Aнкета:Проект "Пацо" Пасат Б2 82г.
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
Re: Aнкета:Проект "Пацо" Пасат Б2 82г.
нема проблеми аз до края на месеца го почвам сериозно 

- Kostadin Aleksiev
- Автомобил: Golf MK3 GT
- Двигател: AEK
Едно е да си кисело дупе и да се явиш с Б 5,5,а съвсем друго нещо е да се появиш на улицата с такъв олдтаймър като Б2,пипнат със стил-е те това радва окото пичове.Евала колега давай смело не се отказвай,направо виждам колцата в завършен вид,класиката си е класика
.Поздрави и успех с проекта

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, че колите имат потенциал да, ама че ти ще я направиш като на снимките не ми се вярва....
просто няма да хвърлиш толкова пари за нея освен ако не си някакъв супер манияк, но все пак ако си стигнал някъде по далеч дай някоя снимка да я видим....
просто няма да хвърлиш толкова пари за нея освен ако не си някакъв супер манияк, но все пак ако си стигнал някъде по далеч дай някоя снимка да я видим....
- VW_Ventsi
колега тая тема я бях забравил,много неща направих по тази кола откакро я имам,много глупави и горзни неща(таблото примерно)има и хубави,но ще се види всичко когато започне истинската работа ще си има отделна тема...няма смисъл да пускам тема и да пиша в нея през 1,2 месеца че съм си сложил ароматизатор
или нещо от тоя сорт,като купя джантите влиза в сервиза и се започва кърпенето раздуване и т.н.
принципно:
1.свалих и пребоядисах таблото,беше син цвят,но все пак е набор 82 и биеше на зелено...
2.свалих решетката,фаровете,стоповете и пръснах всичко в черно
3.за сненяването на части няма да говоря,защото вече незнам колко неща са нови...
4.сменена е цялара инсталация от б2 facelift
надявам се в скоро време работата да потръгне да събера парички за джанти и да се започва кърпенето...

поздрави \v_W/

принципно:
1.свалих и пребоядисах таблото,беше син цвят,но все пак е набор 82 и биеше на зелено...
2.свалих решетката,фаровете,стоповете и пръснах всичко в черно

3.за сненяването на части няма да говоря,защото вече незнам колко неща са нови...
4.сменена е цялара инсталация от б2 facelift
надявам се в скоро време работата да потръгне да събера парички за джанти и да се започва кърпенето...
поздрави \v_W/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре е .... айде и натам да видим кво ще стане...?
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма грешка си направил с тия спрейове по стоповете и фаровете
На тая кола и трябва само една боя най близката до оригиналната коята намериш,окачване и големи класически лети джанти 16ки или 17ки.Всичко останало е гавра с ретро машината.

- vwdn
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: AAA 1996
T.C.T. написа:Голяма грешка си направил с тия спрейове по стоповете и фароветеНа тая кола и трябва само една боя най близката до оригиналната коята намериш,окачване и големи класически лети джанти 16ки или 17ки.Всичко останало е гавра с ретро машината.

- VW_Ventsi
колеги няма смисъл от коментари в тази тема...
моля някой от големите да я заключи или изтрие...
просто тази тема няма смисъл да пълни този раздел...
поздрави \v_W/
поздрави \v_W/
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
VW_Ventsi написа:колеги няма смисъл от коментари в тази тема...
поздрави \v_W/
А друга тема няма ли да има ?!

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей, колега!
Като за начало, ще те помоля да си оправиш правописа и тогава да започнеш с 'тунинг-а'
Колата има потенциал, но идеите ти са пълна гавра с old-school колите.
Оправи си таблото, че това синьо... - все едно виждам ладите в селската "махла". За стоповете и фаровете нямам коментар, можеше да пръснеш само долната част черна и целият стоп да го минеш с лак, да придобие малко по-съвременен вид. На тази класика и трябва една боя близка до оригиналната, някаква класическа джанта и спортно окачване, ако въобще намериш за този модел. Всичко друго е кич! Поздрави!
П.П. Моето мнение е, че никакъв проект няма да почнеш, защото един ден ще се събудиш и ще кажеш, защо ли ги давам тези пари, щях да си купя нещо по-сносно... Ти си знаеш, жив и здрав!
Като за начало, ще те помоля да си оправиш правописа и тогава да започнеш с 'тунинг-а'
Колата има потенциал, но идеите ти са пълна гавра с old-school колите.
Оправи си таблото, че това синьо... - все едно виждам ладите в селската "махла". За стоповете и фаровете нямам коментар, можеше да пръснеш само долната част черна и целият стоп да го минеш с лак, да придобие малко по-съвременен вид. На тази класика и трябва една боя близка до оригиналната, някаква класическа джанта и спортно окачване, ако въобще намериш за този модел. Всичко друго е кич! Поздрави!
П.П. Моето мнение е, че никакъв проект няма да почнеш, защото един ден ще се събудиш и ще кажеш, защо ли ги давам тези пари, щях да си купя нещо по-сносно... Ти си знаеш, жив и здрав!
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW_Ventsi написа:колеги няма смисъл от коментари в тази тема...
поздрави \v_W/
Няма ли да го видим завършен...................

- VW_Ventsi
принципно не се знае до къде ще се стигно...и аз се чудя дали ще я видя завършена...като започне кърпенето ще пусна тема с всякакви обяснения за всичко което съм му причинил на пасата...
поздрави \v_W/
поздрави \v_W/
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И да я кърпиш файда няма ако ще остане с тея сини табла пръскани фарове и прочие или прави нещо както се прави като хората(Например оригинален вид с един 20в турбо от ауди или подобен мотор) или наистина не си давай парите напразно.
Доунищожил си колата до някаква степен. Все по рядко има фарове , стопове и части като цяло за такъв пасат. Изясни какво искаш от колата.
Доунищожил си колата до някаква степен. Все по рядко има фарове , стопове и части като цяло за такъв пасат. Изясни какво искаш от колата.
- VW_Ventsi
м/у другото и аз мислех за този двигател...колега обмислил съм всичко и ще се постарая да запазя класичесния вид...искам да го направя като на снимката от 1ва страница...
поздрави \v_W/
поздрави \v_W/
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
VW_Ventsi написа:м/у другото и аз мислех за този двигател...колега обмислил съм всичко и ще се постарая да запазя класичесния вид...искам да го направя като на снимката от 1ва страница...
поздрави \v_W/
Само че затъмнените фарове на снимката от 1ва страница не ходят на Пасатко.На тази бегачка според мен по ще и ходят някакви джанти от сорта на еленов рог или със спици и то 16ка джанта.