как да разбера какъв вид е двигателя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как да разбера какъв вид е двигателя?
искам да разбера какъв е видът на двигателя на пасат комби 89 година гт ,двигателя е 1.8 моно-инжекция на номера на двигателя буквите са PF
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси
мерси много,но ме интересува коя от абривиетурите отговаря колата според сервизната книга за пасат(зелената)защото буквите PF ги няма като такъв тип двигател?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още едно въпросче?
а мога ли да разбера какъв ми е съединителя (защото трябва да го сменям):) преди да го сваля
Re: още едно въпросче?
bobi_zid написа:а мога ли да разбера какъв ми е съединителя (защото трябва да го сменям):) преди да го сваля
Ако се интересуваш от размера на съединителя трябва да уточниш буквичките на двигателя.
Ако се интересуваш от марката на съединителя все едно на нашия пазар не можеш да намериш същия.
Или ще бъде някакво менте със същата марка или ако все пак успеш да намериш точно същия модел (оригинален) ще струва майка си и баща си (провери в Unitrade или производните му т.е. сходните представителства на VAG за BG и ще разбереш за какви цифри става на въпрос).
Гледай да му сложиш нещо добро (цена/качество) което ще те изкара по-дълго време защото е голям чанч и за това дерът по N-кожи за смяната му.
Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?
интересува ме точно размера на съединителя кои букви точно трябват буквите от номера на двигателя са PF а от табелката на която пише вин номера пише ABE и след това някакъв номер а най-долу на табелката пише type351.Ако можете кажете от къде да купа съединителя на нормална цена и с добро качестео. мерси за помоща