ЕТО КАКВО СТАВА КАТО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОГЛЕДАЛА!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aбе страшно е. Такива неща се случват точно, когато най-малко очакваш, и се наслаждаваш на пътуването. И точно в тези моменти е трудно да реагираш адекватно, защото си спокоен, караш спокойно и изведнъж.. бам. А и бих казал, че направо си имал късмет в нещастието, след като нямате и синина. Защото с тая скорост и кола, пълна с хора, можеше да е страшно
Бих посъветвал останалите, дори и при най-малки съмнения, че някой не ви е видял (както е имало признак в случая), да скачате на клаксона. Защото аз лично съм патил 2 пъти, без да съм бил виновен, защото съм си мислел, че другия ме е видял, а впоследствие (след като стана белята) разбирам, че не е било така.

Бих посъветвал останалите, дори и при най-малки съмнения, че някой не ви е видял (както е имало признак в случая), да скачате на клаксона. Защото аз лично съм патил 2 пъти, без да съм бил виновен, защото съм си мислел, че другия ме е видял, а впоследствие (след като стана белята) разбирам, че не е било така.
Pichagа написа: грозно е да се кълне така
имате с Драго некви проблеми убаво, ама не така
п.с. Даскале ако ти е манипулирано мнението, защити се бате
това от мен, повече в полемики нЕма да влизам
Да се кълне ли?Така ли ви прозвуча?А защо не се трогна като ме газеше момчето?
Правилно,защо тряя да се копват ЛС,защо?
Бате,ти нали даде тон вече,можеш да останеш и да защитиш момчето.Адвокат си все пак и то не на мен

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:А НЯКОЙ СЕ РАДВАТ...
изведнъж ей такова съобщенийце...Даскала написа:Слушай кво,отдавна исках да не съществувам за теб обаче все с мен се занимаваш,но сега съм щастлив вече.
П.П Факт е,че вие модератори и админи настроихте някои от потребителите срещу мен.Но.........всичко се връща както се казва,мисля и че го усети скоро.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз лично на никой не бих пожелал такова нещо....
Хайде довиждане,аман от компютърни специалисти
Хахаха,колко умело Драган се е опитал да покаже че съм щастлив от..........да,ама не!!!!
Отговора ми е на следното ЛС:
DragoCL написа:ти и адвоката за мен не съществувате и не мисля да ти обяснявам каквото и да е...
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
eгати детската градина е тук,чета си и се чудя какво прави омразата на някой хора към други.много селски постъпки................................незащитавам никой и на никой на страната незаставам но тва с тези копваници на лични е малко детинско.като си имате проблеми що несе видите някаде лице в лице и дасе разберете,невярвам че някой колкото и дае наранен и обиден от някого ще пожелае катастрофа на друг или да му се смее че се е ударил.щото на всеки се случва.Виктор е прав за това дето е написал.
- Spectator`
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”