Интернет сайт се подиграва с Българския химн!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
prj57 написа:Чете и се кумете как може да ни имат за такива неандерталци просто...
http://www.tmb.ie/exodus/country.asp?country=BULGARIA
П.П. На английски е....
Четох, четох и не можах да намеря нищо невярно. Обективен доклад, малко е попресилен, но на общия фон е доста обективен...
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Знаете ли какво ще стане? Точно НИЩО, няма да намерят виновни, няма да има наказани. Ще има само обидени, но на нашите държавници им е през *** за името на държавата.
Ето затова всеки казва "Обичам родината си, но мразя държавата- това не е държава."
И знам, че ще има някой, който ще ме упрекне за "острите" ми думи, няма начин. Живеем в "демокрация" и аз си изказвам "свободното" мнение
Ето затова всеки казва "Обичам родината си, но мразя държавата- това не е държава."
И знам, че ще има някой, който ще ме упрекне за "острите" ми думи, няма начин. Живеем в "демокрация" и аз си изказвам "свободното" мнение
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vesellin написа:Знаете ли какво ще стане? Точно НИЩО, няма да намерят виновни, няма да има наказани. Ще има само обидени, но на нашите държавници им е през *** за името на държавата.
много хора мислят като теб....а това не е градивно!това.понеже се предполага че нищо няма да стане дай нищо да не направим по какъвто и да е въпрос ли?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:prj57 написа:Чете и се кумете как може да ни имат за такива неандерталци просто...
http://www.tmb.ie/exodus/country.asp?country=BULGARIA
П.П. На английски е....
Четох, четох и не можах да намеря нищо невярно. Обективен доклад, малко е попресилен, но на общия фон е доста обективен...
Аз също съм съгласен с повечето неща там, но са представени все едно сме на война... не можеш да ми кажеш че не знаем що е банкомат... или че нарочна гледаме да предизвикаме катстрофи като иключваме светофарите...щото някои не могат да гледат знаците...
Най обичам някой да дава оценки на нещо мило и драго без оглед на собствения си хаос...
Авиациата не била по техните стандарти.... тя е още преди тея стандарти да са създадени ама айде....
Мене лично ме дразни пренебрежителния тон дето е използван, а ако погледнеш тяхната оценка, е тя е правена от англичаните
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още си е там...... мъка, къка
предлагам да им (извинямвам се) НАСЕРЕМ форума.....
http://www.bovineunite.com/herd/forumdisplay.php?s=087eed9bd1b99dd01d2e05c413025947&f=1

предлагам да им (извинямвам се) НАСЕРЕМ форума.....
http://www.bovineunite.com/herd/forumdisplay.php?s=087eed9bd1b99dd01d2e05c413025947&f=1
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesellin написа:Знаете ли какво ще стане? Точно НИЩО, няма да намерят виновни, няма да има наказани. Ще има само обидени, но на нашите държавници им е през *** за името на държавата.
В България, няма изградено гражданско общество!
Изобщо не живеем в демокрация

От осем показатели, може да се каже че само по три имаме покриване с "белите" държави.
Демокрацията е форма на държавно устройство, при която обикновените граждани могат да участват пряко във вземането на решения (за разлика от монархията или диктатурата). В днешно време демокрацията често се използва в смисъла на либерална демокрация.
Понякога демокрацията е формата на управление де факто, макар официално страната да се ръководи по друг начин. Пример е Канада, която е монархия, но практически се управлява от демократично избран парламент.
Думата „демокрация“ произлиза от древногръцки език: „demos“ означава „хора“, а „kratein“ — „управлявам“. Съответно буквалното значение на днешната дума е „управление на хората“. Терминът също така понякога се използва като мерило за степента на влияние на народа върху собственото им управление. Анархизъм и комунизъм са обществени постройки, които използват форма на директна демокрация.
Модерната демокрация може да бъде охарактеризирана със следните особености:
Избор на членовете на управлението от народа НЕ - Определена Партийна вихрушка
Свободни и честни избори НЕ-Изборите ни са абсолютно маниполирани
Неограничено право на гласуване НЕ-Косвено ограничено-Някой етноси гласуват по-няколко пъти
Правото да избираш и да бъдеш избран НЕ Основно партийни листи
Свободно изразяване (свободна реч и други)
Свобода на сдруженията
Сила на закона БОЖЕ, колко ни е силен закона
Достъп до алтернативни източници на информация
Последна промяна от tyo на Сря 26 апр 2006 1:07, променено общо 2 пъти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”