POLO PAVLETI написа:Говориме за оригинални, нови ключовеИзобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари
Vladko написа:Не се засягам,аз самият съм помагал много пъти безкористно особено в този форум,подразни ме само изказването:"Майстор иска около 160-200лв. за да ти направи ключ и програмира... ГЛУПОСТИ!"(като не ти изнася не купуваш,защо е нужно да коментираш по този начин???) и това също:"В Ebay стига да си знаеш кода на ключа си поръчваш за около 20-30евро"-тук си пропуснал да споменеш че става въпрос за употребяван ключ който не се знае дали работи дажеИ освен 20-30евро трябва да се плати доставка(в много случаи ДДС и Мито) и накрая ключа идва на 1ххлв цена,след това остава "само" да се сложи ново перо и да се нареже(10-15-20лв) и да се обучи ключа към колата(за което трябва ПИН код и мин. ВАГ КОМ)-та сами можете да си сметнете крайната цена
-нямам нищо лично към теб,но така подвеждаш много хора
![]()
![]()
![]()
П.С.valerius написа:...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.
Наистина ли мислиш че можеш да правиш:"...ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ..."-на каквато и да е цена???![]()
![]()
hitman0013 написа:valerius написа:
...И аз както съм го правил за себе си мога да го направя и за друг по този начин "ПРОДАВАМ ОРИГИНАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАГ АВТОМОБИЛИ С НОВО ПЕРО! С ПРОГРАМИРАНЕ НА ЧИПА И ОБУЧАВАНЕ ЦЕНА 140ЛВ.!" на мен всичко ще ми излезе 40лв. и 15мин време. Е давам решение на търсещия как да спести 100лв.
като изкормиш бубинката при стартера та вече да няма имобилайзер и изкараш един ключ за 20 лева ли
valerius написа:POLO PAVLETI написа:Говориме за оригинални, нови ключовеИзобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари
Приятелю, говорим за ОРИГИНАЛЕН ключ със сериен номер и код и тн. за различните модели, който ти отключва фабричната аларма. Не за някаква пластмасова кутийка или китайска аларма за 50лв. Но това се отнася за моделите след 97-ма, а не за твоята 20-годишна каляска. Чети темата в началото ако те интересува, но едва ли.
POLO PAVLETI написа:valerius написа:POLO PAVLETI написа:Говориме за оригинални, нови ключовеИзобщо не може да става дума за сравнение , китайски кутийки правени по трудово с заготовка , която в повечето случай не става за нищо. И като вземеш такова нещо и ти стъпи на 40 лв и след месец кутийката е довиждане....Истинските Неща Струват Пари
Приятелю, говорим за ОРИГИНАЛЕН ключ със сериен номер и код и тн. за различните модели, който ти отключва фабричната аларма. Не за някаква пластмасова кутийка или китайска аларма за 50лв. Но това се отнася за моделите след 97-ма, а не за твоята 20-годишна каляска. Чети темата в началото ако те интересува, но едва ли.
Аве охо , ти четеш ли кво съм написал или си неграмотенИ кво общо има дали ми е 20 годишна КАЛяската
Писна ми от разбирачи , и те съветвам да се държиш по разбрано.Малко по нагоре в темата съм писал че дори работех това преди две години,
Други колеги също ти обясняват че не става с поръчка от Е-бей за 20 Е и с Ваг ком да си направиш оригинален ключ.С две думи при всички положения не можеш да имаш оригинален,НОВ ключ за под 1хх лв.
valerius написа:Абе караите си саджаците и кошниците '90та година и си свиркаите, а по сложните неща оставете на нас.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта