Ел. Проблем !

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
yanchev
Автомобил:
Двигател:

Ел. Проблем !

Мнениеот yanchev » Пет 15 яну 2010 9:58

Здравейте Колеги :)

Имам Поло Класик 99г. , 1.6, 101 к.с., двигател AFT.

От 3 дни имам проблем с който не съм се сблъсквал досега и ще се радвам ако някой ми даде насока и съвет.

Симптомите са следните:

1. По време на движение, особено при неравен път се чува особено припукване под волана, там където са бушоните и релетата, наподобява звук на реле което включва и изключва непрекъснато.

2. При всяко от тези припуквания ми премигва плафона на купето ! Ту изгасва ту светва !

3. Като спра колата , излизам от нея и затварям всички врати, и не ми сработва понякога алармата, и то не сработват точно тези бутончета на купето, които всяка врата натиска !

4. Не зная дали има връзка със същия проблем, но днес сутринта като пуснах парното на 5-тата мин замириса нещо на изгоряло и го изключих, миризмата изчезна но припукванията продължиха.

Благодаря предварително на всички отзовали се :)

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Re: Ел. Проблем !

Мнениеот digo_pl » Пет 15 яну 2010 15:12

Отговора може би се крие във въпроса
yanchev написа:...1. По време на движение, особено при неравен път се чува особено припукване под волана, там където са бушоните и релетата, наподобява звук на реле което включва и изключва непрекъснато...

Провери дали всичките са си добре влезнали на местата, щото съм имал подобни смущения от излезли от буксичките си подобни!

Потребителски аватар
ivan.karadenizov
Автомобил:
Двигател:

Re: Ел. Проблем !

Мнениеот ivan.karadenizov » Пет 15 яну 2010 17:32

yanchev написа:Здравейте Колеги :)
2. При всяко от тези припуквания ми премигва плафона на купето ! Ту изгасва ту светва !

3. Като спра колата , излизам от нея и затварям всички врати, и не ми сработва понякога алармата, и то не сработват точно тези бутончета на купето, които всяка врата натиска !

Шофьорската врата при мен беше увиснала. И поради това ми се беше износило пластмасовото покритие на палеца от към купето на механизма за затваряне на вратата. И по дупките ту даваше, ту не даваше контакт излючвателя на вратата и ми премигваше плафона.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”