010 17:04

vankobass написа:
ponifar1 написа:Браво, Браво, Браво !!!

еее колегата се оплаква и иска да ни предпази от измамници а пък ти за правописа си се хванал :banghead:

Да, защото и аз почти нищо не разбрах от историята :screwy Остави правопис, ама смислово почти нищо не се разбира. Разбрах само че е дошъл до София и не са му предложили това, което е очаквал... всичко помежду е една голяма каша от думи.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 08 яну 2010 17:16

Какво точно не разбрахте господа професори?Човека е дошъл от Пловдив до София за да види една пукната глава.Описано е малко омотано но се разбира чудесно какво иска да каже.

Gosho_777
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gosho_777 » Пет 08 яну 2010 17:43

и аз се занимавам малко с части но ако някой ще идва отдалеч за нещо винаги му пращам снимка на изчистената част за да може като дойде само да се разберем за пари ала-бала и да няма никакви изненади, а ти как можеш да не поискаш поне качествена снимка че да не се разкарваш напразно :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 08 яну 2010 17:43

Абе аз по мога да вярвам на rokoboy ,отколкото на човек с 12поста и правопис по-зле от на първолак. Колега единственото ,което разбрах от текста ти са някви главоблъсканици... Чуй хората какво ти казват за тези глави ,а не едно баба си знае...

KALVACHA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KALVACHA » Пет 08 яну 2010 18:02

какво ми казват за главите тя си беше пукната на клапана не само между тва е ясно те всички дизели са така не виждам парвата глава и последна.Пак и вярваи му всеки човек си има познати и не прецаква поне тях явно ти си някой от малкото нищо лично а докалко сам го написал правилно може но аз толкова нерви не сам хварлял поне се разбира кои е за мен е все едно.Пак и другото пича ето сега мога да ти разкажа по спокоино.Пича един ден по рано му казвам да сваля главата че идвам и че не познавам града да дойде на цариградско и му казах да доиде до практикера щот не знам друго голямо...Тои каза да добре почвам се разберем като доидеш.Та отидох каде се разбрахме изведнаж пича вика спусни се иди на орлов мос свии на дясно караи направо подмини 2 колелета но с много по селско обеснение, както и да е направих го пак му казах нещо голямо да може да се орентира каде сам идва с кола!!!Но нали нямаше как да доиде.Показва глава и вика гледаите аз не разбирам обаче се облякал и с работните дрехи прави се че сеиноче сега е свалил главата и нищо неможе да се види, избарсах си я и веднага се видя че е пукната.Викнах го показах му отговора му беше..."Незнам тои ония каза да се завари да се начука нещо такова и нищо и няма".Ти представяш ли си а сам си направи извода къф е пича.Друго прав си мненията са ми малко евала за логиката...

Потребителски аватар
lino__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lino__ » Пет 08 яну 2010 18:57

Мога да гарантирам, че Роско НЕ е изманик! Всеки, който го познава знае :!:

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Съб 09 яну 2010 9:49

Значи явно не сте се разбрали предварително. KALVACHA, ти пита ли го изрично перфектна ли е главата и по точно за такива пукнатини? Явно не, нали?! А за това че не те е посрещнал наистина е неколегиално :не: Успокой се малко и пиши по четливо. Пусни си една обява в раздела за подобна глава и все нещо ще излезе. И си опичай акъла да разпитваш предварително за състоянието и най-важното - снимки.. Айде, успех нататък :да:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 09 яну 2010 12:04

Тая тема ама изобщо не е за тук!
Колега, ти предварително разпита ли за главата? Видя ли снимки?Нека и rokoboy каже как са били нещата.

Потребителски аватар
splyff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот splyff » Съб 09 яну 2010 12:19

абе сичко ок само не разбрах кво ви бърка как пише и колко поста има дали има 12 200 невиждам някакво кои знае какво значение тоя форум нали е за това да споделиме мнение не да ми се праите на хитри и да ми говорите за правописни грешки и тем подобни :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”