ABU двигателя добър ли е
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ABU .Двигателя добър ли е
И аз съм с Венто АБУ и мога да кажа тая кола не знае какво е жал, пробелми никакви, имам чувството че двигателя е неразрушим. Имам приятели с БМВ-та, хлОпели, Аудита всички след 2000г. (само аудито е 92г АБК) и всички си ги пазят толко много и пак са по сервизите.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
ABU-това не е мотор за гонки,дърпанки или там както се наричат! Слаб двигател е за нормално каране в драда и извън него иначе моя голф 130-140 на газ си ги вдига безпроблемно и като имам впредвид киловатите на мотора и динамиката съм доволен!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Но пък е наи икономичният!
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Засега съм много доволен.Големи кучета са 

- bobie7
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добрия е за мен. Щом колата не се прееб@ава с извинениe чрез монтиране на газова, двигателя е перфектен
.
Пали без газ, сутрин при -10 и надолу, само въртя ключа. Бензин FTW
Съжалявам, но не се сдържах, след като прочетох коментарите на 1-ва страница...

Пали без газ, сутрин при -10 и надолу, само въртя ключа. Бензин FTW
Съжалявам, но не се сдържах, след като прочетох коментарите на 1-ва страница...
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги имате ли проблем с капака на клапаните, проблема е, че се държи само на три болта и гарнитурата пуска масло и винаги е омаслено, поне при мен е така, смених я преди четири хиляди километра и пак си протече имате ли решение на този проблем!
За да не пускам друга тема знаете ли да ли се сменят гумичкате на болтовете, които държат капака на клапаните, че и от там взе да тече гадината ако се сменят както предполагам от къде да си купя!
За да не пускам друга тема знаете ли да ли се сменят гумичкате на болтовете, които държат капака на клапаните, че и от там взе да тече гадината ако се сменят както предполагам от къде да си купя!
Последна промяна от doaiena на Пон 18 яну 2010 12:23, променено общо 1 път.
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, намерих въпросната гумичка в един магазин на мой познат от който си купувам части!
Преди това реших да провера в прословутия ауто+ на цар симеон, влизам и питам иматели бла-бла и онези викат "не" нямам ме и такава гумичка нямало, с много мъки го убедих да погледне в етка дали няма и оп, имало такива гумички, но ги давали комплект с гарнитурата на цена 19.80лв и обеждаването, че тези гумички се продават само с гарнитурата, питах го и за жило на съединител и ми каза цена 93лв за закс и всичко това съпроводено с много мъки адски мъки, като не им се работи да не ходат на работа!
В крайна сметка имаги като отделенна част на цена 1.50лв за един брой, ако на някой му трябва да пита ще му обясна от къде да си купи!
Преди това реших да провера в прословутия ауто+ на цар симеон, влизам и питам иматели бла-бла и онези викат "не" нямам ме и такава гумичка нямало, с много мъки го убедих да погледне в етка дали няма и оп, имало такива гумички, но ги давали комплект с гарнитурата на цена 19.80лв и обеждаването, че тези гумички се продават само с гарнитурата, питах го и за жило на съединител и ми каза цена 93лв за закс и всичко това съпроводено с много мъки адски мъки, като не им се работи да не ходат на работа!
В крайна сметка имаги като отделенна част на цена 1.50лв за един брой, ако на някой му трябва да пита ще му обясна от къде да си купи!
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
Колеги предлагам темата да прерастне малко в по-техническа насоченост към този двигател, както горе съм писал за специфичен проблем за модела и търсенето на неговото решение!
Милсля, че 157 менения дали е добър или лош са дастатъчни за това предлагам да се насочим към контруктивни решения на проблеми свързани с модела!
Милсля, че 157 менения дали е добър или лош са дастатъчни за това предлагам да се насочим към контруктивни решения на проблеми свързани с модела!
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Лятото и на мен ми оливаше, смених гумата(то не беше вече гума) и спря да олива. Капка не е излезнала.
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да ви се похваля , смених делкото , кабелите за свещи и джантите , като натисна газта колата все едно е на енерция , не е като преди да затруднявам двигателя с борбет 16ки 9Ж , да живее АБуууууууу-то 

- bobie7
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да се похваля
днес смених масло на скоростната кутия + жилото на съединителя(старото беше скъсано на мястото където се саморегулира и празния ход беше...) и сега се влюбих още повече в колата. Иска да я карам
ама много мокро днес в Пловдив, утре пак
.
П.С. навръщане към Пловдив(сервиза е извън града) кво съм се заблял(пътя беше гладък
навлизане по пазарджишко), гледам километража 115
не го усетих даже! да живее ABU-то
Извинявам се за оффа

П.С. навръщане към Пловдив(сервиза е извън града) кво съм се заблял(пътя беше гладък

Извинявам се за оффа

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Да Ви питам къде се намират буксите за връзка с Ваг-ком.

- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
имаше един отделен кабел до бобината с букса на нея.. при мен е така даже един път като незнаех за какво е , търсих и сокет , но после ми казаха че е за ваг-ком 

bobie7 написа:Пали без газ, сутрин при -10 и надолу, само въртя ключа. Бензин FTW
При мен е същото положението

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”