НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drobcho
Автомобил:
Двигател:

Re: НЕ зареждайте от LUK Oil !!!

Мнениеот drobcho » Сря 20 яну 2010 12:34

Съжалявам да го чуя за Лукойл. За сега от 2-3 години зареждам на техни бензиностанции в София, дизел и не съм имал проблеми.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 20 яну 2010 13:01

mIx3d написа:EKO му е майката, един комшия работи в дистрибуторна фирма и каза че на ЕКО горивата ги карат от Гърция. Аз съм супер Доволен!!!

Това го знаем ама незнам защо не ме успокоява. Като знаем колко е стиснат гърка :) за сега сипвам от тях и съм що годе доволен. Даже имам и карта за отстъпка - 1 ст на литър :063: :063: :063:

Но Luk Oil никога повече :!:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Сря 20 яну 2010 13:25

radi_nrj написа:
mIx3d написа:EKO му е майката, един комшия работи в дистрибуторна фирма и каза че на ЕКО горивата ги карат от Гърция. Аз съм супер Доволен!!!

Това го знаем ама незнам защо не ме успокоява. Като знаем колко е стиснат гърка :) за сега сипвам от тях и съм що годе доволен. Даже имам и карта за отстъпка - 1 ст на литър :063: :063: :063:

Но Luk Oil никога повече :!:

Всъщност са много дашни що се отнася до собствените им задници! А аз имам на лукойл за 5ст отстъпка :) ама вече не ми трябва, иначе скоро си теглих едно талонче и спечелих още една, щели да ми я пратят по пощата, смеех

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 20 яну 2010 13:33

Аз лятото си направих експеримент за горивата за около 5000км пробег, предимно извънградско.
Зареждам от резерв до пълен на ЛукОйл, ОМВ, Шел, Петрол и ЕКО.
Какво показаха собствените ми впечатления на база повезението на колата!

Лукойл 98 = ОМВ100 = ШелВП99 = Петрол98 = ЕКО95
по качество.

След това сипах ЕКО 100 и ме спечелиха като клиент за доста време напред!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 20 яну 2010 13:39

Петко, съжалявам за Пасата! Дано се оправи без много финансово изваждане!
Както е писал по-горе neon всеки си харесва нещо и докато не изпати, няма да се откаже. Затова аз зареждам на ЕКО - хем аз съм доволен, хем клубът печели от цялата работа, а пък и отстъпката от 01.02.2010г. вече ще е 5 стотинки на литър :да:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 20 яну 2010 14:08

dobrin написа:Затова аз зареждам на ЕКО - хем аз съм доволен, хем клубът печели от цялата работа, а пък и отстъпката от 01.02.2010г. вече ще е 5 стотинки на литър :да:

:да: От Еко винаги съм бил доволен :applause:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 20 яну 2010 14:08

dobrin написа:Петко, съжалявам за Пасата! Дано се оправи без много финансово изваждане!
Както е писал по-горе neon всеки си харесва нещо и докато не изпати, няма да се откаже. Затова аз зареждам на ЕКО - хем аз съм доволен, хем клубът печели от цялата работа, а пък и отстъпката от 01.02.2010г. вече ще е 5 стотинки на литър :да:

Това за сините карти ли се отнася?!

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Сря 20 яну 2010 14:21

Както и други написаха по-горе не е от значение веригата от бензиностанции коя е, колкото е от значение самата бензиностанция коя е. От ЛукОйл до ЛукОйл има балкан разлика. Има значение как кръщават горивата собственика и персонала :D Аз лично от 2 години насам зареждам само на ЛукОйл и Шел и си пиша всичко на http://WWW.SPRITMONITOR.DE Изводът е че прехваления V-Power е гола вода в сравнение с нормалния 95 на ЛукОйл. Можеби пък моята кола не го харесва :):) А тук от 4-5 месеца насам пък съвсем го развалиха ... едни и същи маршрути, една и съща бензиностанция, един и същ стил на каране - по-висок разход.
С ЛукОйл да чукна на дърво не съм имал никакви грижи. Веднъж съм уцелвал кофти бензин на бензиностанция на ЛукОйл в Плевен и колата нямаше типичния ряз но в следващите ми зареждания отново там не е имало проблеми. По принцип от техния бензин и от на Ромпетрол най съм доволен. Все се каня да пробвам как са горивата на Еко. Нафтата им не беше нищо особено когато карах дизел но за бензина трябва да се провери :)

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 20 яну 2010 14:57

Няма как и аз да не се отбележа като видях темата :evil: Миналата година лятото ни изскочи работа с колегата ми да ходим до Благоевград. При положение че на Красна поляна има OMV и Shell, не знам защо спрях на Лукойла, който е по-надолу и набичих за 80 лева бензин 95. Оттам нататъка ми се скъса сърцето за Голфа, докато изразходвах това гориво - колата нямаше никаква мощност и ревеше като фадрома. Повече никога няма да сипвам при тия :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
slaiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slaiko » Сря 20 яну 2010 16:37

момци аз имам случка да м замразне нафта на G270 CDI от лукоил а и на голфа сипвах един пат бензин и нямаше душа такаче лукоил :не: твърдо НЕ

:неграмотно

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Сря 20 яну 2010 17:25

dobrin написа:Затова аз зареждам на ЕКО - хем аз съм доволен, хем клубът печели от цялата работа....

:да:
Шел ги отписах преди 13 години (тогава V Power нямаше), Лук Ойл преди 5.
Служебната върви с гориво на OMV, личната я зареждам в Eko.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 20 яну 2010 17:40

Бързият написа:За газта няма изобщо да говорим. Все едно карам каруца :evil: :не:

И аз ги избягвам поради тази причина ...
Сипвам си на ЕКО-то и ми е мирна главата :wink:

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Сря 20 яну 2010 18:35

Аз пък нa ЕКО нe стъпвам откакто три пъти в 40 литрова бутилка ми събраха 44 литра газ и между другото не съм единствения който се оплаква от това.Говоря специално за Плевенското ЕКО.Зареждам на Шел или Лукойл и нямам оплакване засега.

Последна промяна от slavi tsvetkov на Нед 24 яну 2010 1:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 20 яну 2010 18:52

Паско днес умря :cry: :cry: :cry: :cry:
Никакъв празен ход пуши като издънена печка не върви в движение прекъсва хълца и т.н. :cry: :cry: :cry:
Горката ми колица толкова ми беше тегаво да я мъча до сервиза едвам я закарах :cry: :cry: :cry:
Със кански мъки го за карах в сервиз и там чух най-страшната диагноза която може да чуе шофьор на дизел нафтовата помпа е за ремонт незнам какво е прекарала ама от нея е проблема :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Сря 20 яну 2010 19:04

АРЕ БРЕ.80% от коментарите са ,че повече няма да сипвате на Лук Ойл.Само спамите,нали утре като горивото ви е в нулата,и най=близката бензиностанция е Лук ойл и ще сипете там.
Четох цялата тема и всички мнения са различни.един казва шел,друг омв,трети ромпетрол,четвърти еди коя си.

бензина на мойта кола го сипвам от лук оил 95,омв 95 и ромпетрол 95.Разлика има.На лукойлския ми дава най-добър раход.Най върви с карера 100.

:012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”