Сънища.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не знаете Вие,мен зомбита ме подгониха и си резнах гърлото на сън с ножа за месо,почнах да се давя от кръв в гърлото и се събудих.......станах измих се всичко както си му е реда,излизам и гледам зомбитата през вратата,пак си резнах гърлото тоя път с ножа за хляб.И след тва се събудих наистина целия потен и ме беше шубе да стана 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Huizel написа:Нищо не знаете Вие,мен зомбита ме подгониха и си резнах гърлото на сън с ножа за месо,почнах да се давя от кръв в гърлото и се събудих.......станах измих се всичко както си му е реда,излизам и гледам зомбитата през вратата,пак си резнах гърлото тоя път с ножа за хляб.И след тва се събудих наистина целия потен и ме беше шубе да стана
Често и аз прибягвам до самоубийства.....обаче още по често като бях малък в най-напечения момент се мъчих да се събудя...
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сънища.....

Ако съм направил грех просто да и се удари катиара !
Аз много рядко сънувам или поне не помня какво съм сънувал, но му се е случвало де жаву от сън в реалния свят. Преди 2-3 месеца все сънувах, че майка ми ми звъни по телефона и ми казва къде е /майка ми изчезна преди 4 месеца и 20 дена/, но никога не можах да чуя точно какво ми казва... /това вероятно е игра на подсъзнанието, знам ли?/. Преди две нощи сънувах игли с надянати черни конци на тях и някакво приспособление за по-лесно надяване на конеца в иглата /има ли такова нещо, въобще не знам/. Рових из разни съновници, но там въвеждаш определена дума... е то човек не сънува един предмет, а често цели сцени или случки. Та не мога да разбера какво означава това. Понеже както казах рядко сънувам или са някви пълни небивалици... но нещо толкова явно не ми се беше случвало ?!?!
Някаква идея... някакъв сайт или форум ли, знам ли и аз ????
Благодаря и поздрави!
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
bomber написа:Хаха и аз се самоубивам някой пъти в сънищатаПоследно в зоопарка скочих в трапа с мечките,защото бягах от бившата си приятелка.Постоянно ме преследваше и това беше единственото решение.Като паднах долу,мечката веднага ми отхапа главата и усетих една топлина и се събудих.
Винаги като съм умирал в сънищата си съм я усещал тая топлина
да и аз я усещах тая топлина в децките си сънища като бях на 4 ама тъпото беше че в някои случаи се получаваше от нощно напикаване

често сънувам как съм положен в гроба и се събуждам от първата лопата пръст паднала на лицето ми...напоследък сънувам сложни сънища -цели филми...сънувал съм -че съм сурикат,лемур,кришнар...веднъж сънувах ,че съм жена -ама без цици...просто вместо банана имах слива -и то бая огромна-как се притесних не е истина -сутринта бях с херпеси и разцепени устни...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
аз пък сънувах че пускам еврофутбол , нема такава свинщина , цяла нощ си писах уж никой да не види мачовете , пък накрая не мжах да пусна ...
много гадно ми беше
много гадно ми беше

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
сега като се сетя , като малък много ме беше страх да не сънувам , че ходя до тоалетната , супер приятно чувство и приятен сън , а като се събудиш осъзнаваш че всичко е в гащите 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък никога не съм умирал на сън. Каквото и да сънувам винаги знам че сънувам и поради тази причина съм супер смел и коршумите минават през мен без проблеми !
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Аз сънувам че току що се возя на някакъв голф...ама новичък лъскав..и както си карам скоростната кутия пада на земята и става на сол едва ли не, а после като спря колта зе че гръмна двигателя.. Беше много жега в няква пустиня ...
После сънувам че идва някаква МК2-ка и ме взима към къщи...

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Tyan написа:събуждам се на следващата сутрин ...ставам ....... виждам се с някаква моя приятелка...имаме чувства помежду си!!! ...взимам женката и тръгваме да бягаме към изхода в гората ...всичко се тресе......
мисля, че нещо си пропуснал от разказа на съня, а ми стана толкова интересно
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Неофициално предупреждение към всички довели до заключването на темата (което винаги може да стане и официално)
Съобразявайте се малко от малко!
Разчиствам и отключвам, но не прекалявайте!
Съобразявайте се малко от малко!
Разчиствам и отключвам, но не прекалявайте!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Според един известен преподавател който се занимава с подсъзнанието - Джон Кехоу-всеки човек сънува по минимум 6-7 сънища на нощ,но рядко си спомня за тях.Неговата теория е че щом си запомнил един от всичките в него се крие нещо по дълбоко и важно.Примера който споменаха от горните постове с умирането-според него има дълбока замисъл.Може би смърта е просто израз на нашето подсъзнание,че в действителността нещо ни мъчи,нещо ни убива и ни тревожи,че трябва да променим нещо да се опитаме да разрешим даден проблем....
Сънищата подсъзнателно и нереално ни показват по даден начин как в действителността да обърнем внимание на нещо дребно,но всъщност мн важно.Завършвам с негов цитат,на който явно се оповава цялото му преподаване
"Съзнанието твори действителността,а вие творите съзнанието си..." Джон Кехоу
Сънищата подсъзнателно и нереално ни показват по даден начин как в действителността да обърнем внимание на нещо дребно,но всъщност мн важно.Завършвам с негов цитат,на който явно се оповава цялото му преподаване
"Съзнанието твори действителността,а вие творите съзнанието си..." Джон Кехоу
Последна промяна от xalerrelax на Пон 11 яну 2010 23:41, променено общо 1 път.
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Тва нищо не е...Слушайте сега за какво иде реч...Значи сънувам,че сме в старата ми кола с един приятел(голф1)и караме през някаква пустиня ама право през пясъка...Обаче сме си пуснали парното до дупка,затворили сме джамовете и се потим като прасета(вече не се сещам от какво се опасявахме ама сън...)Минаваме покрай един оазис ама там се събрали всички животни и хвърлят пясък във водата и викат ''По-бързо да не залее цялата пустиня и да се удавим''...След това продължаваме и ненадейно едно стадо пингвини изскачат точно пред колата и няма как да избегна удара..След това моя приятел изскача от колата и почва да вика...''Уби ги,виж какво направи....''И тогава се разревах в съня си и започнах да викам ''Горките пингвини''.В този момент се събудих...И действително се бях разплакал от съня докато съм сънувал.....След това като се сетих какво сънувах се посмях доста добре...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ония ден съниувах че отивам на Дискотека, някаква нова, и по едно време започват да ме гонят някакви бабаити че съм видял как продават херион на мой познат, почвам да бягам в дискотеката излизам от нея и бягам на където видя, след 2 пресечки виждам моя приятел на който са му продали хероина, и го питам кво става бе? Каде отидоха тия където ме гонят? И в същото време се появяват тея единият вади пистолет и в същото време ме застрелва, "Събуждам се от съня си ама ви казвам чак ритам от страх и докато се осъзная съм целия в пот, сякаш с вряла вода са ме къпали" направо неможех да се осъзная къде съм, 2 часа немога да заспя след това. Имало и по луди случай, събуждам се във 3 часа през ноща без да светкам лампата и незная къде се намирам дали съм в мойта стая или в някой друга къща 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”