Като пътувах за Пловдив на отиване преди два дена ми пиуна и присветна лампата за маслото два пъти и това беше. Като второто пуикане беше на наравното и при 100км/ч.
Днеска на връщане на големия байр засвири яко

Преди да пътувам си смених антифриза с G12 немски по 14кинта бутилката, самоче тъпаците в сервиза успяха да източат само 3-4литра от стария антифриз и доляха от новия (G12 лилав на цвят) без да го разреждат и ми викат, че всичко било наред.
Аз им викам бе момчета май G11 антифриз не трябва да се смесва с G12 а те ми казаха няма такова нещо карай си спокойно, дори е по-хубаво да не се разрежда.
Отначало колата доста трудно пое на новия антифриз и не знам тези тъпаци дали са я обезвуздушили както трябва и зато да не ми прави проблеми.
А в колата пътувахме 3ма човека + малко багаж по-баирите няма никакъв проблем катери ги на 5та без да се замисли през повечето време карах с 110-120км/ч като на два пъти я засилих до 170-180км, но съвсем за малко.
Попринцип и преди това ми загравяше колата и на няколко места я карам и ми викам нищо и няма ама на колата и има нещо и никой не казва какво и не им занимава.
Чудя се дали, ако се промие радиатора ще се оправи положението или не. Термостата отваря когато трябва като ми сменяха антифриза така казаха.
Моля ви дайте акъл, защото другата седмица пак трябва да пътувам.
Преди два месеца перката не включи на един светофар и тогава малко загря колата, но един майстор ми каза, че е наред и след това си включваше перката към 97градуса.
Каде могат да ми решат проблема, защото тука в моя квартал има чувството, че в повечето са пълни олигофрени и не им се занимава.
Кажете и читав сервиз в района на Младост, Дървеница, Студ град, Дружба, Изток искам като ми се наложи да знам къде да отида и, защо тая лампа свети