Българин си поръчал Бугати Вейрон!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 26 апр 2006 12:42

santo_trafficante написа:глупости!колкото го провериха и за СЛРа!като че ли не знаете къде живеем :D и как стават нещата на тоя етап :!:

...каквото и да си говорим нищо няма да се промени.
факт е, че в цял сват сметосъбирането е супердоходоносен бизнес и затова е под контрола на неслучайни хора.
Факт е, че живеем в смешна държава , факт е , че се оставяме непрекъснато да ни правят на смешни, да ни занимават с кви ли не простотии, факт е , че само си говорим и абсолютно нищо никой не прави освен да си говорим.....робска нация -робска психика

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 26 апр 2006 12:47

Pichagа написа:а требе, аз съм за следното: купувай квот си искаш, ама ще докажеш за всеки вложен лев, къв данък се платил...като не може да се следи откъде им идва парата, поне да следят дали плащат данък върху нея...
справка щатите-30-те години-чичо Ал Капоне
а не да се занивамат с ДДС "измами" и да горят и читави фирми
п.с. на тема ДДС съм и съм леко изнервен, сори

по принцип е така :D
в Гърция ако си купиш Мерцедес веднага те погват даначните колко мерцедеса сте видели в Гърция да се търкалят освен такситата по лачените курорти.Там се карат предимно малки коли или среден клас защото иначе ги съсипват от данъци. Минавал съм през един баровски квартал е в целия квартал видях 2/3 Поршета и някой стар модел Мерцедес :D а при нас какво е яко тупалки щото всички гепят яко :shock и няма закон!не то има ама не се спазва :evil:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 26 апр 2006 12:50

робска нация -робска психика

за жалост има нещо вярно :evil: сещам се за едни 500год......

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 26 апр 2006 13:05

Много може да се изпише още по темата, ама хайде по-добре :lock: :lock: :lock: :lock: ,че се превръщаме в кучетата дето лаят по кервана а той си върви ли върви :( :( :( :( :( :(

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 26 апр 2006 14:44

santo_trafficante написа:
робска нация -робска психика

за жалост има нещо вярно :evil: сещам се за едни 500год......

Това с психиката много ми хареса .. май само си измиваме ръцете с тези 500 години. Сигурно след още един век пак ще мрънкаме за турското робство, ако не е пълно с мангали и белите се прибират вкъщи преди новините да не ги тепат някъде. Те и немците ядоха бой две световни войни и ги върнаха в първи клас след тях, но сега са в друго измерение. Ние сме си цървули и цървули ще си останем. Няма да гледаме да изкараме кинти за Veyron, а ще гледаме след Veyrona и ще го плюем как ще минел през дупките и откъде бил взел пари. Боли го, че ще си разбие колата .. ще си купи нова. Не Америка, а България е страната на неограничените възможности, всичко зависи от нас!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 апр 2006 15:04

Sir T написа:..........

съгласен с теб на 90%
но...Б-я е страната на неограничените възможностти, защото и само и единствено защото всеки скача над закона и покрай него се шмули...е айде да не съм краен, не всеки, а 90%.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 26 апр 2006 15:08

веселин написа:Много може да се изпише още по темата, ама хайде по-добре :lock: :lock: :lock: :lock: ,че се превръщаме в кучетата дето лаят по кервана а той си върви ли върви :( :( :( :( :( :(
:lock: :lock: :lock: :udivitelna :udivitelna :udivitelna :udivitelna :udivitelna :udivitelna :udivitelna

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 26 апр 2006 15:12

Абе мноо ми е интересно всички ли си плащате данъците и осигурявате ли се на реалните пари които получавате?!?!?!? ама мноо знаете .... тоя си купил мерцедес дай да го .......... ами ако случайно си ги е платил човека?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 апр 2006 15:15

zaio_baio написа:Абе мноо ми е интересно всички ли си плащате данъците и осигурявате ли се на реалните пари които получавате?!?!?!? ама мноо знаете .... тоя си купил мерцедес дай да го .......... ами ако случайно си ги е платил човека?

аз за щастие или не-Да
за второто си прав-най-вероятно си е платил данъците

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 26 апр 2006 15:18

Не знам дали ви е известно но за коли над 25 000 лв. и в момента се търси произход на парите - респективно платени данъци ....

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 26 апр 2006 15:19

zaio_baio написа:Не знам дали ви е известно но за коли над 25 000 лв. и в момента се търси произход на парите - респективно платени данъци ....

не и ако е на лизинг :)

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 26 апр 2006 15:21

Човека едва ли си е купил Вейрон-а на бЛИЗИНГ :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 апр 2006 15:23

zaio_baio написа:Не знам дали ви е известно но за коли над 25 000 лв. и в момента се търси произход на парите - респективно платени данъци ....

за всяка сделка над 30 000 се попълва декларация за произход, ха познайте дали някой разследва тия пари и сделки-органа се казва Бюро за финансово разузнаване

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 26 апр 2006 15:26

Pichagа написа:за всяка сделка над 30 000 се попълва декларация за произход, ха познайте дали някой разследва тия пари и сделки-органа се казва Бюро за финансово разузнаване

Друга е темата, че ако ти си купиш Вейрон в момента... тоя "ОРГАН" като нищо ще вземе да заработи :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 апр 2006 15:29

съгласен, ама се отплеснахме
толкова смятаме, че всичко е менте и че всички са престъпници, че покрай мошениците, забравяме, че има и мааалко честни хора

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”