КАКДА ДА СЕ ИЗПЕРЕ ТАВАН НА Г.3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 25 апр 2006 19:46

[quote="hristian37"]не го пери - остави си го така - и аз си го изпрах стана като нов, но след 3 месеца отзад започна да се отлепя и сега направо не ми се гледа в огледалото за обратно гледане. Аз видях така висящ-ужас.Затова питам как.на Пасата и ГОЛФ2 са кожени доколкото си спомням и няма проблеми.А не Г-3 е нещо си там,дето като го намокриш-увисва.Не ми се сваля щото е идеално здрав-само че мърляв.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 25 апр 2006 20:10

SMEL написа:
hristian37 написа:не го пери - остави си го така - и аз си го изпрах стана като нов, но след 3 месеца отзад започна да се отлепя и сега направо не ми се гледа в огледалото за обратно гледане. Аз видях така висящ-ужас.Затова питам как.на Пасата и ГОЛФ2 са кожени доколкото си спомням и няма проблеми.А не Г-3 е нещо си там,дето като го намокриш-увисва.Не ми се сваля щото е идеално здрав-само че мърляв.

не са кожени - от две 4асти са - нещо като дунапрен и върху него имитациа на кожа - и когато имитацията се отлепи - става красота

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Сря 26 апр 2006 12:07

Във веригата бензиностанции на OMV, се продават едни препарати за почистване на тапицерия(флакон с четка), в момента не се сещам за наименованието но мисля че беша английски. Та този препарат се справи учудващо добре с тавана, направи ми впечетление че дори не се нуждаеше от подсушаване. От началото на ноември до сега все още не ми се е отлепил никъде тавана, надявам се и така да остане :P , защото е наистина грозна картинка увиснал таван....

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Сря 26 апр 2006 18:54

Кажи как се казва туй чудо,да го купувам.

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 01 май 2006 17:56

При мен се отлепи на пасат Б3 и имам чувството, че е прегорял дунапрена /колата е от Италия/ и се чудя какво лепило да ползвам, ем да не смърди, ем да е термоустойчиво, ем да не е водорастворимо, ... . Ако някой го прави добре за 50 лева отивам веднага. Лошото е, че без да знам колко е майстор не смея.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 01 май 2006 18:30

Аз моя си го прах при един от най-големите магьостници на тавани в Пловдив :wink: обаче му видях съкровенната тайна :twisted: Записвайте внимателно защото няма да повтарям : Рзтваряте си прах за пране или препарат за тапицерии или мокети в едно шише от ония за миене на прозорци с пръскалките . След това дръпвате една хавлиена кърпа от банята (без да ви види жената) . Напръсквате истимарско околу десетина квадратни см. и започвате да търкате с кърпата , като не се натиска много силно , за да не се заваля тапицерията . Не прекалявайте с пръскането за да не се напои целия таван :!: че лепилото се скапва и овисва :!: Те тава е :P

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”