! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 11 яну 2010 23:17

Поредната простотия която видях, Значи карам си посока Сандански, точно минавам моста на река Струма, и точно на моста ме изпреварва някакво Фиятче, не му помня регистрационният номер, та изпреварваме пич-а на непресечена линия, и тъкмо ме изпревари наби яко спирачките пусна десен мигач, че ще отбива на моста!?! Но къде незнам, аз реших да го задминавам че нямам намерение да се забивам зад него, и докато го изпреварвам, човека до шофьорската врата отфори прозореца и метна Пластмасово шише навън във реката, в този момент ме фаня яд, не за това че ме изпревари неправилно и взе да спира, ами за това че метна шишето в реката, е не стига че замърсява природата ами ако има някой рибар доло и го плясне по главата едно шише какво праиме? Толкова ли неможе да изчака на някой бензиностанция ще го метне в кошчето и готово. Незнам тоя шофьор как позволява такова нещо да правят в колата му, аз не давам да се меткат предмети през прозореца. Та ми направи впечетление че такива хора не мислят какво правят, еми ако духне вятър и шишето удари моя прозорец и го счупи, трябва да ги пребия после :screwy
Та по нататъка изкачвам големия горник посока гр.Сандански и ме изпреварва някакъв джип, точно над магазина на Пежо, и се оказа че тоя джип е с десен волан и той отфори прозореца и метна пластмасова чаша от кафе, добре че не беше пълна, и се изтъркули извън пътя, да пазе господ от такива индивиди, Тия хора сами ли живеят на тая планета :bishop

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 12 яну 2010 8:49

^ Очаквай сега да ти напишат,че държавата не ни е виновна!Не за друго,ама при една глоба от 50 лева и за рецидив 100,ще свърши работа.За трето провинение-арестПоведението ни на пътя е огледало на смотаната ни татковина.

и понеже малко попътувах,ето какви ги срещнах!
Пежо Партнер С 3298 с малко дете на предната седалка успя да завие наляво от трета лента,при една позволена.Същият последствие се движеше като идиот по бул.Сливница.
Туарег СА 9449 управляван от жена буквално слаломираше м/у колите по Пиротска,без едно включване на пътепоказател

Последна промяна от Петре на Вто 12 яну 2010 10:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 12 яну 2010 9:46

Петре написа:^ Очаквай сега да ти напишат,че държавата не ни е виновна!Не за друго,ама при една глоба от 50 лева и за рецидив 100,ще свърши работа.За трето провинение-арестПоведението ни на пътя е огледало на смотаната ни татковина.

Не, смотаната ти татковина е огледало на населението.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 15 яну 2010 0:46

Днес, поредния идиотин на пътя, но тоя път с пагони. На прибиране от Габрово днес към обяд в населено място по пътя Габрово-Севлиево ме изпредвари патрулка. До тук нищо смущаващо. Само че аз карах с 60 км, това ставаше на изхода на едно село дето не му помня името/виждах табелата за край на селото/ а тоя убавец като ме изпредвари бързо се отдалечаваше. Реших да го настигна, че да видя с колко кара. Осещам се че се движа бързо, обаче не гледам. Поглеждам и :shock очите на 8 станаха. 120 км/ч . Настигнахме две коли на права отсечка, изпредварихме ги. Скороста не се промени. Настигнахме още две, няколко плавни завоя, отсреща кола, тоя убавец се метна, аз намалих. Прецених че не е разумно да се прибия за да гледам сейра на тоя бързак.
Че съм за еб@не, дето карах така, за еб@не съм си. Но да го питам тоя, за къде се е разбързал??? Беше сам в колата, не беше пуснал светлините на колата, караше без фарове, изпредвари на непрекъсната линия и с превишена скорост. И най ме е яд, понеже телефона ми беше в якето на задната седалка, да му врътна едно клипче да го прая медийна звезда.

Потребителски аватар
darsiman
Автомобил: VW PASSAT 1.8
Двигател: ABS 1992

Мнениеот darsiman » Пет 15 яну 2010 20:24

Днес поредния 18 годишен ИДИОТ неуспя да вземе завоя с БМВ-то си на кръстовище в Русе и помля 4 човека на спирката :laser ,една жена с опасност за живота. Човека бързал за училище :shock :smackbum :rocketwhore .Това рано сутрин в 7.20ч. хората си отиват за работа ,а влизат в болница.

g.enchev

Мнениеот g.enchev » Пет 15 яну 2010 22:53

.

Последна промяна от g.enchev на Вто 26 яну 2010 14:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 17 яну 2010 15:52

Преди малко на бул сливница посока опълченска някъв идиот с няква японска от тея по-старите дали е мазда или тойота не видях, тъпака кара в бус лената и реши, че трябва да се предстрои в лявата лента и започна да ме натиска аз натискам клаксона а тоя продължава да натиска без да му пука, беше на петдесет сантиметра от мен, аз нямах възможност да го изпревара защото имаше кола пред мен също и да се предстроя в другата лента, трябваше да намаля за да пусна селянина леле какъв късмет има, че не бях с опела щях да го обърна копелето такъва засечка можех да у направа, много ме издразни изкара ме извън кожата, имеше късмет, че бързах и трябваше да завивам иначе щях да го догона и щях да му счупа муцуната селска!!!!!
Ще си намериш майстора нещастник!
Дано следващия който натиснеш по-такъв начин да те обърне по-таван или да ти счупи кокалите!

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пон 18 яну 2010 8:31

doaiena написа:...
Дано следващия който натиснеш по-такъв начин да те обърне по-таван или да ти счупи кокалите!

Ти си е*ахти доайена! Откъде тая агресия, тия злонамерени прокоби!? Живейте по-лесно бе, хора!

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Пон 18 яну 2010 9:26

Dragon много си прав! Свиркайте си като видите такъв, пуснете го нека той си чука главата. Живота къде какви по-хубави работи предлага, а вие се ядосвате с такива незначителни работи. И аз преди съм се ядосвал и псувал и псувал, но май май много ефект няма. Всеки път когато карам по улиците на родната татковина гледам разни обекти каде с хубави, каде с по-лоши коли да карат като "ИДИОТИ НА ПЪТЯ" ама .... :roll: . Въпроса има и друга страна може жена му да ражда, може друг проблем да има, може (недай си боже) да бърза за училище, той си знае. Свиркайте си нека те :banghead: .

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Пон 18 яну 2010 10:38

Свиркаме си , обаче ТЕ не чупят само техните глави, както е видно няколко поста по-горе.

Съжалявам за оф-а !

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 18 яну 2010 12:05

Dragon написа:
doaiena написа:...

Ти си е*ахти доайена! Откъде тая агресия, тия злонамерени прокоби!? Живейте по-лесно бе, хора!

От къде ли, сега ще ти кажа!
Ще ти кажа, караш си в твойто платно и си обграден от коли отпред, отзад и отстрани и някъв дебил те притиска и иска да те избута от платното, нито можеш да намалиш нито да изпревариш сам си прецени дали няма да съм агресивен!
Ако не бях що годе добър шофьор със стаж десет години зад волана а някой токущо излюпен или жена считай, че щеше да има погром на поне три, четири коли, защото човек инстинктивно бяга в ляво като го засичат от дясно и без да осъзнава в този момент, че може да се удари в колата от ляво или да засече някой грубо и той да се удари!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 18 яну 2010 12:35

Трудно е "да си свиркаш" като видиш такъв. ОК, днес ще те накара да набиеш рязко спирачки или ще те ожули леко, защото бърза за работа/училище. Утре ще бърза за село, а на извънградско пораженията вече не са такива. И аз най-редовно бързам за работа и карам по-бързо отколкото трябва, но никога не се качвам на главата на останалите.

Потребителски аватар
cecg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cecg » Пон 18 яну 2010 15:12

kolegi prosto v sofiq nqma kultura na karane az sam ot Rakitovo no postoqno patuvam do sofiq daje i v momenta sam tuka tuka na patq moje da 4ue6 samo bipkane svirkane i psuvni ni kak nali sa ot sofiq no prez lqtoto stava zabavno kogato po4vat da idvat kam na6iq krai 4igov 4ark ili velingrad idioti si ima i ste ima vinagi pone tova sam razbral ot dostata pat koito minavam postoqno te prosto sa navsqkade :twisted: :screwy

Последна промяна от Varbona на Пон 18 яну 2010 15:17, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 20 яну 2010 9:02

Ето поредния шампион тази сутрин :shock

Изображение

boglev

Мнениеот boglev » Сря 20 яну 2010 9:15

Колко ли трябва да си тъп????

Шофьор беше ранен, след като навлезе в насрещното платно на бул. “Цариградско шосе“.

Инцидентът е станал в 12.30 часа в района на бившата Окръжна болница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Колата е "Нисан Микра", предаде агенция "Булфото". Шофьорът излязал от близкия "Макдоналдс", но по неизвестни причини опитал да кара в насрещното движение и се сблъскал с три други автомобила, единият от които микробус. При инцидента не са пострадали другите водачи.

"Бях там около 12.40, катастрофата тъкмо беше станала - видях микробус и малка лека кола. Леката кола беше смазана до неузнаваемост, като че ли на шофьорското място имаше неподвижен човек. Малко след това дойдоха спасителни екипи", разказа Калин Попов - очевидец на инцидента.

Заради катастрофата се образува огромно задръстване по бул. "Цариградско шосе" в посока излизане от София, което започваше още преди моста на 4-ти километър и продължаваше 3-4 километра.

Върни се в “Пътеводител”