за пасат Б4 ГНП
-
- Автомобил:
- Двигател:
за пасат Б4 ГНП
Имам въпрос. Пасата ми е 1,9TDI 94г. Една сутрин не запали, закарах го на сервиз и се започна по мъките - от помпата бил изгорял компютъра. Оправиха уж и двете, обадиха се да си_го прибера, но уви - пак се счупил, пак същата повреда. Сега да търся пък помпа. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, или някой продава_ли помпа бош, последните цифри са 994. Ако да, на каква цена ,че при нас все от голф има, а тя_е с други цифри. Благодаря предварително.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 13 дек 2009 21:32, променено общо 1 път.
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и правописа като цяло, и да си проверите писанието за грешки преди да го публикувате ?
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и правописа като цяло, и да си проверите писанието за грешки преди да го публикувате ?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за пасат Б4 ГНП
Добре дошъл колега.
Вкарали са те в голям филм вашите "майстори"
По-добре ги забрави.
Ако не греша от къде си по добре се свържи с колегата Zinoto от В.Търново да ти погледне колата.
Вкарали са те в голям филм вашите "майстори"
По-добре ги забрави.
Ако не греша от къде си по добре се свържи с колегата Zinoto от В.Търново да ти погледне колата.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
и аз си мисля 4е направо те мамят за истинския проблем
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
и накрая било реле 109 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вашият отговор е истина.
- batsasho1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по- интересно ми е да ти кажат какво точно са поправили докато е бил готов?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за отговорите. И аз по_принцип си мислех да си я пребирам, ама като не знам къде да я закарам. Ще видя да се свържа с този, където ми го казахте.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 13 дек 2009 21:35, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, прибрах си колата, смених помпа и се радвах цели 100 км и колата започна да придръпва все_едно смуче въздух и спря ,закачихме_я на ком и изписа ,че е заминал електрон инжектор или нещо токова. В сервиза /друг/ ми казаха, че в помпата е заминал датчика, който следи положението на рейката. По_принцип правят ли се тези помпи и някой може_ли някой да ме насочи ? Благодаря.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 13 дек 2009 21:39, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да се включа в темата, но като не съм виждал колата....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, сега съм пак в началото. След като смених помпата, пак се повтаря ситуацията - сега пък ми казват, че е помпата, но от грешките нищо не говори за помпа, а те са 00575 и Р0171 буквалния превод нищо не ми говори.
intake leak/blockage, MAF sensor, TC wastegate actuator/regulation valve, hoses interchanged/not connected, wiring
Intake/exhaust leak, AIR system, MAF/VAF sensor, fuel pressure/pump, injectors, HO2S
Чакам мнения, а със zinoto се чух и се разбрахме да я види колата.
intake leak/blockage, MAF sensor, TC wastegate actuator/regulation valve, hoses interchanged/not connected, wiring
Intake/exhaust leak, AIR system, MAF/VAF sensor, fuel pressure/pump, injectors, HO2S
Чакам мнения, а със zinoto се чух и се разбрахме да я види колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги оказвасе ,че проблема ми е електрически сега остава да открия каде точно по инсталацията е проблема ако някой има предложения . междудругото имам за продан ГНП за 1,9 ТДИ 1Z мотор
Колега какво прави колата,защото тези грешки наистина нямат нищо общо с помпата,те са за турбо пътищата ,пуши ли,какъв цвят?
Върни се в “Дизелови агрегати”