проблем с тока на голф3
-
vankata_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с тока на голф3
Добър ден колеги,нов съм във форума на най-хубавия модел на Фолксваген,а именно Golf 3.Та въпросчето ми е,одеве като си вкарвах колата в гаража изгасна цялата кола,нито показваше часовника нито километрите на таблото,та дори и cd-to ми спря да свири и веднага отворих капака на бушоните да вида светеха тия които си светят и без да даваш контак,оторих капака да вида акумулатора и та нямаше проблем,обаче при затварянето на капа тока дойде.А другия въпрос от къде може да е проблема.Благодаря ви предварително.Голфа е 3-ка 93 гоф.
Последна промяна от IvanMan на Чет 14 яну 2010 16:58, променено общо 1 път.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Re: IВъпросче
Добре дошъл адаш!Започни от клемите на акумулатора и всички възможни главни кабели и връзки,съмнява ме да не е хлабава връзка или прекъснат захранващ кабел,погледни и кабела за масата!Успех
!
-
vankata_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за отговора,и аз си помислих същотото като тебе.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
insert написа:Ще питам тука в квартала има една врачка.Много е добра боб хвърля.
Успех.
Много си остроумен няма що!
Това, че си прочел 20-тина теми колко по-отворен те прави от колегата, който не знае.......кое, как?!
келеш написа:Добре дошъл адаш!Започни от клемите на акумулатора и всички възможни главни кабели и връзки,съмнява ме да не е хлабава връзка или прекъснат захранващ кабел,погледни и кабела за масата!Успех!
Това е май отговора на въпроса на колегата плюс/минус още една/две възможности!
Това е пътя за тия елементарните на пръв поглед неща - проба/грешка.
ПП:Иначе Добре дошъл и от мен и свикни с подобни мнения, които вместо да ти помогнат, само си чешат пръстите.За съжаление аз още не мога!

Преименувай си темата така, че да описва проблема ти с две думи и за какъв Голф ие реч!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
според мен тези мения дето не помагат са само за трупане на мнения. Както казват колегите прегледаи връзките,почисти,почисти си и клемите на акомулатора но щом като си праснал капака и тока е дошъл само някоя връзка се ебава.има един кабел които идва от акумулатора до бушониерата мисля там да не е проблема щом на всичко по таблото е изчезнало тока, а пробваше ли да е запалиш когато изчезна тока по таблото ,запали ли ? аиде успех и ако има нещо пиши ние сме тук!!!yoan4o написа:свикни с подобни мнения, които вместо да ти помогнат, само си чешат пръстите
-
vankata_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с тока на голф3
Да колега пробвах преди да вида бушоните и акумулатора,върта ключа ама неще да пали,защото нали ти казах че всичко изгасна,но вече го оправих.Благодаря ви за мнението и за приветствието във форума.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Колега,
редно е след като си оправил проблема да споделиш решението и начина, за да може следващите колеги да ползват темата!
редно е след като си оправил проблема да споделиш решението и начина, за да може следващите колеги да ползват темата!
-
vankata_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Самата клема се беше отхлабила нещо,затегнах я след това направих едно две-кръгета и няма проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”