С 180км/ч ,колата ми е в 4200 оборота ,червените започват от 4500Burner_inc написа:На 1.4 ТДИ 170 км./ч. му е максималната скорост, тогава е в доста високи обороти и е нормално да похарчва
Burner_inc написа:абсолютно всички километражи лъжат с определени стойности
Летните с които я взех са 15ки лети 50 височина,зимните са ми 14ки,55 височина (това което пише на капачката на резервоара),така че са стандартни.За преебан датчик някакъв нямам си на идея,надчвам се като мина на диагностика,живот и здраве да покаже там квото има да покаже.За неточен километраж незнам.Намислил съм да карам с един приятел и да видим дали показват еднакво.Той кара чисто нова шкода фабиа,предполагам че неговият не може да не е верен.Ще караме един до друг и ще видим.Но Господ ми е свидетел - 180 от Плд.насам... имал съм Голф 3 преди и с него съм правил 180.Беше 1.9 тд,75 коня.joromnt написа:Абе колега, да не си с некакви нестандартни гуми за модела, който да ти лъжат километражаВисоки скорости развиваш. То бива да направиш максималната за модела, но да я удариш с 10 отгоре и още да не си в червения сектор някакси много амбициозно звучи
Не те обвинявам че си лъжец, но виж дали гумите са ти стандартни за модела. Слагането на по-ниски или по-високи гуми от стандартните бъзикат стрелката.
И приказките за насрещния вятър са верни. Не го вярвах, но се убедих с времето.
Праим се на безсмъртенLuciano написа:Ако ще и Господ да кара до теб не може да ти каже с колко точно се движиш...вземи един GPS другия път като се правиш на безсмъртен и тогава пиши глупости.
Моята по километраж е 140км/ч, а по GPS е 132км/ч.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 44 госта