М-тел .. висока сметка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: М-тел .. висока сметка

Мнениеот moleo » Вто 19 яну 2010 7:58

One написа:аха
ментел са страшни

споменавал съм го и друг път тук във форума

по времето на грашнов мой приятел установи, че го цакат

отиде при нотариус - извади картата от телефоана запечатаха я в плик и в касата на нотариуса в присъствие на 5 свидетели

след месец - пак дебела сметка :)

е стигнаха до споразумение с грашнов без съд- всичките телефони на фирмата му станаха безлимитни и безплатни !

не вярвам от тогава до днес нещо да се е променило

Това го гледахме по телевизията и се оказа, че е имало пренасочване :))))))))))))))))))))

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 19 яну 2010 9:04

moleo написа: Това го гледахме по телевизията и се оказа, че е имало пренасочване :))))))))))))))))))))

точно това не си го гледал

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 19 яну 2010 9:19

в Момента съм доволен от М-тел и от Глобул :D Даже на М-тел имам 2 карти mhihi

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 21 яну 2010 18:15

И друг път съм казвал, че твърдо съм на Мтел (не работя там :lol: ). Ползвам ги от 1999 г. Имам и Глобул, но гърците нещо хич не ме кефят. Относно темата и опарения колега - за съжаление няма как да се пребориш със "системата." Мтел преди 5-6 години ми бяха забили 15 MMS-а на сметката и в крайна сметка си платих като поп... А MMS досега не помня да съм пращал откакто имам GSM. Но твърдо поддържам мнението, че по-добро обслужване, сигнал, обхват и др. от тези на Мтел няма. Globul са средна ръка, а Vivacom въобще не ги броя.

Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lachko » Нед 24 яну 2010 23:24

Колеги направо тия са страшна работа да знаете.На служебните ни карти бяха надписани някакви смс-и от по 2.40 лева.Общо за 120 лева,при положение,че никои не е пращал смс-и.А и плюс това картите,от които са пратени смс-ите са на майката и бащата на жената на шефа те през живота си не са пратили нито един смс,даже не знаят и как да го направят.При положение,че плащаме сметки от по 300-330 лева сега имаме сметка 520 лева.И сега следват някакви луди разправии и жалби.А и имаме хоум бокс в офиса до сега винаги сме се вмъквали в лимита 20 лева.И миналия месец хоп изненада 60-70 лева сметка.А интернета се ползва само за съвсем малки нужди или колкото да го има.А и най-голямата изненада беше,като отворихме сметката за предишния месец,която странно защо бяха забравили да пратят и си я искахме от касиерите в М-Тел.Отваряме разпечатката и пак изненада на същите номера пак надписани сметки,само че тоя път с по 30-40 лева.А кажете това нормално ли е да си е.ават клиентите,ако не се стигне до разбирателство сменяме ги с Глобъл или Вивател и това е.

Ако има някои запознат дали има някакъв начин да се оправи проблема или не ?

Потребителски аватар
lud_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lud_dj » Пон 25 яну 2010 1:45

Lachko написа:Колеги направо тия са страшна работа да знаете.На служебните ни карти бяха надписани някакви смс-и от по 2.40 лева.Общо за 120 лева,при положение,че никои не е пращал смс-и.А и плюс това картите,от които са пратени смс-ите са на майката и бащата на жената на шефа те през живота си не са пратили нито един смс,даже не знаят и как да го направят.При положение,че плащаме сметки от по 300-330 лева сега имаме сметка 520 лева.И сега следват някакви луди разправии и жалби.А и имаме хоум бокс в офиса до сега винаги сме се вмъквали в лимита 20 лева.И миналия месец хоп изненада 60-70 лева сметка.А интернета се ползва само за съвсем малки нужди или колкото да го има.А и най-голямата изненада беше,като отворихме сметката за предишния месец,която странно защо бяха забравили да пратят и си я искахме от касиерите в М-Тел.Отваряме разпечатката и пак изненада на същите номера пак надписани сметки,само че тоя път с по 30-40 лева.А кажете това нормално ли е да си е.ават клиентите,ако не се стигне до разбирателство сменяме ги с Глобъл или Вивател и това е.

За смс-ите на бабата и дядото имам обяснение 8) на мойта приятелка баба и има едно внуче което когато и да дойде в тях винаги "бабо дай да се обадя на татко " у го хващам няколко пъти как си зарежда кредити на баба му от телефона на разни игри и те точно по 2,40 лв :да:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 25 яну 2010 2:19

lud_dj написа:
Lachko написа:Колеги направо тия са страшна работа да знаете.На служебните ни карти бяха надписани някакви смс-и от по 2.40 лева.Общо за 120 лева,при положение,че никои не е пращал смс-и.А и плюс това картите,от които са пратени смс-ите са на майката и бащата на жената на шефа те през живота си не са пратили нито един смс,даже не знаят и как да го направят.При положение,че плащаме сметки от по 300-330 лева сега имаме сметка 520 лева.И сега следват някакви луди разправии и жалби.А и имаме хоум бокс в офиса до сега винаги сме се вмъквали в лимита 20 лева.И миналия месец хоп изненада 60-70 лева сметка.А интернета се ползва само за съвсем малки нужди или колкото да го има.А и най-голямата изненада беше,като отворихме сметката за предишния месец,която странно защо бяха забравили да пратят и си я искахме от касиерите в М-Тел.Отваряме разпечатката и пак изненада на същите номера пак надписани сметки,само че тоя път с по 30-40 лева.А кажете това нормално ли е да си е.ават клиентите,ако не се стигне до разбирателство сменяме ги с Глобъл или Вивател и това е.

За смс-ите на бабата и дядото имам обяснение 8) на мойта приятелка баба и има едно внуче което когато и да дойде в тях винаги "бабо дай да се обадя на татко " у го хващам няколко пъти как си зарежда кредити на баба му от телефона на разни игри и те точно по 2,40 лв :да:

и випа у гепиме е 2.40 mhihi

Потребителски аватар
lud_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lud_dj » Пон 25 яну 2010 2:42

hooligans написа:
lud_dj написа:

и випа у гепиме е 2.40 mhihi

Да за тва не се сетих :beer

vasilhristov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilhristov23 » Пет 15 юли 2011 18:15

Колеги, днес в офиса ми показаха този калкулатор - смята колко ще ми е сметката за всички тарифни планове - [url]http://РЕКЛАМА.com[/url] Интересно, че говоря най-много към Мтел, но ми показва, че ще плащам най-малко ако съм на Globul Smart, ХАХА! Тези от Мтел са смешници!

Последна промяна от group® на Нед 17 юли 2011 18:23, променено общо 2 пъти.
Причина: Премахната е явната реклама!

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Нед 17 юли 2011 15:19

Ех колега Васил , как пък се нацепи тука точно в автофорума, и първото ти мнение не е за коли,а е линк към твой сайт :D
"...Domain Name: ***.COM / Registrant: "Vasil Dimov" owns about44 other domains"

Да го беше пуснал барем така, да кяриш линк със подходящ анхор:

Колеги днес в офиса ми показаха този [url=http://РЕКЛАМА.com/]gsm тарифен калкулатор[/url] :lol:

Ясно че сайта е нов и си трябва линк билдинг mhihi

Mariella85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mariella85 » Нед 17 юли 2011 20:34

Тая историйка с нотариуса дето запечатал картата и не знам си какво вече я чета в 10 форума и в Facebook и все от различни хора. Нещо не ми се вярва да е истина. Пък и от м-тел вече не забелязвам да имат проблеми с фактурите.

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Нед 17 юли 2011 22:02

Колко хора пропищяха около мен с тоя Мтел...
Мога да дам какви ли не брутални примери с тях, затова как крадат и мамят хората.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 18 юли 2011 8:23

Mariella85 написа:Тая историйка с нотариуса дето запечатал картата и не знам си какво вече я чета в 10 форума и в Facebook и все от различни хора. Нещо не ми се вярва да е истина. Пък и от м-тел вече не забелязвам да имат проблеми с фактурите.

И ти ли се регистрира само за да ни го кажеш това :D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 18 юли 2011 15:36

Край на високите сметки :banana След половинчасово чакане в офиса на "любимия" оператор през което чух поне още трима клиенти да говорят на границата на псуването за отношението на Мтел към клиентите и искащи да подават предизвестие за прекратяване на договор и след плащане на всичко дължимо вече си имам номера ми на Прима /ако някоя стара приятелка се сети за мен/ и приключих отношенията си с тия нагли кожодери !

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Вто 19 юли 2011 18:39

"Вие луди ли сте" Аз имам един приятел който работи в Глобул и ми разправя как в М-тел замита им се прецакала системата и пратили на всички оператори по и-мейлите писма да не казват на хората, защо имат такива големи сметки за предните месеци. Станала е някъква голяма повреда по-сърварите и започнали автоматично да правят някви големи сметки. И като започнали да идват разпечатките на хората с по 100 200 лева сметки. Даже познавам няколко човека които са сигурни колко са говорили и посмъртно немогат да имат такива сметки.

П.П. А аз лично никога не съм на друг оператор освен Глобул и съм доволен тоя М-тел от години е абсолютна помия !!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”