. В опътването пише 70 литра кутия а тая 70 литровата изкарвало най-хубав бас най-плътен та се чудя г/д какви размери трябва да има тази кутия и каде да сложа бас рефлекса ? г/д ако някои може даме напъти големините и за рефлекса ще съм му много благодарен! Мерси предварително Blaupunkt GTw 1200 Mk2 Бас Каса?
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Blaupunkt GTw 1200 Mk2 Бас Каса?
Здравеите колеги! Начи вчера си купих те т'ва буфче
. В опътването пише 70 литра кутия а тая 70 литровата изкарвало най-хубав бас най-плътен та се чудя г/д какви размери трябва да има тази кутия и каде да сложа бас рефлекса ? г/д ако някои може даме напъти големините и за рефлекса ще съм му много благодарен! Мерси предварително

. В опътването пише 70 литра кутия а тая 70 литровата изкарвало най-хубав бас най-плътен та се чудя г/д какви размери трябва да има тази кутия и каде да сложа бас рефлекса ? г/д ако някои може даме напъти големините и за рефлекса ще съм му много благодарен! Мерси предварително - NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Blaupunkt GTw 1200 Mk2 Бас Каса?
70 литра е много обем колега това може и да е обем без фазоинвертор 
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя бас едва ли ще свирне хубаво в каквато и кутия да го сложиш, но може да пробваш в 40литра в инвертор фи 76 и дължина около 12см
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
70 По книжка най-добрия звук било 1 приятелче ми го изчисли почти е готова кутията утре само дупчица за буфа и за рефлекса уплатнения и вата и е готово
незнам дано стане нещо добро първоначално ще бучи в моята стая временно а после в голфера а честно казане не съм много на "ТИ" с музиката и почти нищичко не разбирам освен как да си направя бас "каса" ватовете съпротивлението усилвателчета и такива безубидни работи
а това което ми го казване хич не го разбирам :S
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
d1daka написа:70 По книжка най-добрия звук било 1 приятелче ми го изчисли почти е готова кутията утре само дупчица за буфа и за рефлекса уплатнения и вата и е готовонезнам дано стане нещо добро първоначално ще бучи в моята стая временно а после в голфера а честно казане не съм много на "ТИ" с музиката и почти нищичко не разбирам освен как да си направя бас "каса" ватовете съпротивлението усилвателчета и такива безубидни работи
а това което ми го казване хич не го разбирам :S
Да вземеш да послушаш колегата rollin и да не ти пука много, много. Това дето го пише в книжката е ориентировачно с +/- 50%
Проблема идва от там, че твоя говорител Blaupunkt го купува на кило от китайски завод и никой не се занимава да следи параметри. Това е така защото на такава цена никой поне малко разбиращ от аудио човек няма да си го купи и да се занимава да го проверява.
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за отговорите вече направих кутииката
. Демек скоро ше го продам на някои мераклия с кутията че да си зема нещо друго
. А кутията я направихме малко по малка от очакваното но нали стана дума че 70Литра са много обем та ся е към 60-65 на ум сметнато ^^
. Демек скоро ше го продам на някои мераклия с кутията че да си зема нещо друго -
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Впрочем сори ама забравих да питам стъклена вата става ли ??
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
d1daka написа:Впрочем сори ама забравих да питам стъклена вата става ли ??
хах как ще сложиш стъклена вата?
То въобще вата може да не се слага иначе ако държиш да има отиваш в магазин за платове или тем подобни и си купуваш вата.
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Как не се слага бе колега погледни [url]http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=8179]Тази[/url] тема а и други ми кзват слагаи вата но защо и какво ще върши незнам даите сега да поспорим 
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
d1daka написа:Как не се слага бе колега погледни Тази тема а и други ми кзват слагаи вата но защо и какво ще върши незнам даите сега да поспорим
Пише се:
Код: Избери всички
[url=http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=8179]Тази[/url]- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
d1daka написа:Как не се слага бе колега погледни [url]http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=8179]Тази[/url] тема а и други ми кзват слагаи вата но защо и какво ще върши незнам даите сега да поспорим
Аз не бих сложил....
Ако стъклената вата е наистина такава то тя боде като се пипне...
И като я раздуха и баса нз направо какво ше стане...
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Ми незнам сякакви вати ръгат,блъскат,слагат а аз незнам какво дали да сложа или не
. Още ми съхне силикона на кутииката
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не бих сложил....
Няма да усетиш разлика в звука с вата или без, така, че давай без нея
Няма да усетиш разлика в звука с вата или без, така, че давай без нея
- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
наистина разлика нямада усетиш освен ако наистина не сложиш стъклена вата , тогава ще се скъсаш да се чешеш както и всеки който влезе в колата!
Повярвай ми работил съм с такава вата ,крастата е децка болест сравнение с тоя сърбеж!!

Повярвай ми работил съм с такава вата ,крастата е децка болест сравнение с тоя сърбеж!!

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
titanium69 написа:наистина разлика нямада усетиш освен ако наистина не сложиш стъклена вата , тогава ще се скъсаш да се чешеш както и всеки който влезе в колата!
Повярвай ми работил съм с такава вата ,крастата е децка болест сравнение с тоя сърбеж!!![]()
![]()
хах и аз това им казвам ама не ме слушат

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”