При спиране дърпа волана в ляво?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: При спиране дърпа волана в ляво?
Неравномерно хващащи предни спирачки.
Неравномерно напомпани предни гуми.
Лош реглаж на предния мост.
Неравномерно напомпани предни гуми.
Лош реглаж на предния мост.
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
или омекнали втулки на носачите
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Здравейте колеги.
Преди години имах един Форд ескорт набор 1981г. при него се случваше същото нещо като натиснеш спирачките тръгва да дърпа и да се тресе цялата предница.
Проблема се оказа тогава че е от спирачните дискове, бяха се износили на "бабуни"(нямам никаква идея как бяха станали в това състояние)- намерих от морга други, след смяната всичко се оправи.
Съвет ако имаш възможност да огледаш и твоите дискове отпред.
Преди години имах един Форд ескорт набор 1981г. при него се случваше същото нещо като натиснеш спирачките тръгва да дърпа и да се тресе цялата предница.
Проблема се оказа тогава че е от спирачните дискове, бяха се износили на "бабуни"(нямам никаква идея как бяха станали в това състояние)- намерих от морга други, след смяната всичко се оправи.
Съвет ако имаш възможност да огледаш и твоите дискове отпред.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
При мен е от разбити тампони на носачите.Единия ми е много зле и като ударя спирачки ми мърда волана и тегли в дясно (понеже задния десен ми е разбит много...кофти дупка).
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Почни с изравняване на гумите... аз имам съседи идиоти и преди малко като излизах брех, волана на ляво кльопва... лявата гума поспадната , подравних ги и заспа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска и аз имах същия проблем, само че надясно.
Таа днеска бях на сервиз и там докато правеха колата викам да си измеря налягането в гумите защото предна дясна нещо отпихнала ми се видя и с мойто китайско уредче за мерене 3те гуми без предна дясна показваха 1.8. Предна дясна някаде 1.6. След това я напомпих до 1.9 и като си карах леко като натисна спирачките и ми дърпа надясно. Реших да я отпусна малко и проблема се оправи.
Таа днеска бях на сервиз и там докато правеха колата викам да си измеря налягането в гумите защото предна дясна нещо отпихнала ми се видя и с мойто китайско уредче за мерене 3те гуми без предна дясна показваха 1.8. Предна дясна някаде 1.6. След това я напомпих до 1.9 и като си карах леко като натисна спирачките и ми дърпа надясно. Реших да я отпусна малко и проблема се оправи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”