Здравейте, мисля да купя такава кола, но неможах да намеря достатъчно информация относно бъдещи проблеми. Моля, запознатите с този модел да дадат съвет какво да гледам. Колата е внос от Швейцария на 50 хил. км., 2004 г.,на талона пише 9N на документа пише каросерия Берлина.
Впечатления от първото гледане. Увиснала леко шофьорска врата. Централното отваря само шофьорската врата. Шибедаха не се затваря вярно всеки път. На таблото има индикация за проблем с мотора, казаха, че е сменен акумулатора и тогава се е появила грешката. Възможно ли е от това колата да не реагира достатъчно пъргаво, когато подавам газ?
Не работят дългите светлини. Ръбът на предните спирачни дискове е поне 1-2 мм, на задните дискове няма ръб,като цяло колата спира здраво.
Моторът работи мн тихо и като цяло е супер стегната.
Изобщо моля за всякакви съвети и препоръки.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Молба за мнение относно POLO FUN 1.4, 100 к.с.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Молба за мнение относно POLO FUN 1.4, 100 к.с.
-кои знае колко ще се изръсиш за кола тази кола,
а след това...колко ще дадеш за да я стегнеш.
1 приятел онзи ден си взе некъв джип шевролет ли беше кво беше.
и еи така като тебе:ма то само дребни неща са и кусурите
цитирам:"козметични бе брат"
след първото и вкарване в сервиз:
-"от къде да извадя тея 1500лв,трябва да тегля кредит"
а след това...колко ще дадеш за да я стегнеш.
1 приятел онзи ден си взе некъв джип шевролет ли беше кво беше.
и еи така като тебе:ма то само дребни неща са и кусурите
цитирам:"козметични бе брат"
след първото и вкарване в сервиз:
-"от къде да извадя тея 1500лв,трябва да тегля кредит"
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Значи "брат" , да сравняваш ФВ с шевролет е меко казано обида!
Иначе по темата. Светещата на таблото лампа не е за пренебрегване, закачи я поне на ваг-ком да се види.
1.4 60 к.с. е здрав мотор, ако е 8 клапана е още по добре (по малко ядове по евтини части около консумативите и главата , а и по читави скорости)
Увисването на шофьорската врата следствие от удър ли е , или? Врата не увисва за 50 000км дори на шевролет!
Около люка ел. стъклата и централното приготви макс 300 лева общо за разни пластмасарийки и мъркученца, и не ги пренебрегвай!
Дисковете с 1-2 мм ръб мисля че не са за смяна още , дори са си добре. пробвай си АБС дали работи.
Пробвай оборотите на празен ход дали са спокойни , при включени/изключени консуматори.
Провери амортисьорите за омасляване отвън и дали 4-те са еднакви (ако са 2-2 еднакви значи са сменяни => не е много добре за кола на "50 000")
Провери скоростите как влизат и дали имат странични шумове някакви ...
Мудната реакция на педала на газта идва от аварийния режим на компо , което идва от светещата на таблото лампа или по точно проблема по двигателя! Затова ваг-ком.
това се сетих засега

Иначе по темата. Светещата на таблото лампа не е за пренебрегване, закачи я поне на ваг-ком да се види.
1.4 60 к.с. е здрав мотор, ако е 8 клапана е още по добре (по малко ядове по евтини части около консумативите и главата , а и по читави скорости)
Увисването на шофьорската врата следствие от удър ли е , или? Врата не увисва за 50 000км дори на шевролет!
Около люка ел. стъклата и централното приготви макс 300 лева общо за разни пластмасарийки и мъркученца, и не ги пренебрегвай!
Дисковете с 1-2 мм ръб мисля че не са за смяна още , дори са си добре. пробвай си АБС дали работи.
Пробвай оборотите на празен ход дали са спокойни , при включени/изключени консуматори.
Провери амортисьорите за омасляване отвън и дали 4-те са еднакви (ако са 2-2 еднакви значи са сменяни => не е много добре за кола на "50 000")
Провери скоростите как влизат и дали имат странични шумове някакви ...
Мудната реакция на педала на газта идва от аварийния режим на компо , което идва от светещата на таблото лампа или по точно проблема по двигателя! Затова ваг-ком.
това се сетих засега
-
- Автомобил:
- Двигател:
не мога да разбера къф ти е проблема бе колега
дали е шевролет или самолет,няма значение
мисълта ми бе,че често хората си купуват коли с "малки" забележки,а
в последствие се оказва,че не са толкова малки.
исках да дам съвет на колегата,да не се захласва по по-ниската цена на дадена марка автомобил,защото това може да му струва скъпо.
ПС:и ако обичаш не ми слагаи тея натписи:НЕГРАМОТНО"след постовете ми.амън от разбирачи бе
исках да дам съвет на колегата,да не се захласва по по-ниската цена на дадена марка автомобил,защото това може да му струва скъпо.
ПС:и ако обичаш не ми слагаи тея натписи:НЕГРАМОТНО"след постовете ми.амън от разбирачи бе
- freestyler911
mirro_21 написа:не мога да разбера къф ти е проблема бе колега

...разбрах разбрах ... "Един приятел к'во си взе..." , ми кажи , сподели , как е при тебе ти какво си взе и как се държи в ръцете ти , забележки туй унуй.... "Снощи комшиите ядоха кюфтета, бате гледал, много бяха вкусни!" Човече ползвай главни букви, не разбрах това едно изречение ли е, или са просто думи случайно написани в тоя ред.
Я се изясни за разбирачите , какво е "разбирач" и има ли почва у нас?
Аз също дадох съвет на човека (при това говоря от личен опит) , ама да сравняваш лайно с течен шоколад не е удачно, да не кажем че е тъпо.
И шевролет ........ абе просто нямам думи, каквото и да кажа ще е малко.
Изобщо няма да падам на нивото ти , и на акъла ти просто не си заслужава изгубеното време.Просто си викам "Пази боже" и си свиркам, и няма да ти отговоря ни на едно заяждане повече.
Дано автора е разбрал какво исках да му кажа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
яснооо
еи това е селянията.
казвам ти"ако обичаш","аз исках само да дам съвет",а ти почваш да се заяждаш
ту шефа ти те е смъмрил
ту жена ти не ти е пускала скоро
незнам на кво се дължи "ГРАМОТНИКО",но е хубаво човек да си излива гнева и недоволстрвото от живота в по-градивна насока.
и чесно казано,въобще не ми се занимава с теб
съжалявам ако съм ви обидил с нещо господине,не е било нарочно
това,че се палите за наи-малкото нещо ви прави чест
БРАВО
вече си почти мъж!
по темата:
говоря от опит,че ефтиното излиза по-скъпо.
когато си взех полото продавача ми казваше,че всичко е наред и продава колата на тази цена,защото спешно му трябвали пари.
и аз като колегата си казах,че това са дребни неща,но след време се наложи да сменя 1/2 от частите на колата,които ми излязоха към 2000лв.
честито на печелившите
еи това е селянията.
казвам ти"ако обичаш","аз исках само да дам съвет",а ти почваш да се заяждаш
ту шефа ти те е смъмрил
ту жена ти не ти е пускала скоро
незнам на кво се дължи "ГРАМОТНИКО",но е хубаво човек да си излива гнева и недоволстрвото от живота в по-градивна насока.
и чесно казано,въобще не ми се занимава с теб
съжалявам ако съм ви обидил с нещо господине,не е било нарочно
това,че се палите за наи-малкото нещо ви прави чест
БРАВО
вече си почти мъж!
по темата:
говоря от опит,че ефтиното излиза по-скъпо.
когато си взех полото продавача ми казваше,че всичко е наред и продава колата на тази цена,защото спешно му трябвали пари.
и аз като колегата си казах,че това са дребни неща,но след време се наложи да сменя 1/2 от частите на колата,които ми излязоха към 2000лв.
честито на печелившите

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Не вземай тази кола човек,аз така мойта взех с дребни забележки и най-накрая 2500 лв за да я стегна.Ако знаеш колко клетви хвърлих по автоджамбазите.Най-накрая отивам да се разправям след 1 месец с тях, защо са ме набутали със заварена кормилна рейка-те пък фалирали с автоборсата
.Не вземай-вече от джамбази кола,има свестни момчета с поддържани коли(гледали са ги като очите си) в момента е криза и за малко по-скъпа цена ще си вземеш перфектна кола.В твоя случай за 9N хубавите модели са от порядъка на 8000-8500лв.Но след това само ще я обслужиш,няма да и смениш половината части 

По темата,изгърмял комфорт модул, яко ровене в таблото, 80 000 км върнати от километража,реално гробище....
Темата за затваряне,мерси на отзовалите се
Темата за затваряне,мерси на отзовалите се
- freestyler911
сам си вади изводите!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”