Избор на автомобил...VW Polo?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на автомобил...VW Polo?

Мнениеот Jogo_1 » Сря 13 яну 2010 21:16

2f за тия пари трябва да е перфектен, голям плюс е че е малко и евтино /с пари за цигари, ще го поддържаш/ , но огледай за 19 ка за тия кинти ще вземеш с клима и пак е доста евтино за ремонт. Аз бих взел 19-ката :)

Потребителски аватар
bob_marley
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bob_marley » Чет 14 яну 2010 10:48

Засега клоня към 2f, но каквото излезе читаво. :)

Потребителски аватар
micyri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот micyri » Чет 14 яну 2010 11:43

Абе как ще сравнявате поло с пунто?
Двете коли нямат нищо общо.
Сега по въпроса на студентчето:
- взимай поло не се чуди,ти сам си си отговорил на повечето въпроси(бюджет,части,подръжка)
Имам поло 1.1 93г.,не бях го палил 5 м.(нямам акумолатор),онзи ден реших да го дам на бащами да го търкаля,щото имам друга кола,та купих акумолатор,прегледах маслото,антифриза и го стартирах.Не завъртя и половин оборот и запали- направо се изумих.Сега бащата го кара.
Моя съвет е взимай поло,няма да имаш грижи.
Успех.

Потребителски аватар
lodarski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodarski » Чет 14 яну 2010 19:50

Колега micyri изказваш се ,все едно ,че сравняваме джета с С-класа.Да са различни, да са различни , колко да са различни. :lol: Сравняваме коли от най-нисък клас на различни производители.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 14 яну 2010 19:54

Полото е доста добра кола, не че имам нещо против Пунтото, но има доста неща с който Полото е по-добро от пунтото! Няма да давам конкретни мнения! Само ще кажа че Полото е за теб Приятел. По моргите части за Поло колкото искаш, за Фиат не! Частите са евтини, колата е малка и двигателя е икономичен трябва само да си го пазиш и съответно да намериш запазен такъв Половер!

п.п Само внимавай при повечето модели на Поло, скорустната кутия издава дефект, иначе всичко друго е пушка, адски пъргав автомобил!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 14 яну 2010 22:09

Двете коли са малко неподходящи за сравнение - имат почти 10 години разлика. Пунто има доста повече екстри (клима, хидравлика, airbag и др), от там комфорт. За сметка на това е по-чупливо и частите и поддръжката са по-скъпи. Освен това за тези пари е по-вероятно да се намери запазено поло.

Потребителски аватар
lodarski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodarski » Пет 15 яну 2010 1:09

Абе хора какви глупости говорите.Май не са ви мн ясни нещата(2-та поста преди мен).Първо по моргите части за фиат бол, особено за пунто.Преди няколко месеца ми се наложи да търся заден капак за поло 2F, като това в гаража и от 10-ина морги само при Италианеца имаше един и то необорудван в ужасно състояние.
Няма разлика от 10години между Поло 2F и Пунто 1, каквото единствено влиза в ценовия диапазон на колегата. :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”