Потресен съм от магазин JUMBO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Потресен съм от магазин JUMBO

Мнениеот Layer » Вто 12 яну 2010 12:31

Winner25 написа:
Layer написа:.........

А хляба не е толкова скъп. Явно този е някъв специален. По принцип си е под 1 евро.

да забравих да кажа че това е нарязания хляб, а не обикновенния който е 500 грама и за мен е като камък.

Winner25 написа:Иначе и аз не мисля че в момента са кой знае колко по добре от нас. Може би бяха :)

Гърция май обяви фалит вече, или е пред фалит.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 яну 2010 13:12

KirilGeorgiev написа:Не знам какъв закон си чел но доста фирми ти фиксират продажните цени.

Чл. 9. (1) (Изм. - ДВ, бр. 9 от 2003 г.) Забранени са всякакъв вид споразумения между предприятия, решения на сдружения на предприятия, както и съгласувана практика на две или повече предприятия, които имат за цел или резултат предотвратяване, ограничаване или нарушаване на конкуренцията на съответния пазар, като например:

1. пряко или косвено определяне на цени или други търговски условия;

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Чет 15 юли 2010 15:38

...
(трия мнението, че е от жена ми mhihi )
А за големите бебешки магазини - препоръчвам Вис Виталис, даже до Пловдив се разходих за борсата им ;)

Последна промяна от rainheart на Пет 16 юли 2010 10:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пет 16 юли 2010 8:57

Аз пък съм доволен от Джъмбо :D Вярно, че повечето неща са боклуци, ама по-добре евтини боклуци, отколкото същите на по-високи цени....В крайна сметка, като купувам нещо на децата, ми е ясно, че ще трае 1-2 седмици, ама то после им омръзва така или иначе....И мога да кажа, че в Джъмбото има наистина много, ама много евтини стоки, сравнявам с магазини в Хасково, Стара Загора, Русе.....

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 16 юли 2010 21:20

Скапан магазин,неподреден, продават скъпо/ има много вмалко евтини неща- примерно металните колички на Пиксар от филма Колите/, И най важното : Едвам влезнах с мойта кола в тоя шибан паркинг :screwy На влизане ми задра предната броня заради 90 градусовия наклон , а на излизане щех да отнеса картера в тоя железен гигантски легнал полицай :screwy :banghead: :banghead: все едно можеш да вдигнеш 200 по тоя баир :screwy
там не влизам повече :не:

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Пет 16 юли 2010 21:54

На всяка стока е задължително да има обявена цена в БГ лева! Ако няма мисля, че всеки клиент има право да потърси правата си в комисията за защита на потребителя.

Между другото миналата седмица забелязах на входа на Ботевградско шосе голям магазин с голям надпис на него Джъмбо. Явно ще откриват втори магазин?

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Пет 16 юли 2010 22:04

POLO PAVLETI написа:Скапан магазин,неподреден, продават скъпо/ има много вмалко евтини неща- примерно металните колички на Пиксар от филма Колите/, И най важното : Едвам влезнах с мойта кола в тоя шибан паркинг :screwy На влизане ми задра предната броня заради 90 градусовия наклон , а на излизане щех да отнеса картера в тоя железен гигантски легнал полицай :screwy :banghead: :banghead: все едно можеш да вдигнеш 200 по тоя баир :screwy
там не влизам повече :не:

Тоя гигантски легнал полицай е за друго. Аз един ден (ходя там в съседната сграда често) го мислих , гледах , мислих , гледах и накрая разбрах за какво е ...

чудите ли се ... ще ви кажа :D

Когато стигнеш горе , предните гуми минават през него и стигат до ръба на изкачването. Продължаваш и точно когато би трябвало да задереш колата отдолу защото изкачването е много стръмно , задните гуми стъпват на него и задницата на колата се вдига и минава без да задере , много хитро е измислено. Точно затова е толкова широк.

Иначе Джъмбо го ползвам да , рядко и само за някои неща... айде намерете си от другаде преграда за стълби , пречеща на пореминаването на децата за 60 лв... идете да видите в детските магазини колко са ... Има безподобни боклуци , има и неща които ги има в други магазини на двойни цени.

Айде молА Ви се ... всички пазарувате от МОЛ-а , знаем :) и обичате да Ви казват "Заповядайте господине, какво си търсите" от разни цъцъфръцълки с усмивки до ушите и поли които ако бяха с 2 пръста по къси щяха да са колани и които не могат да сметнат колко е 3,5 + 2,5. Същите когато кажете "разглеждам за сега благодаря" и се обърнете Ви хранят зад гърба Ви , но вече без усмивката... но както казва един приятел "Не е важно какво говорят зад гърба ти , ако той е широк и яко нацепен" ...

сори , отплеснах се :)

randgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот randgo » Чет 14 апр 2011 16:37

във всички детски магазини стоката е по качествена и по евтина отколкото в джъмво

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 14 апр 2011 16:46

Абе няма значение че е по скъпо важното е да сме в крак със стадото :bishop

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател: