Колко данък платихте за колата си? Калкулатор онлайн
Re: Колко данък платихте за колата си? Калкулатор онлайн
голф 4 1.6 АКЛ писан 100коня 30лв.Приеха го така и 2ра година си плащам толкова.За 10 годишна кола, че съм скрил една патка от мощноста не се чуствам престъпник. 

- niko_77
- Автомобил:
- Двигател:
1.9 тди 130к.с. - 200лв. в София. За Варна за същият автомобил излиза 240лв., а за В.Търново 160лв. Помня миналата година в София излизаше 160лв., та значи от тази година всяка община играе за себе си, обаче голяма разлика ми се вижда. Някъде не е вдигнат данъка, някъде с малко, а някъде с много 

- boqnov_83
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: AFN
Голф 3 тди(AFN)110коня-136лева. 

- vtmn
- Автомобил: mk2 GTI
- Двигател: ABF
Голф 3 1.8 75коня ААМ мотор - 92год с катализатор = 16лв и някакви стотинки 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 3 GTI 150к.с.-годишен данък 31.05лв(1.05лв лихва защото съм закъснял) 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
180 лв....
Нямаше да ме е яд ако с моите и вашите пари правеха нещо за да не си чупим колите.
Нямаше да ме е яд ако с моите и вашите пари правеха нещо за да не си чупим колите.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
за 2009 на колата от гаража - 58.90лв.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SaX написа:Не са ли малко множко...така като гледам вашите...
Не

Код: Избери всички
Данъчен калкулатор за изчисляване размера на данъка върху превозните средства за леки автомобили.
мощност на автомобила 149.99 к.с.
адрес на собственика (община) София
автомобилът е до 5г. вкл.
катализатор Да
размер на данъка 475.58 лева
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Здравейте!
Онзи ден ходих до общината да декларирам Голфа 97г.мотор AFT 74 киловата с катализатор и след като попълних декларацията ми поискаха бележка за работещ катализатор за да ми го признаят, казах им,че автомобила е минал технически преглед и т.н. но те не, искат бележка от сервиз за работещ катализатор, защото автомобила бил стар, като ги попитах от кой сервиз и какъв е образеца на тази бележка те ми отговориха,че образец няма и от който и да е сервиз нямало заначение
обиколих няколко сервиза и там се чудеха за какво става въпрос
кзаха, че и други хора са питали за такава бележка, но не издават такъв документ и нямат представа какво искат в общината! После се върнах, стана голям скандал и явно без тази бележка няма да мога да декларирам колата.
Въпроса ми е на някой искали ли са му подобно нещо и от къде ще мога да извадя такава бележка става въпрос за София община Слатина.

Онзи ден ходих до общината да декларирам Голфа 97г.мотор AFT 74 киловата с катализатор и след като попълних декларацията ми поискаха бележка за работещ катализатор за да ми го признаят, казах им,че автомобила е минал технически преглед и т.н. но те не, искат бележка от сервиз за работещ катализатор, защото автомобила бил стар, като ги попитах от кой сервиз и какъв е образеца на тази бележка те ми отговориха,че образец няма и от който и да е сервиз нямало заначение

Въпроса ми е на някой искали ли са му подобно нещо и от къде ще мога да извадя такава бележка става въпрос за София община Слатина.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gozzu написа:Здравейте!
Онзи ден ходих до общината да декларирам Голфа 97г.мотор AFT 74 киловата с катализатор и след като попълних декларацията ми поискаха бележка за работещ катализатор за да ми го признаят, казах им,че автомобила е минал технически преглед и т.н. но те не, искат бележка от сервиз за работещ катализатор, защото автомобила бил стар, като ги попитах от кой сервиз и какъв е образеца на тази бележка те ми отговориха,че образец няма и от който и да е сервиз нямало заначениеобиколих няколко сервиза и там се чудеха за какво става въпрос
кзаха, че и други хора са питали за такава бележка, но не издават такъв документ и нямат представа какво искат в общината! После се върнах, стана голям скандал и явно без тази бележка няма да мога да декларирам колата.
Въпроса ми е на някой искали ли са му подобно нещо и от къде ще мога да извадя такава бележка става въпрос за София община Слатина.![]()
колегата си взе от КАТ-Варна. моята така или иначе е над 100кс и не съм се занимавал.
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
1,9 чист дизел с катализатор-9 лева.
gozzu написа:...
Обади се и питай в СБА. Преди години от там си извадих такава бележка, би трябвало все още да дават.
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
не мога да разбера как става това,дизелите да плащат толкова малко....или еднакви автомобили да плащат раличен данък.... вярно,че всяка община си решава автономно,ама чак пък толкова голяма разлика да има в данъците.тука гледам един колега например,платил почти двойно по малак данък от моя при същите условия на деклариране в данъчното.или някой лъже или не я е дакларирал законно...вече не знам кой може да ми обясни,щото в данъчното не могат като сам ги питал 

За тая година според калкулатора ще е 280 лв.
1.6 Дуал ВВТ-и 124 коня.
1.6 Дуал ВВТ-и 124 коня.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”