Поредната простотия която видях, Значи карам си посока Сандански, точно минавам моста на река Струма, и точно на моста ме изпреварва някакво Фиятче, не му помня регистрационният номер, та изпреварваме пич-а на непресечена линия, и тъкмо ме изпревари наби яко спирачките пусна десен мигач, че ще отбива на моста!?! Но къде незнам, аз реших да го задминавам че нямам намерение да се забивам зад него, и докато го изпреварвам, човека до шофьорската врата отфори прозореца и метна Пластмасово шише навън във реката, в този момент ме фаня яд, не за това че ме изпревари неправилно и взе да спира, ами за това че метна шишето в реката, е не стига че замърсява природата ами ако има някой рибар доло и го плясне по главата едно шише какво праиме? Толкова ли неможе да изчака на някой бензиностанция ще го метне в кошчето и готово. Незнам тоя шофьор как позволява такова нещо да правят в колата му, аз не давам да се меткат предмети през прозореца. Та ми направи впечетление че такива хора не мислят какво правят, еми ако духне вятър и шишето удари моя прозорец и го счупи, трябва да ги пребия после
Та по нататъка изкачвам големия горник посока гр.Сандански и ме изпреварва някакъв джип, точно над магазина на Пежо, и се оказа че тоя джип е с десен волан и той отфори прозореца и метна пластмасова чаша от кафе, добре че не беше пълна, и се изтъркули извън пътя, да пазе господ от такива индивиди, Тия хора сами ли живеят на тая планета