Здравейте колеги. Нуждая се от съвет за проблема с моя пасат Б3 1990 1.8 рп комби.
Ето и накратко ситуацията:
Преди около година и половина смених съединител, и оттогава насам периодично ми се появява един и същи проблем, които ме кара да плудявам.
Появява се едно странно пукане на дългата полуоска, като и в трите случай се получава мятане на волана и предно дясно колело.
Понеже често пътувам от Пловдив до морето първият път ми го направи посреднощ до Карнобат прз зимата

, само 3 месеца след смяната на съединителя(не знам дали има съединителя нещо общо) цяла нощ

След като ме издърпаха до бургаски сервиз ме убедиха че проблема е във вътрешното каре на голямата полуоска и го смениха срещу около 130лв.

Последва успешно прибиране в Пловдив

. Два месеца по-късно същия номер до Стара Загора. Майстора ми каза че отново е вътрешното каре на голямата полуоска, и че най-вероятно в Бургас са ми слжили фалшиво

Ремонта ми струваше 115лв.

. През времето от тогава до сега около година съм сменял лагери на главините биалети накрайници и други, които са текущи и нямат общо към проблема, но вчера пукането се появи отново, както и вибацията във волана и започвам да си мисля, че има нещо общо със разпределителната или скоростната кутия.

Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели или да ме насочи към някой майстор дето да е достатъчно компетентен за да не ми вземе просто парите. Благодаря ви предварително.