Колеги имам един проблем с подгряването. Та значи при студен двигател , като реша да паля се включва жълтата лампа на таблото , изчаквам да изгасне и паля.В момента на запалване на мотора свещите отново се включват и греят още около 3 минути.Това греене ми казаха че е нормално но след известно време работа на двигателя , като датчика за температура още не е отчел нищо на таблото , изгася и реша да запаля жълтата лампа не се включва а в момента когато запали отново се включват подгряващите свещи и работят пак около 3 минути.Това нещо го прави докато не вдигне 65-70 градуса.Ето това мисля че не е нормално защото вече 3 пъти сменям свещи БОШ от по18-20лв. Много моля ако някой си е патил от това да сподели дали е нормално а ако не е как се оправя. Предварително Благодаря.
Ако съм разбрал правилно: свещите се включват отново, при показание на температурата на таблото в синия сектор. Ако е така - нормално е. Не мисля, че трябва да греят чак до качване на температурата до 60-70 градуса Реле??? Да не са ментета свещите?
Сигурен ли си че релето е малко ? Защото обикновено релето си е бая по голямо - моето е забутано около таблото с предпазителите и си е доста " топуз" ... да не бъркаш нещо ?
milen333 написа:Ами кое е това реле. При мен има едно сиво реленце малко номер 18 за което се съмнявам. Нямам си и на идея.
Не зная къде е релето за подгревните свещи на Пасат-а. Аз съм с Голф 3. Отиди в кой да е магазин и ги питай за въпросното реле: като го видиш - търсиш и сменяш за проба
колега релето на пасат Б3 1.9тд се намира над таблото с предпазители(малко на плаващо положение,т.е.не е закрепено за нялалва планка или нещо подобно.Но въпреки всичко аз мисля 4е свещите не са читави нищо че са Бош,все пак има много ментета.А между другото една свещ Бош за твоята колца струва около 30-ина лева,значи сметни къв Бош е това.Един приятел за голфетката ги взима същите и също като тебе само си ги сменя.Та моя съвет е да пробваш с друга марка свещи.Поздрави и успех