Аз си сипвах на Лукойл няколко месеца подред докато не станаха под 0 температурите. 4 нови свещи + нов акумулатор звяр и колата пали тегаво

siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
Аз и сега когато ми трябва повечко гориво ходя до Пирот макар, че ми е по далечко,и трябва да ви кажа, че разликата м/у българския 95 и сръбския е от небето до земята...
POLO PAVLETI написа:siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
Аз и сега когато ми трябва повечко гориво ходя до Пирот макар, че ми е по далечко,и трябва да ви кажа, че разликата м/у българския 95 и сръбския е от небето до земята...
А таксата за моста смяташ ли яот Българска страна 15 лв май беше ама от другата е 10 евро
а иначе има ромпетрол на 150 метра след границата
siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
ISRalien написа:П.П. Колеги, на ЕКО нафтата как е? Някакви отзиви?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 38 госта