В двигателя има въздух....съответно той има някакво количество влага...при запалването на двигателя той започва да загравя и влагата се изпарява....вдига се нагоре към най-високата точка на двигателя - капака на клапаните.След това там понеже капака е по-студен от всичко останало (особено при не напълно загрял двигател) кондензира водни капчици,които се смесват с маслните такива,които има там и конденза е налице.Същото важи и за капачката.Колкото по-често се кара така колата - толкова повече е конденза.
Същото се случва и по тръбите за картерната вентилация (прословутите проблеми при Голф и Поло дето си изливат маслата през щеката)понеже конденза замръзва в тръбите и сепаратора и в двигателя се създава налягане и ефекта с излитащата щека и изливането на маслото е налице.
При мен се е получавал доста конденз и при извънградско каране 200км заради две причини :
1.колата не беше карана много време предид а тръгна и е имало много влага в двигателя
2.времето навън беше ужасно студено и двигателя не успя да развие повече от 80-тина градуса заради студа и парното вътре...и имаше доста конденз,който даже ме изплаши за момент (все пак преди 4 месеца си бях правил ремонт на главата

По повод конденза в тръбата за входящия въздух - там има маслени пари,капки и т.н...съответно отвън през филтъра колкото и да е постъпва влажен въздух и ефекта е същия...отделно,че тръбата може да минава някъде над изпускателните тръби и да се отделя много топлина,което спомага конденза.
С цел борба с набиването на масло по филтъра и наличието на пустия конденз италианците при по-старите Фиат-и бяха измислили решение...в маркуча за вентилацията,който отиваше към филтъра имаше едно метално чудо,приличащо на мрежичка...ама доста нагъната....водело се (уловител на маслените капки) с идеята маслото,което е под формата на капки и се носи заедно с парите да не достига до филтъра и да го кисне...а да се задържат там капките и да си преминават само газовете и другите изпарения от съставките на маслото при работата на двигателя.
Ако не изчезва антифриза всичко е наред.