Теч на някаква течност...какво е? Снимки...
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теч на някаква течност...какво е? Снимки...
Ако е антифриз, трябва да е паднало и нивото в разширителния съд. Нека огледа и опипа за да разбере какъв и от къде е теча.
- vladostp
- Автомобил: Golf3
- Двигател: ABS
и аз кат гледам нема да антифриз, скоро го сменях тоя фланец и преди това определено не изглеждаше по тоя начин теча( нито цвета, нито мястото на разтичане).
УСПЕХ КОЛЕГА
УСПЕХ КОЛЕГА
palikari написа:тая чернилка просто няма как да е антифриз.
колега а злучайно да се сещаш че двигателят не е порцеланов и не е искрящо чист и антифриза просто се е умърлял от мизерийте по двигателя
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Антифризец е. Ако се загледате малко в първата снимка в зелената тапа ще видите, че цвета на течноста е зеленикаво-син. И на мен там ми тече по малко. Днес пробвах с леко притягане дали няма да спре. След време ще пиша дали е имало резултат или съм сменил въпросната пластмаса.
П.П. Антифриза също е мазен и след като премине по корпуса на скоростната кутия, който не е огледално чист, дали няма да прилича на теч на масло?
П.П. Антифриза също е мазен и след като премине по корпуса на скоростната кутия, който не е огледално чист, дали няма да прилича на теч на масло?
колега за притягането само ще ти кажа че не трябва да прекаляваш за да не стане още по зле..ПУК и всичко по асвалта 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Антифриз беше колеги. Мерси за мненията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Често проблема не е във фланеца а в уплътнителя. Тогава оправянето не е така скъпо. Първо разглобете и вижте и тогава купувайте нов. Тук само да добавя че гумения пръстен неможе да е какъв да е. Аз първо сложих първия които ми попадна по размер( на външен вид напълно приличаше на стария )но след 1-2 месеца пак потече .Тогава си взех от Ауто + ,струва 1 лев . Вече 6 месеца нямам проблем.
колега защо не провериш каква течноста между масло и антифриз лесно се хваща. може да е фланец а може и датчик знаели човек така , който е гадетел тук нека ми каже каква кола карам сега
тази кола за която питаш къде се намира в софия ли е? за части е лесно но причината трябва да се устанви. viewtopic.php?f=48&t=192862

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”