Неправилно извършен обиск...дали да се занимавам

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Неправилно извършен обиск...дали да се занимавам

Мнениеот yoan4o » Чет 14 яну 2010 20:00

brum написа:

Батко, тури си ги на х*я тия бастуни и изобщо не се занимавай.

Знам, че ти е гадно и то не за друго, а щото си се почувствал като престъпник нали, а сигурно и те така са се държали.
И на мен ми се е случвало подобно нещо, даже по-гадно, знам какво е чувството, ама пак ти казвам кво да направиш.
Ако са ти прекрачили границата, твойта граница на допустимото недоволство, действай някакси, това е положението.
Аз така направих тогава, щото беше гнусно направо, ама си го получиха после....записа! mhihi

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 14 яну 2010 20:05

Колега не се стягай. Проверили са те, не си се оказал техния човек и са те оставили. Стой си спокойно, никой няма да се занимава повече с теб по този повод.
Господа разбирачи, защо е трябвало да му се даде протокол? Нещо иззето ли му е? Задържан ли е, че нещо явно не разбирам.
ABSOLUT написа:...
А това че приличаш по описание на някой е най-лесния им номер...

Е Водшисе, нали когато се търси неизвестен извършител, по някакви външни белези го търсиш и затова се проверяват всички, които отговарят на описанието. Иначе никаква работа няма да се свърши ...
///HAMANN/// написа:... Мишки кални са тия ченгяси ей :dummy:

Ако обичаш, хайде без обиди!

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 15 яну 2010 7:33

аз лично предпочитам ако ме оберат мен или мой близък, вместо да си пишат полицайте протоколчета, през това време да обикалят и да търсят извършителя.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 15 яну 2010 9:52

Добре бе мама му стара.. А ако бяха обрали твоя апартамент (да не се случва на никой!), така ли щеше да реагираш?
Я се постави на тяхно място.. Току що получен сигнал, тръгват да търсят евентуалния извършител, ако тръгнат да пишат протокол на всеки срещнат нали се сещаш, че оня ще стигне в Бургас?
Преджобили са те, голяма работа. Аз пък се кефя като ми правят проверка и съм изряден отвсякъде.
Тъпото и несвързаното в случката е, че са ти ровили в портфейла, а там нали се сещаш, че не можеш да скриеш много открадната стока mhihi Просто са търсели разни екстри :)

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Вто 19 яну 2010 9:14

В един портфеил могат да се скрият доста неща,като договори от заложни къщи на които са продадени откраднатите вещи,и до колкото прочетох колегата доброволно си е изпразнил джобовете,а ако откаже да си покаже вещите си има други начини да го направи ,има вратички в закона които са доста полезни на полицията по разкриване на прастъпления така че не се занимавай с глупости

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 19 яну 2010 9:21

ISRalien написа:....
Тъпото и несвързаното в случката е, че са ти ровили в портфейла, а там нали се сещаш, че не можеш да скриеш много открадната стока mhihi ....

Най-често в тъмните ъгълчета на портфейла се крият пакетчета със забранени субстанции... :idea:
Много ми е забавно да чета подобни теми за полицията - всички плюем как полицията не си върши работата, а никой не иска да й съдейства по никакъв начин и всеки си гледа ситуацията от неговата си камбанария и си плюе индивидуално... :)

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 19 яну 2010 21:09

Li4o написа:за полицията - всички плюем как полицията не си върши работата, а никой не иска да й съдейства по никакъв начин и всеки си гледа ситуацията от неговата си камбанария и си плюе индивидуално... :)

Няма две камбанарии,а само една:
за да те обискират по този начин,задължително в районното.
Обрал апартамент,ходи пеша,а ще му ровят портфейла :screwy

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 19 яну 2010 21:27

и? обидиха ли те, обраха ли те по време на обиск? не че съм фен на ченгета, ама само си представи колко още такива трябва да огледад с черни качулки, ако на всеки ще му пишат протокол или ще се разправят със своите началници защо не са написали протокол, вопросния крадец ще обере още няколко хора. ако ти се занимава с простотии пиши, подавай жалби, не разбирам какво искаш да постигнеш. най-добре ще направиш ако ще забравиш тази случка :beer

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 20 яну 2010 18:14

Петре написа:Няма две камбанарии,а само една:
за да те обискират по този начин,задължително в районното.
Обрал апартамент,ходи пеша,а ще му ровят портфейла :screwy

Да не би, да са го съблекли гол, да са го унижили по някакъв начин? Да не са почнали да го псуват и да го обиждат?
Болшинството сте царе на мрънкането ... ако толкова му е било криво и се е засегнал, да е говорил с тях директно ... да е отишъл в районното и да е подал жалба срещу тях ... има си компетентни органи, които ще решат дали са си превишили правата или не.
А тука се занимаваме с някакви хленчения!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”