Предлагат от 16 години да се взима книжка и още.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Предлагат от 16 години да се взима книжка и още.....
Колега много си прав,но чак пък нищо...има си спец.училища а след това зависи от присъдата като навърши 18 си я лежи до край.Ако някой 16 годишен вземе една бухалка и убие някои кво правиме тогава,по същия начин ще бъде и с недайси боже нещастните случай при ПТП...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Това става на друго място,но не и тук.Колко такива 16 годишни се клаха?Да си чул някой от тях да в такова училище?Тук е същата работа.
rosen79 написа:Това става на друго място,но не и тук.Колко такива 16 годишни се клаха?Да си чул някой от тях да в такова училище?Тук е същата работа.
Отново си прав,но с тази превилегия за 16 годишните да искарват книжки,заедно с пускането в сила на този закон,би трябвало да оправят и тази система за борбата с организирата престъпност и при малолетните...(не че при пълноилетните е оправена много де...)
Колега,това си е мое лично мнение,знам че повечето тук ще се опитате да ме оборите по всякакъв начин и ще ми кажете че държавата трябва да се оправи,но държавата не е само 200-стате човека в парламента...но аз си оставам с това си мнение и не защото съм ТЪП ШОП ОТ ТЪПАТА СОФИЯ,а защото така мисля че е правилно и че нетрябва всички хора-малолетни и пълнолетни да се слагат под общ знаменател,а да се помисли малко от малко реално върху нещата...

Поздрави!
- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм на 16 и книжка не бих си дал 
Олял съм се от каране по селските калдъръми,но в град
Мн ми се кара,но като се знам къкъв съм и какви са тези около мен
Това с придружител,както е в америка не е работа.
Нямам нито психиката,нито отговорността.Осъзнайте се

Олял съм се от каране по селските калдъръми,но в град

Нямам нито психиката,нито отговорността.Осъзнайте се

- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен, ще е по добре да карат курсовете на 16 и на 18 да ги дават... Или ако искарат на 16 да е много по-труден теста и да карат с родителите си с Шофиорско опит. Така ще имат малко повече навици а не зел на 18 карал там има няма 20 часа и си мисли че може да кара. Като кара от 16 до 18 с родителите те ще го котролират все пак и няма да има толкова много глупости. А ако го фанат че кара без предружител да не види книжка до 22 и голяма глоба! И ако стане нещо недай си боже на пътя на 18 си отговаря... на 18 години им пускат там по 1 тест и това е...
Апък и друго. Много на "БАЩИ" още не им дошъл акъла и пият и карат по-добре да се обади на сина си и го забере от колкото да кара пил ... (лично мнение)
Апък и друго. Много на "БАЩИ" още не им дошъл акъла и пият и карат по-добре да се обади на сина си и го забере от колкото да кара пил ... (лично мнение)
- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
BuRnInGSouL написа:Като кара от 16 до 18 с родителите те ще го котролират все пак и няма да има толкова много глупости.
Предружителят може да 18 годишен наркоман

Например във Финландия са ти необходими 3години,за да вземеш курса си изцяло и включва нощно каране,неконтролируемо поднасяне и още куб др работи.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Днеска си карам аз бавничко и намалям на един легнал полицай и понеже при нас има сняг и навсякъде около легналия полицай има коловози и лед, си минавам на 1ва.Гледам в ляво някъф (около 40год.) ме изпреварва и ме гледа страшно,защото съм решил да си мина леко през легналия полицай. Аз съм на 18, той на 40. Точка! 

- pesho_910926
- Автомобил:
- Двигател:
значи аз съм на 18 ама си карам прилично и безопасно според мене щото знам какво е да катастрофираш.обаче за това да вземат някви 16 годишни не че аз съм мн голям ама се пак 16 годише ми кара из улиците тои още майчино мляко има по устенцата ша кара.да карат там колелета.цялата работа тръгва от гладните за мангизи смотани политици всичко се прави за пари не за друго.май нямат работа и се чудят какво д аправят в парламента"ще има забрана, няма д аима забрана до 1.6" и да беше сма тая глупост.то сякаш 1.6 млако а то и с 1000 кубика да е каквото да е пак може някой да пострада като незнае как д акара.ако нямат работа тия политици аз имам идея що не земат да се гармят един по един собственоръчно,като остане един накрая ще се намери кой да го грамне да не се притеснява те и без това са се метнали да се гармят

- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Mo0ny написа:BuRnInGSouL написа:Като кара от 16 до 18 с родителите те ще го котролират все пак и няма да има толкова много глупости.
Предружителят може да 18 годишен наркоманТова си е престъпление ако го приемат.Като се опитваме да подръжаваме на другите поне да има защо.
![]()
Например във Финландия са ти необходими 3години,за да вземеш курса си изцяло и включва нощно каране,неконтролируемо поднасяне и още куб др работи.
Малко трудно ти да си на 16 а РОДИТЕЛ(БАЩА,МАЙКА) да е на 18... И да е САМО с родител Не някой ПОЗНАТ или Какъвто и да е РОДИТЕЛ !
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, pesho_910926, може да си на 18г. и да караш добре, но вместо да критикуваш 16 годишните /защо си мислиш, че си по-различен от тях/, внимавай повече в часовете в у-ще, за да научиш по-добре правописа!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mo0ny написа:BuRnInGSouL написа:Като кара от 16 до 18 с родителите те ще го котролират все пак и няма да има толкова много глупости.
Предружителят може да 18 годишен наркоманТова си е престъпление ако го приемат.Като се опитваме да подръжаваме на другите поне да има защо.
![]()
Придружителят трябва да има стаж минимум 5 години като шофьор. Няма как да е 18 годишен. Виж, наркоман може да е.
Абе нека да вземат и да карат с придружители 2 години. Да не им позволяват да натискат педала и да се очупят докато направят 18.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
за жалост ние копираме нещата от добре развитите демокрации но погрешно ги прилагаме.......но няма как ние сме 4ехьл4ета още а хората преди 100 мил.години са били многоклета4ни,няма оправия
марахуаната и коката и нея да я пуснат свободно,и от 3,4 мил. бьлгари и 2 мил манговци ше останем 100 200 хиляди 

- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
То сега е опасно по нашите улици пак ако това стане реалност направо не ми се мисли

- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Да карат само с Родител(настойник) до 18 та да се по-научат малко по-добре от колкото,на има няма 20 часа кормуване. Да не карат по тъмно и много строги санкции това е... Или да си го оставят на 18... Тия пари как не стигнаха на депутати и инструктори.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”