Пазете се от мотористи!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пазете се от мотористи!!!

Мнениеот Roberta » Сря 26 апр 2006 10:06

След катастрофа между кола и мотор, мотористът открадна колата

DnesPlus - 26 Април 10:59
Собственик на лек автомобил"Голф 3" се прости с колата си тази нощ, след като заради лека катастрофа с мотор тя му бе отмъкната.
След катастрофата между автомобила"Голф 3" и мотора, близкостоящи приятели на моториста се намесили и взели колата.
При инцидента няма пострадали. Работата по случая продължава, съобщава пресцентърът на МВР.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 26 апр 2006 10:08

:woooow:
Да си признава веднага кои беше с Голфето!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 26 апр 2006 10:13

Кво ще се пазим мотористите са по-свестни от шофьорите на коли принципно. Са че имало изцепка еми има. Да му го вземат като се прави на тарикат. Щото аз съм гледал пред мене как коли засичат изпреварващ ги мотор и става една пихтия. Вие как ще се почуствате ако заради кола се влачите 20-30 метра по асфалта? Даже и на мене ми се е случвало да бъда избутван от коли в разни вади и банкети. И вервайте ми след такава тръпка живота ми се иска да им взема на тия не само колите. :?

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 26 апр 2006 10:17

blacki написа:...
:kef:
аман от голфаджии :maaad:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 26 апр 2006 10:22

Еми така си е са тва че съм нямал голф тогава, а съм карал мотор е отделна работа. Ама както гледам повечето некадърни к...ета от София и от провинцията с коли, не уважават мотористите, и не праят сметка че живота им виси на косъм заради техните селски прояви. :twisted:
Мога да кажа само евала на рокерското братсво за постъпката. Другия път като се опитат да ги пречукат да го палнат виновния заедно с колата. :headbang :bowdown

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 26 апр 2006 10:30

Ми то това си зависи от самите хора, нито голфа нито мотора ще определят храктера на даден човек... Тва че карал голф не означава нищо, същото се отнася и за мотористите... :dontknow:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 апр 2006 10:35

Tishku написа:Ми то това си зависи от самите хора, нито голфа нито мотора ще определят храктера на даден човек... Тва че карал голф не означава нищо, същото се отнася и за мотористите... :dontknow:

Е как бе, като стъпиш в голфа още, и ставаш "голфаджия" mhihi mhihi mhihi

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 26 апр 2006 10:36

Исках да кажа просто че има хора които от колите си мислят че са хванали господ за шлифера и са недосегаеми като са в кола. И си казват кой бе, оня там с мотора ли, са ше му таковам мамата. И за тва си го заслужават. :twisted: 8) :headbang :да: :heeeavy metal :welcomee

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 26 апр 2006 10:43

Страшно ме е страх като покрай мен движат моторости и велосипедисти. Просто една секунда невнимание и после цял живот ( най-малкото ) булка на някой в софийския :(.
Просто като си с кола все пак имаш защитата на ламарините... но когато си на двуколесното тогава паднеш ли вероятността да станеш на кайма е меко казано доста по-голяма.

А че пича може да забрави за колата е пределно ясно. Най-вероятно ще я открият изпепелена някъде около СФ. Все пак не е това начина...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 26 апр 2006 10:54

Muncho написа:Все пак не е това начина...
А кой е? Мене като ме избутваха от пътя даже ме псуваха после. КАТ нищо не може да направи също. :roll:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 26 апр 2006 11:02

blacki, по-спокойно бате! все пак не мислиш ли, че има инциденти, при които шофьора е сгрешил, да кажем, от неопитност; защо си мислиш, че всички катастрофи са в резултат на "наглост" или "безочие" или "чувство за безнаказаност"?
разбирам, че емоцията ти е повлияна от меко казано неприятния случай, който си имал, но ако тръгнем на саморазправа с всеки льольо който прави глупости... ако го е направил нарочно - да, отивам и му сцепвам веждата, ама все пак...
освен това - от къде знаеш дали в конкретния случай виновния не е бил моториста, а не "голфаджията"?

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 26 апр 2006 11:05

blacki написа:
Muncho написа:Все пак не е това начина...
А кой е? Мене като ме избутваха от пътя даже ме псуваха после. КАТ нищо не може да направи също. :roll:

Ето отговорът на темата за чужденецът който се заключил в колата и викал "сори сори"...

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 26 апр 2006 13:41

blacki написа:Кво ще се пазим мотористите са по-свестни от шофьорите на коли принципно. Са че имало изцепка еми има. Да му го вземат като се прави на тарикат. Щото аз съм гледал пред мене как коли засичат изпреварващ ги мотор и става една пихтия. Вие как ще се почуствате ако заради кола се влачите 20-30 метра по асфалта? Даже и на мене ми се е случвало да бъда избутван от коли в разни вади и банкети. И вервайте ми след такава тръпка живота ми се иска да им взема на тия не само колите. :?
Аз за к,во не карам велосипед из София-няма никой в ляво от него -нарочно се ръга у тебе да те шашне.....мама им .....дее..... :??? :??? :??? :??? :??? :??? :??? :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се

Потребителски аватар
MrDeath
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MrDeath » Сря 26 апр 2006 13:55

Tishku написа:Ми то това си зависи от самите хора, нито голфа нито мотора ще определят храктера на даден човек... Тва че карал голф не означава нищо, същото се отнася и за мотористите... :dontknow:

Подкрепям!
А за мотористите...
Миналата седмица си карам и изведнъж 2-ма минават. Откъде дойдоха? Че преди 15 сек. си гледах огледалата и всичко беше празно :dontknow:
Ами видели празен път и карат с 190. Докато разбереш и са минали вече. Е добре де! Не правя маневра в момента, но дупка ще видя и ще мръдна с 40-50 см и оня като не може да реагира и предвиди и готова каймата :cry:
Мче минават на една педя разстояние! Да внимават и те! Все пак като не искат само да се пазят, аз ще пазя колкото мога, нооо си има някакви граници.
Иначе съм фен на моторите и рокери, но УМНАТА blacki.
Все пак не си за псуване, затова че си с мотор.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 26 апр 2006 16:30

Изображение

:deal mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”