ЕТО КАКВО СТАВА КАТО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОГЛЕДАЛА!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
е искрено съжалявам за случката,но факт е че по нашите пътища е пълно с такива лумпели дето изпреварват бец да гледат в огледалата и да дават мигач поне.мислят си че като изпреварваш ти те са с предимство пред теб.намен много пъти ми се е случвало да ме засече някой.важното е че сте се отървали само с уплаха и ви няма нищо както са написали по горе ламарините се изправят.преживях го миналата година с един идиот само разликата е чеме удари отзад-оправданието му било че се бил загледал.абе ужас
- reboot
- Автомобил:
- Двигател:
Знам какво ти е, защото същото се случи и с мен преди 10-тина месеца в Монтана. Аз даже не можах и да реагирам та той ми влезе до половината кола с една 3 тонна Лада и ме изхвърли от пътя през 3 платна ( добре че нямаше никой в насрещното да ме посрещне, чее ... ). Колата се оправя, нали сте живи и здрави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
бате гледай на пред и не съжалявай сичко ще се управи - важното че на теб и на другите нищо ви няма . на това се радвай
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Адаш,съжалявам за случилото се!много неприятно,но кво да праиш случва се понякога колкото и да не ни се иска.боли ме като видя така някое голфче гледано с мерак и кеф представям си мойто да го видя така какво ще ми е да не дава Господ.но ще се оправи няма страшно само дето разправията и нервите и стреса няма кой да ти ги плати.Успех.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”