hooligans написа:изкочи конкурент на сникерса
KALVACHA написа:Начи колеги пазете се от така наречения "rokoboy" човека ми предлагаше глава от софия е аз сам от пловдив сас зор отидох до софия началото де званя му викам ела тои вика немога влез на ватре в града а аз не го знам както и да е.Вапросния пич идва с някав джип и ми рови ясно е че не иска да даде 5 лева за гориво нестига че идвам до софия а се праи но и на това казах майната му стига да е здрава главата.Отваря всичко идва сас работно облекло сейноче сега е свалена главата омацан и викам нещо характерно за нея, той вика гледаи аз не разбирам а на сащия ден вика свалям е ...Цялата омаза по принцип вика изрядна всичко, тя омацана цялата пак ако продавам нещо бих го изчистил малко или много.Обарсах е гледам тя пукната направо на клапана викам пукната е тука тои вика а нз ония каза се завари се начука направо с извинение бахти и лолиото.Викам одарил си колата ли кво,тои не ве нов внос е карам си я ама реших да я продам викам да мерси ясно и си хванах пътя супер измамник и разкарва а мисля, че това е супер кофти и от такива образи нито саита печели нито иж колеги и да си помагаме такаче дори маиче още някои е излагал след мен за мен тоя е ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе Жоре, ти разбра ли въобще нещо от написаното? Аз не успях