ето как японците са написали и са показали за десния и ляв вариант на една и съща гума

brabus написа:Някой имаше против чаршафите (размера на снимките), но от първата снимка трябва много да се вглежда човек, за да я види. Тази е ясна и наистина е асиметрична и с посока, но съм почти сигурен, че пък на нея освен посока на въртене не е указано външна и вътрешна страна при монтаж.
П.П. Модератор по гръб пада ли!?!?
chukov написа:Абе в общи линии от нищото направихме полезна темичка
Sir T написа:chukov написа:Ами ако искаш питай ме за конкретен модел в лично съобщение за да не го обръщам на реклама тука и ще ти отговоря
Щях да те питам за Yokohama Parada, но видях, че няма размера, който ми трябва .. данке anyway
koxx написа:От тука такива гуми ако вземеш ще ти свалят кожата колега![]()
215-45-17 Взех от Германия днеска Good Year Eagle F1 na 120 euro тук са 350-380 лв.
chukov написа:Боряна GOOD YEAR не продава
chukov написа:А колкото до това дали мога да кажа каква печалба се слага върху ценатаестествено, че не мога да направя това. Това е фирмена тайна, която не може да бъде разгласявана така.
bomini написа:chukov написа:...
Има асиметрични гуми, които са с външна и вътрешна страна
Протекторът е асиметричен по отношение на централната ос на гумата и се спазва означенията за външна и вътрешна страна
Ето пример за зимна гума с асиметрична шарка и външна и вътрешна страна
...
Не знам, но мисля, че тази гума, която си показал - също има посока на въртене, а не само външна и вътрешна страна. Тази на снимката е лява, съдейки по джантата, грайфера се обръща, ако се сложи като дясна...
Или бъркам...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта