ключ за фолксваген

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Re: ключ за фолксваген

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 14 яну 2010 19:32

Говориме за оригинални, нови ключове :idea: Изобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари :012:

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Пет 15 яну 2010 20:01

POLO PAVLETI написа:Говориме за оригинални, нови ключове :idea: Изобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари :012:

Приятелю, говорим за ОРИГИНАЛЕН ключ със сериен номер и код и тн. за различните модели, който ти отключва фабричната аларма. Не за някаква пластмасова кутийка или китайска аларма за 50лв. Но това се отнася за моделите след 97-ма, а не за твоята 20-годишна каляска. Чети темата в началото ако те интересува, но едва ли.

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Пет 15 яну 2010 20:11

Vladko написа:Не се засягам,аз самият съм помагал много пъти безкористно особено в този форум,подразни ме само изказването:"Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ!"(като не ти изнася не купуваш,защо е нужно да коментираш по този начин???) и това също:"В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро"-тук си пропуснал да споменеш че става въпрос за употребяван ключ който не се знае дали работи даже :idea: И освен 20-30евро трябва да се плати доставка(в много случаи ДДС и Мито) и накрая ключа идва на 1ххлв цена,след това остава "само" да се сложи ново перо и да се нареже(10-15-20лв) и да се обучи ключа към колата(за което трябва ПИН код и мин. ВАГ КОМ)-та сами можете да си сметнете крайната цена :idea: -нямам нищо лично към теб,но така подвеждаш много хора :idea: :idea: :idea:
П.С.
valerius написа:...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.

Наистина ли мислиш че можеш да правиш:"...ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ..."-на каквато и да е цена??? :shock :shock :shock

Абсолютно...

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Нед 17 яну 2010 13:02

valerius написа:
...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.

като изкормиш бубинката при стартера та вече да няма имобилайзер и изкараш един ключ за 20 лева ли

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Нед 17 яну 2010 23:13

hitman0013 написа:valerius написа:
...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.

като изкормиш бубинката при стартера та вече да няма имобилайзер и изкараш един ключ за 20 лева ли

Не! Като си купя оригинален ключ за 20Евро, майстора ми нарязва перото за 10лв. и сам си обучавам чипа към алармата и имобилайзера.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 18 яну 2010 18:31

valerius написа:
POLO PAVLETI написа:Говориме за оригинални, нови ключове :idea: Изобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари :012:

Приятелю, говорим за ОРИГИНАЛЕН ключ със сериен номер и код и тн. за различните модели, който ти отключва фабричната аларма. Не за някаква пластмасова кутийка или китайска аларма за 50лв. Но това се отнася за моделите след 97-ма, а не за твоята 20-годишна каляска. Чети темата в началото ако те интересува, но едва ли.

Аве охо , ти четеш ли кво съм написал или си неграмотен :screwy И кво общо има дали ми е 20 годишна КАЛяската :screwy Писна ми от разбирачи , и те съветвам да се държиш по разбрано.Малко по нагоре в темата съм писал че дори работех това преди две години, :dummy: Други колеги също ти обясняват че не става с поръчка от Е-бей за 20 Е и с Ваг ком да си направиш оригинален ключ.С две думи при всички положения не можеш да имаш оригинален,НОВ ключ за под 1хх лв.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 18 яну 2010 20:30

POLO PAVLETI написа:
valerius написа:

Аве охо , ти четеш ли кво съм написал или си неграмотен :screwy И кво общо има дали ми е 20 годишна КАЛяската :screwy Писна ми от разбирачи , и те съветвам да се държиш по разбрано.Малко по нагоре в темата съм писал че дори работех това преди две години, :dummy: Други колеги също ти обясняват че не става с поръчка от Е-бей за 20 Е и с Ваг ком да си направиш оригинален ключ.С две думи при всички положения не можеш да имаш оригинален,НОВ ключ за под 1хх лв.

Аве ПАвлети,ко се връзваш на такива образи,дето само ги сънуват оригиналните неща mhihi

Мани го,нека си пише и да си мисли,че си е взел истинско mhihi

Ние ще седим отстрани и леко ще се :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa

А пък и валероси да отива в комерсиалния раздел с тея мнения :mrgreen:

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valerius » Пон 18 яну 2010 21:59

Абе караите си саджаците и кошниците '90та година и си свиркаите, а по сложните неща оставете на нас.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 18 яну 2010 22:03

valerius написа:Абе караите си саджаците и кошниците '90та година и си свиркаите, а по сложните неща оставете на нас.

mhihi mhihi mhihi
Малей,малей.
Колко мъка има по тоя свят :063:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 18 яну 2010 22:53

За писанията си в тази тема и заядливият тон на автора, вече има предуреждение. В случай, че се появи независимо къде каквото и да е предложение от същия за продажба, покупка, доставка, направа, обучаване, монтаж или други услуги на каквото и да било, същият ще бъде включен в група Нерегламентирани търговци.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”