http://i45.tinypic.com/xfre5h.jpg
WucciaN написа:Дълбокото РИКАРО
Бързият написа:JoroKN написа: Колегата Martinski ако го е запомнил, нека го напише
Ако тоя пияница го помни, аз си режа главата
beuchat написа:Сънувах,че пържа голфа по магистралата![]()
.
Nikkolay написа:Barboukov написа:Аз снощи сънувам, че съм хванал една кака и я изнасилвам. Шляпа, шляпа... и така... И таман да изкарам малките черни човечета на бял свят и нахлува полицията. .
Що черни бе, да не е било таман да се наакаш
![]()
п.п. Бели човечета, безработни човечета ама черни наистина не мога разбера що си го написал
BoU написа:така аз няма климатик ням ни6то само с едно голо парно колата ми е г2 ко да кайя и аз сам го миа6 проблема така зима6 един препарат за дйамове 4исти6 отвтре и сутрих ако си сам примерно сас затворени прозирци пусак6 топлото запотяжат се 4усти6 един пат с една карпа и готово по време на дайт ако е по толо времето пуска6 студеното да духа и пак се оправя работата неи мнго слойно но и аз са баркам по някога коя топлина да пусна ъспек ако сам бил полезен
И единия еврей казъл на другият:
maxpayne написа:BOCOO написа:паспорта задграничен ли трябва да бъде
Ами какъв друг, бе, приятелю?
Иди чети при лудите мами: http://archives.zavinagi.com/archive/in ... pic=193471
vanko_VW написа:...в момента го правим с колегата...
xalerrelax написа:Честит празник на всички "европейци",пожелавам им повече сапун и скинари.
radotom написа:Лелеееееее.......![]()
![]()
Освен това ретро и на колегата изчистената четворка май всичко друго ееее......
Ама ето този модел си заслужава на 100%![]()
hooligans написа:
........скромните,нежно подчертаващи чертите на лицето ви очила са актуални и тук
площта,покрита от очилата ви е правопропорционална на това колко голям пич сте – винаги може повече.........
gioreto написа:santo_trafficante написа:кака Кина кварталната к**а кара колело край кино Култураdigo_pl написа:Barboukov написа:18+
Когато куция Кольо клецаше кака Кина къде калта край кооперативния кокошарник кокошките крякаха. Какъв Кольо, какъв кеф, какъв к** корав като камък.
Когато Киро комбайнера, катурна кака Кера, кварталната курва край курника, кака Кера каза: кеф Киро кеф, какъв курав к*р като кремиковски кумин!
Манхатън, мръгла, мръсотия. Морни м*нафи маат майор Миланов между ма*ете и малкия мозък. Майор Миланов мляска мазни м*нети на махараджата. Махараджата мърка и мърмори: Машала майор Миланов, машала.
Night_elf написа:hooligans написа:дойде елфката и изпедерасти темата ...
Ми нема само сиси да гледам ... и аз съм хора !![]()
Реших да се порадвам по повод празника на Кифлата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: ssssl и 50 госта