колеги сменях си наклатките и сега нямам abs и ми свети лампата ако може да ми кажете как да си изчистя грешките в комп.
благодаря ви предварително
изчистване на грешки
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Re: изчистване на грешки
to6ko6 написа:колеги сменях си наклатките и сега нямам abs и ми свети лампата ако може да ми кажете как да си изчистя грешките в комп.
благодаря ви предварително
принципно грешки можеш да изчистиш като откачиш плюсовата клема на акумулатора изчакваш и после пак я закачаш.но ако имаш проблем с някой датчик на ABS-а най вероятно пак ще излезне.
принципно грешки можеш да изчистиш като откачиш плюсовата клема на акумулатора изчакваш и после пак я закачаш.но ако имаш проблем с някой датчик на ABS-а най вероятно пак ще излезне.[/quote]
Принципно много филми си гледал.
То ако беше така когато сменяш акумулатор ще ти занинат всички настройки на компа. и т.н.т. и после трябва да се слага нов софтуер на компа.
За мен най-вероятно някой откачен кабел.
Успех.
Принципно много филми си гледал.

То ако беше така когато сменяш акумулатор ще ти занинат всички настройки на компа. и т.н.т. и после трябва да се слага нов софтуер на компа.
За мен най-вероятно някой откачен кабел.
Успех.
g.enchev написа:Колегата иска да каже за дребна грешка. Ще дам пример с моята кола. След манипулация на кабелите, започна да мига лампата за подгряване на нафтата. Извадих едната клема за 5 мин и проблема се оправи
Ти страхотна екстра има "погряване на нафта".Супер си.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
insert написа:g.enchev написа:Колегата иска да каже за дребна грешка. Ще дам пример с моята кола. След манипулация на кабелите, започна да мига лампата за подгряване на нафтата. Извадих едната клема за 5 мин и проблема се оправи
Ти страхотна екстра има "погряване на нафта".Супер си.
Успех.
Ти май спамиш и говориш глупости

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
спрете със спама!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега иди в някой сервиз да ти я закачат на компютър щом искаш да чистиш грешки. Тая работа с клемата на акумулатора не става 

-
- Автомобил:
- Двигател:
MadChicken написа:Колега иди в някой сервиз да ти я закачат на компютър щом искаш да чистиш грешки. Тая работа с клемата на акумулатора не става

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, някой има ли идея как се изчиства грешка-сервиз днес-светна ми преди смяна на маслото и сега продължава да свети.В фолксваген ми споменаха ,че има начин за ръчно изчистване ,но не ми го казаха!
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Хубаво е да споменеш каква марка и модел е колата
. Ето ти един начин от колега.....мисля за Голф 4

barutchiev написа:натисни бутона под оборотомера и го задръж.
дай контакт.
пусни бутона.
ще се изпише OIL а при повторно натискане INSP
завърти бутона под спидомера надясно и го задръж докато не се изпише три чертички
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат-В6-140 коня,2.0 куб.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Става и без програми :D Вадиш +а на аку-то за 15тина минути, така си занулява всичко ;) Грешки, часовници, ако го държиш по-дълго без акумулатор, ще си затрие дори и кода за касетофона (ако е фабричен). То софтуерите не са направени само за чистене на грешки, gogovaseev и insert не говорете глупости Вие, като не разбирате! Ако не вярвате, махнете си аку-то за 15-20 мин и ще разберете, че пишете глупости... А ако грешката продължава да я има, то не е защото финта с махането на +а не помага, а защото си имате грешка и колкото и да я триете и през програма, докато не оправите проблема, все ще си я показва, квито и финтове за триене да правите! А колегата вероято или е изключил датчика на АБС-а или го е размърдал или нещо от сорта, докато си е сменял накладките, само че тая грешка няма да се изчисти докато не оправите връзката на датчика, до тогава, както и да я чистите, все тая, пак ще се покаже веднага.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AUS 2000
Re: RE: Re: изчистване на грешки
И така става,но защо по трудния начин,като говорим за просто сервизно съобщение.Трие се за 2 минути.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
щото говорят глупости, че не ставало... то като не знаеш как, няма да стане! А в някои сервизи взимат пари за чистенето, докато метода с махането на +а е без пари, разликата е едни 20тина лв ;) аз имам VCDS и за мен е по-добре софтуерно да си ги изчистя, но като нямаш софтуер е тъпо да дадеш на някой 20лв за да ти изтрие грешка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”