от какви модели може да се взаимстват скорости за голф 3 гти
-
bullet_82
- Автомобил:
- Двигател:
от какви модели може да се взаимстват скорости за голф 3 гти
здравеите тарся малко инфо.за голф 3 ADY-мотор относно скоростите CHC oт какви модели мога да ги взаимствам и как да разбера састоянието благодаря предварително
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: от какви модели може да се взаимстват скорости за голф 3 гти
Разликата е в броя на 6лиците на амбреажната ос на 2.0 са 28 на останалите са 24.На абф са с жила но маи и те стават ако вземе6 механизма с жилата.На 1.6 101коня нестава там разликата е в захва6тането на кутията.Може6 да вземе6 и кутия с 24 шлица но трябва да смени6 феродовия диск.По принцип тези с 28 шлица по трудно се намират и са с 50-60лв по скъпи по моргите.А наи лесно се разбира дали има 6ум кутията като вдигне6 колата на повдигач засилва6 до 120-130км освобождава6 от скотост гаси6 веднага колата и се ослу6ва6 за 6умове от кутията всъ6то така като хване6 полуоската и я напуне6 нагоре и надоло трябва да няма луфтове в дифиренцяла.и другата разлика за която се се6там е в предавателните 4исла.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
golf_III_2e написа:Разликата е в броя на 6лиците на амбреажната ос на 2.0 са 28 на останалите са 24.На абф са с жила но маи и те стават ако вземе6 механизма с жилата.На 1.6 101коня нестава там разликата е в захва6тането на кутията.Може6 да вземе6 и кутия с 24 шлица но трябва да смени6 феродовия диск.По принцип тези с 28 шлица по трудно се намират и са с 50-60лв по скъпи по моргите.А наи лесно се разбира дали има 6ум кутията като вдигне6 колата на повдигач засилва6 до 120-130км освобождава6 от скотост гаси6 веднага колата и се ослу6ва6 за 6умове от кутията всъ6то така като хване6 полуоската и я напуне6 нагоре и надоло трябва да няма луфтове в дифиренцяла.и другата разлика за която се се6там е в предавателните 4исла.
много добър отговор Мисля, че и дизеловите не стават.
От Г2 GTI на Г3 GTI също стават но пак трябва да се гледат по-горе изписаните неща. И като се сменя маслото да се внимава да е точно това което е предписаното - не един клас по-нагоре щото е по-хубаво (примерно GL5 на дъртата кутия която е за GL4 да не се слага и обратното).
И на АБФ кутията е с хидравлична помпа съединителя също.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
bullet_82 написа:здравеите тарся малко инфо.за голф 3 ADY-мотор относно скоростите CHC oт какви модели мога да ги взаимствам и как да разбера састоянието благодаря предварително
Колега,страхувам се да не те подведа..,но мисля че моята кутия(дизел 1.9,1Y) е със същия код CHC.Мога отново да залегна и да проверя...,така че и от дизел си е оферта да търсиш.Съединителя ми мисля да е 200мм,т.е по-малък,за шлиците и хабер си нямам.Дали обаче само кода е достатъчно условие?
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
и от дизел става стига да съвпадат по-горе посо4ените работи.Аз моята кутия я взех от сеат толедо дизел вървежа е подчти съ6тия разликата е малко по къса 3-та с моята(CHE) вървеше 150 на 3-та с тази 140 ина4е с тази дизеловата на 5900 оборота върви с 200.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”