с какви гуми караме - нови или втора употреба ?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Искам да се оплача и похваля наведнъж-тази сутрин уцелих една гадна дупка-тясна и дълбока
на Ал.Малинов на ХМС качвайки се от Дружба към Младост с около 70 км/ч.След силния трясък усетих,че съм пукнал гума-предна дясна!Слизам и виждам,че не е срязана гумата,а стоманената джанта се е изкривила
на гумата и няма нищо
Изправиха ми джантата в Радиал+баланс+монтаж=18 лв!Гумата е Мишлен Пилот Екзалто-на 6 години и доста километри!Та т,ва е положението-внимавайте с дупките!

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
4бр нови зимни, 2нови летни сега ще си взема още две нови летни...
зимните са ласа- не са хубави, но все пак колата ми е непретенциозна, а и аз съм пенсионер като шофьор.....
летните - ласа2 и още две не съм решил какви - някакви евтини....
Определено сега или в бъдеще като си взема по-"претенциозна" кола, ще я оборудвам с най-доброто.....Дънлоп най-вероятно, Бриджстоун или Пирели......
Мишелин не ги харесвам - много скъпи, а не толкова добри, поне 10-на тестове всевъзможни съм гледал.....много лошо представяне за цената си, същата работа е и Гуудйър
зимните са ласа- не са хубави, но все пак колата ми е непретенциозна, а и аз съм пенсионер като шофьор.....
летните - ласа2 и още две не съм решил какви - някакви евтини....
Определено сега или в бъдеще като си взема по-"претенциозна" кола, ще я оборудвам с най-доброто.....Дънлоп най-вероятно, Бриджстоун или Пирели......
Мишелин не ги харесвам - много скъпи, а не толкова добри, поне 10-на тестове всевъзможни съм гледал.....много лошо представяне за цената си, същата работа е и Гуудйър
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Колата ми я докараха с почти нови летни ( още не бяха паднали гумените шипчета ) Мишелинки но от 99-та
.
Зимата си купих две Мишелин Алпин втора ръка ( по-късно разбрах че са набор 95
) и ги сложиш отпред.. значи почти не мръднаха.. взех ги на 5-6мм грайфер сега да са на 5мм.
Тази година мисля да взема за зимата поне две нови гуми или читави втора ръка.
Просто гледам че джамбазите на Горубляне свалят читавите гуми и след това слагат галоши, като хубавите ги продават отделно.
Та предпочитам да взема гума втора ръка за 80-100 пред нова за тези пари.

Зимата си купих две Мишелин Алпин втора ръка ( по-късно разбрах че са набор 95

Тази година мисля да взема за зимата поне две нови гуми или читави втора ръка.
Просто гледам че джамбазите на Горубляне свалят читавите гуми и след това слагат галоши, като хубавите ги продават отделно.
Та предпочитам да взема гума втора ръка за 80-100 пред нова за тези пари.
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
Vento 1.8mi
зимата: отпред нови KUMHO 175/65/14
отзад SEMPERIT 185/60/14
лятото:отпред и отзад нови KLEBER 185/60/14
зимата: отпред нови KUMHO 175/65/14
отзад SEMPERIT 185/60/14
лятото:отпред и отзад нови KLEBER 185/60/14
Последна промяна от VW`VENTO на Чет 04 дек 2008 13:11, променено общо 1 път.