Аз си сипвах на Лукойл няколко месеца подред докато не станаха под 0 температурите. 4 нови свещи + нов акумулатор звяр и колата пали тегаво
НЕ зареждайте от LUK Oil !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Re: НЕ зареждайте от LUK Oil !!!
Може би всичко си зависи до определена бензиностанция на дадена верига, до определена партида на горивата. Всеки си има лични предпочитания и бяга от някоя бензиностанция или пък пристрастия към друга.
Аз си сипвах на Лукойл няколко месеца подред докато не станаха под 0 температурите. 4 нови свещи + нов акумулатор звяр и колата пали тегаво
Изгорих "гадната" нафта, започнах да сипвам омв алпин и вече ми харесва как пали, определено усетих голяма разлика 
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
явно си е до бензиностанция
от 5 гониди зареждам на лук оил бензин и газ и няма проблеми
преди време няма да забравя ходих от сливен до варна,на отиване заредих от сливен и голфето изготи 14 литра газ до варна, и понеже бутилката е 30 литра да не си правя експерименти дали ще стигне или не заредих на лук оил в варна, като се прибрах пак зареждам догоре и събра 25 литра газ
от 5 гониди зареждам на лук оил бензин и газ и няма проблеми
преди време няма да забравя ходих от сливен до варна,на отиване заредих от сливен и голфето изготи 14 литра газ до варна, и понеже бутилката е 30 литра да не си правя експерименти дали ще стигне или не заредих на лук оил в варна, като се прибрах пак зареждам догоре и събра 25 литра газ
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Така както чета, явно колегата е попаднал точно на този момент в който преди него явно цистерната е зареждала бензиностанцията и явно той е попаднал на менте нафтата! Аз лично когато видя цистерна на бензиностация, повече от 2,3 дни не стъпвам там щото знам че ще ме прецакат! То е ясно че всичко се смесва с вода и някакви химийй, чисти горива няма в България! Но няма гаранция че при друга бензиностанция няма да му се случи същия номер!
Ония ден зареждах на бензиностанция Еко, след зареждането бръкнах в гърлото на резервоара и мириснах бензина, миришеше на Газия! След 2 дни заредих на ШЕл.. след зареждането пак бръкнах и мириснах бензина пак миришише на Газия! Явно всички бензиностанции се зареждат от един доставчик, всичко друго е късмет!
Ония ден зареждах на бензиностанция Еко, след зареждането бръкнах в гърлото на резервоара и мириснах бензина, миришеше на Газия! След 2 дни заредих на ШЕл.. след зареждането пак бръкнах и мириснах бензина пак миришише на Газия! Явно всички бензиностанции се зареждат от един доставчик, всичко друго е късмет!
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Аз винаги зареждам само от Луй Ойл и до сега не съм имал проблеми нито с бензин нито с газ, но като гледам постовете на колегите относно тази фирма май ще премина към ОМВ.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Като карах бензинка винаги зареждах на един конкретен Лукойл (в Нова Загора, до Хепи) и бях много доволен. Наскоро ми се наложи да заредя голфа с нафта оттам и не ми хареса горивото. Нямаше проблеми, но колата палеше тежко и беше по-мудна.
Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
Аз и сега когато ми трябва повечко гориво ходя до Пирот макар, че ми е по далечко,и трябва да ви кажа, че разликата м/у българския 95 и сръбския е от небето до земята...
Аз и сега когато ми трябва повечко гориво ходя до Пирот макар, че ми е по далечко,и трябва да ви кажа, че разликата м/у българския 95 и сръбския е от небето до земята...
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Последното е абсолютно вярно.. в Сръбско съм зареждал на нещо като М-ко (червено) не помня точно ,усещането в колата е като унгарски Шел.. а той няма нищо общо с Шел БГ и каквито и да е други горива. Голфа лети
..
- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно зависи от самата бензиностанция.
Самите управители или служители да си връткат далаверки...
Аз от 2 години зареждам на Лука,защото ми е на 500 метра.
Обслужването бива и Добър ден ми казват
Но на Момин Збор на Лука ги хванах в издънка и бях бесен...
Просто не спирайте там !
Самите управители или служители да си връткат далаверки...
Аз от 2 години зареждам на Лука,защото ми е на 500 метра.
Обслужването бива и Добър ден ми казват
Но на Момин Збор на Лука ги хванах в издънка и бях бесен...
Просто не спирайте там !
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Абе сега ако трябва да съм честен на моя Голф съм сипвал нафта на 3 вида бензиностанции - Еко, ОМВ и Лук Ойл. Ми за Лук се знае, че са мно'о зле, на ОМВ и Еко нафтата е един дол дренки и е що годе добре.
НО има едно голямо НО
Като дойде колата имаше 1/4 резервоар Италянска нафта с, която колата вървеше по съвсем различен начин и тресеше на празен ход пъти по-малко.
НО има едно голямо НО
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
А таксата за моста смяташ ли я
от Българска страна 15 лв май беше ама от другата е 10 евро
а иначе има ромпетрол на 150 метра след границатаИ понеже съм сипвал на милион бензиностанций из европа само нафта ,мога да заявя че никога не съм видял пяна от нафтата. Сипваш до капачката без грам пяна , а тука пистолета ти изключва 5 литра по рано защото се пени това което сипваш, все едно бира наливаш

Последна промяна от POLO PAVLETI на Чет 21 яну 2010 10:25, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
POLO PAVLETI написа:siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
А таксата за моста смяташ ли яот Българска страна 15 лв май беше ама от другата е 10 евро
а иначе има ромпетрол на 150 метра след границата
12лв от Българска страна и около 26 леи ( което е 13лв) от румънска иначе Petrom (това е първата бензиностанция в Румънско) ми е на 10км от вкъщи ама ше излезе баси зареждането 25лв за отскок и от там вече горивото
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Петко, съжалявам за гадната новина...
Нищо, не е умрял съвсем, щом можеш да го съживиш
А сега бегом при управителя
П.П. Колеги, на ЕКО нафтата как е? Някакви отзиви?
Нищо, не е умрял съвсем, щом можеш да го съживиш
А сега бегом при управителя
П.П. Колеги, на ЕКО нафтата как е? Някакви отзиви?
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
аз пътувах с бус и можеби за това са ми взимали повечко. Нищо де няма значение , при всички положения не си е оферта. По скоро от ТИР -аджиите по паркингите с туби е най оферта , те винаги имат а и често сипват по европа от по читавите горива 

- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
siem написа:Чета и му се чудя на акъла на афтора.Пич Румъния ти е по близу от колкото на мен "Лъвов мост"Иска се само лична карта и застраховка.Ако живеех в район близик с някоя граница-бензин а и не само щях да зареждам от там.
А някой който е близо до турската , да ходи да зареди от Турция ли , до колкото помня там 1лит бензин струваше 3.50лв. , а в Румъния колко пари е ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
ISRalien написа:П.П. Колеги, на ЕКО нафтата как е? Някакви отзиви?
Ти май не си чел темата внимателно. Няколко човека вече писахме, че е ОК ама пак не е като европейската.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”